voor beginners Patronen voor handgebreide truien voor honden – Style Hounds – lk2g-092

voor beginners Patronen voor handgebreide truien voor honden – Style Hounds – lk2g-092

Patronen voor handgebreide truien voor honden – Style Hounds – lk2g-092CAT-chats met zussen Laurel Emery en Diane Provenzano, het in New York gevestigde verkoopteam voor ontwerpers, breiers en breisets voor Style Hounds. Ze vertellen ons hoe …
laten we het samen maken, wordt mogelijk gemaakt door je genereuze bijdrage bedankt voor het steunen van de show kun je ons wat meer vertellen over jezelf en je bedrijf eh ik ben ongeveer vijf of zes jaar geleden begonnen met style hands en ik was een art director en ik had een seconde nodig carrière waarbij ik al mijn talenten kon gebruiken en ik heb altijd graag gebreid en mijn zus Diane ze had net een klein hondje gekregen ze had nog nooit een kleine hond gehad en ze wilde een mooie handgebreide trui kopen omdat we dat altijd nodig hadden sinds we waren waren we jong en ze zei dat we in Manhattan wonen en ze keek naar de Upper East Side ze zei dat ik geen hondensweaters kan vinden die echt mooi zijn die met de hand gebreid zijn, ze zitten allemaal machinaal in of ze zijn gewoon niet leuk en ik dacht oh misschien moet ik en ik moet proberen de hondentrui te ontwerpen, dus ik begon met mijn PB GD wie was hoe ik een 22 inch lange trui kreeg en ik begon en ik dacht dat dit lang duurt keer dat ik dit nooit zou kunnen doen, bedoel ik dat Ik zou het doen en het was niet goed, dus ik denk dat ik er geen zou moeten slaan, want haar hond was maar negen pond, dus ik ontwierp die trui en toen ik er eenmaal een deed, deed ik een variatie voordat ik het wist.Ik had er zes verschillende styles en dan heeft een vriend van mij een stand om de schapen en wol te proberen en ze zei dat ik haar stand kon delen natuurlijk heb ik mijn website opgezet dat is wat ik deed en ik dacht dat ik mijn website zou opzetten en ik heb ontworpen het zelf sinds ik art director was en ik heb het laten programmeren door iemand en ik dacht dat ik al deze bestellingen zou krijgen omdat ik online was, weet je en ik was teleurgesteld omdat ik niet beter werd, denk ik dat ik dat gedaan heb om iets anders te doen ondersteunt de website gewoon wat ik doe, dus dan heb ik gewoon mijn vriend die me uitnodigde om met haar mee te gaan op rhinebeck en ze zei wel dat je zou moeten doen als je een wine deck gaat doen, je moet echt kinderen doen ik dacht ja oh en Ik had nog nooit een patroon geschreven, maar ik brei al sinds mijn achtste en ik heb deze allemaal ontworpen truien en ik zei dat ik dat kon doen, dus ik heb gewoon de hele zomer de patronen voor deze zes truien geschreven en de verpakking en alles ontworpen en dan weet je dat ik mensen leuk vond en toen dacht ik en toen kwam ik iemand tegen in Block Island waar we logeerden en ze had een ander soort bedrijf en ze zou de cadeaushow in handgemaakt doen en ik had van de cadeaushow gehoord, maar ik heb nog nooit gehoord van de handgemaakte divisie en dus moet je een stand aanvragen Ik zei oh ja, de deadline is weet je over een maand, dus ik heb me aangemeld. Ik kwam eigenlijk binnen en ze stierf dat we tegelijkertijd binnenkwamen en dat zorgde ervoor dat ik mijn handbreien ontwikkelde en in het begin was ik eigenlijk voor mijn bevelen ik was ze allemaal met de hand aan het breien en al mijn monsters werden met de hand gebreid door mij en mensen komen naar ons toe en zeggen dat je deze niet allemaal nodig hebt ik zei oh nee gek maar ik deed dat weet je maar ik omdat ik de kinderen heb was het niet Weet je niet dat het geen enorm volume was, maar soms wel es en toen heb ik een paar jaar geleden eigenlijk acht ambachtslieden gegooid omdat ik een bestelling had waarvan ik dacht dat ik dit op geen enkele manier kan invullen door het gewoon zelf te doen, want ik ben niet eens een snelle breister ik ben heel erg methodisch daar en ik vond de coöperatie van deze vrouw in Bolivia die ze met de hand breit en toen gebruikte ik en toen begon ik hun alpaca te gebruiken, dus ik heb ze allemaal in mijn kinderen omdat ik dat een grote Hank of Wool-pak kreeg en ik zou het op het pak winden om elke kitten te dwingen de ballen op te eten dus voor elk kind deed ik dat zelf dus toen realiseerde ik me oh wacht even ik laat ze het doen nee nee dus jij was de inspiratie voor dit alles doen jij breit eigenlijk wel nu wel waarom heb ik er geen gebreid ik weet niet dat het te laat was ik weet het niet ze sprong er gewoon in en ik dacht oké want ik ben de oudere zus en ik heb waarschijnlijk langer gebreid ja een paar jaar lang ja jaren toen we leerden hoe we samen moesten breien gingen we naar de breiwinkel in de stad waar ik na school heen ging en ja wacht waar zijn jullie gevestigd in New York en Soho is dat waar jullie nu zijn opgegroeid in Long Island Ik ben een Long Islander naar Washington niet zo ver Ik was een Deer Park oké het is niet alsof het in de buurt van Manhasset is, dus jij dames besloten om deze hele branche te starten naar wat verkopen jullie als hoe noem je ze jassen wat voor soort jassen verkoop je nou ja, ze zijn alpaca ze zijn met de hand gebreid ik heb alle stijlen zijn er allemaal we besloten om alle stijlen in natuurlijk te doen, omdat ik veel kleuren heb, omdat alles op maat is, ze zijn de kits je kunt alle kleuren kiezen die je wilt, welke stijlen dan ook, dus alles is een soort klant, zelfs voor het eindproduct, dus mensen waren in de war toen ik had stijlen in verschillende kleuren omdat je kunt mixen en matchen, dus we hebben besloten om alle stijlen en natuurlijk te doen, zodat je deze stijl goed kunt zien en dan maakt het ook een zeer grafische weergave en het werkt met het logo wat het meest populair lijkt te zijn kind voor de breiers eigenlijk omdat se ik um de kabel oh deze dit is het signaal is er niet een, maar je ziet ik heb een onconventionele manier ik heb het allemaal in één stuk uh-huh en je begint bij de nek en ze zetten dingen op houders en dan ga je hier en dan en dan leg je de steken aan elkaar en je maakt het af en het is geen trui je kunt echt een man dichtknopen ja ja je kunt hem op elke knoop vastknopen en ook al doe je het niet op rondbreinaalden omdat ik hem heb vastgemaakt op houders eindigt het in één stuk ja dat is dezelfde stijl dat is echt omdat ik niet alleen niet van nadenken hou, maar ook niet van de manier waarop ze er goed uitzien en wanneer ik een trui voor mezelf breide, zou ik altijd kiezen degenen die je kent naadloos ja en dan werkt het beter voor eigenaren want toen ik voor het eerst de eerste manier zoals ik ontwierp want ik vind het altijd leuk om hele leuke knopen te hebben als ik mijn eigen trui zou maken dus ik dacht goed dat de honden eerst knopen moesten hebben dus Ik ging hier naartoe, ik zou dit willen doen, het is als een plaats waar het vroeger in S. was oho op Broadway, ze waren daar ongeveer 40 jaar en ze hadden rijen het ging het hele blok van Broadway terug en ze hadden rijen en rijen knopen gerangschikt op kleur en ik ging daarheen en ik bracht uren door aan knopen voor als een trui de knoppen zijn echt belangrijk, ik denk dat dat is wat de truien uniek maakt, omdat ze het hebben en ze zijn niet alleen je weet dat in massa geproduceerde knoppen het zijn allemaal vintage knoppen en de knoppen zitten ook in de kit ja de knoppen zitten bij de kit ja ze doen ze en eigenlijk omdat ik allemaal verschillende soorten knoppen heb als iemand een bepaald aantal kinderen bestelt, heb ik eigenlijk de knoppen uitgekozen voor elke je weet kleur waarvan ik denk dat ze zullen verdwijnen en het patroon zie de patronen wat hier in de hondenfoto’s zijn zo schattig ja, alle hondenfoto’s zien we de Duke-stijl dan samen en dan van binnen is het het patroon en de patroongrootte van extra klein tot groot, dus het is een hond van 20 tot 60 centimeter het is net eenzelfde middelzware hond ja het is net een boxer-bokser ja en blijf naar kleur kijken en dan hebben we en ik heb veel kleuren de kleuren zijn er allemaal in de alpaca dus wat dan ook, dus ik heb deze pakketten ontworpen en ik had een opening zodat ik kan gewoon wat dan ook patroon dat ze bestellen ik glijd erin en dan in welke kleur dan ook en dan voeg ik de knopen toe en dan heb je de green hound-kit heel goed tijd biologische wol het is een wol dus en dat heeft de bamboe knopen recyclen oh en de bamboe naalden goed ja dus dat is een ander omdat we een soort telefoontje hadden, weet je dat ineens mensen je begonnen te vragen, je weet dat dit een is

pack of biologisch Ik dacht goed, het is normaal Ik weet niet of het gecertificeerd is en dan eigenlijk van het komen naar TNA iets dat iemand van Oh wolf een paar keer bij ons eten kreeg Ik zei dat je moest denken aan biologisch te doen, dus toen besloot ik gewoon oke ach, ik heb sjaals voor mensen en ze kunnen bij elkaar passen zoals hier de pied-de-poule en het past bij de hondentrui en ook toen ik ze ontwierp, ontwerp ik het gewoon met de knopen en het maakt het interessanter en dan nou, dit is niet het dezelfde kleur maar het kan zo zijn dan heb ik deze polswarmers net gedaan zoals alle polswarmers en ze hebben kleine knoopjes erop en dus jij kunt dus en jij kunt ook ik heb de ascots daar dus ja dus je kon je zou kunnen hebben polswarmers en je hond kunnen een ascot hebben of je zou een sjaal kunnen hebben en en hervormers en je hond in een trui je kunt echt matchen, maar je weet ver ze willen het elke maand nemen we hebben deze maand een brei op een Ravelry-groep we doen een kanten breiwerk langs een En ik ben aan het werken aan deze eenvoudige kanten sjaal als je mee wilt breien, er is een knoop in de zijbalk van Les Deux samen comm om lid te worden van onze Ravelry-groep onze volgende liveshow is zaterdag 26 maart om 18.00 uur Eastern kom met ons mee voor een live breidiscussie met andere breiers van over de hele wereld we hebben deelnemers gehad uit New York Oregon Maine florida Californië Alaska Rusland Nederland IJsland Litouwen en het Verenigd Koninkrijk je kunt met je werk pronken via webcam deelnemen aan de tekstchat of gewoon op de loer liggen met ons voor het uur ga samen luisteren comm slash live voor volledige details over hoe u kunt deelnemen uw genereuze donaties laten we samen zitten mogelijk overweeg om een ​​donatie achter te laten op de website bedankt voor het steunen van de show en bedankt voor het kijken er is een knop in de zijbalk het laat het samen New York Oregon Maine florida Californië Alaska Rusland Val netherlands IJsland Litouwen

admin

Bir cevap yazın