voor beginners POPCORN STITCH GRANNY SQUARE patroon, makkelijk gehaakt oma vierkant # 2731,

voor beginners POPCORN STITCH GRANNY SQUARE patroon, makkelijk gehaakt oma vierkant # 2731,

POPCORN STITCH GRANNY SQUARE patroon, makkelijk gehaakt oma vierkant # 2731,STUUR FOTO’S van je werk om te worden opgenomen in de “VIEWER SUBMISSIONS” hier: HectaFavorites@gmail.com JE KUNT MIJ HIER VINDEN: …
hallo allemaal dit is emmy vandaag ik ga je laten zien hoe je een popcornsteek haakt oma vierkant dus laten we beginnen met een slipknoop ketting vijf halve vaste om samen te voegen en een ring te vormen nu gaan we zes popcornsteken maken in deze ring om de eerste popcornsteek te maken ga ik twee lossen en dat zal de plaats innemen van het eerste stokje dus ik heb nog maar vier stokjes nodig dus een twee drie en vier verwijder nu de naald van die steken tel terug vijf steken één twee drie vier vijf steek in die steek en pak dan de lus weer op en trek hem door die steek en dan zal de popcornsteek nu ketting twee een twee maken en de volgende popcornsteek maken zodat ze allemaal hetzelfde zijn manier dubbel haakgaren om de naald dus maak vijf dubbele haaknaald één twee drie vier en vijf haal de naald uit die steek ga terug vijf één twee drie vier vijf steek de naald in die steek pak die lus op en trek hem erdoor zodat twee losse een twee maakt vijf stokjeséén twee drie vier en vijf haal de naald uit die steek één twee drie vier vijf trek die lus helemaal door en dat laat de steek eruit springen, dus ik ga door en maak nog drie popcornsteken oké, ik heb mijn een twee drie vier vijf zes popcornsteek en ik heb een ketting twee spatie tussen elke en ik heb er twee aan het einde geketend en nu ga ik de steek vastmaken om mee te doen aan de bovenkant van die eerste popcornsteek en het is een soort van achter de steek oke dus nu ga ik twee popcornsteken maken in elk van deze twee lossen ruimtes dus steek de steek in de volgende ketting twee ruimte ketting twee en maak dan nog vier dubbele haakjes om de eerste popcornsteek te vormen, dus een twee drie en vier haal nu de naald uit die steek tel terug een twee drie vier vijf pak die eerste lus weer op en haal hem door ketting twee een twee in dezelfde ketting twee spatie ik ga nog een popcornsteek maken dus vijf dubbel haak een twee drie vier en vijf een twee drie vier vijf trek five het door de twee lossen oke dus helemaal over in elke ketting twee ruimte maak twee popcornsteken oke ik werkte helemaal rond en maakte twee popcornsteken in elke ketting twee ruimte ik heb 12 popcornsteken helemaal rond aan het einde van de rij ik heb er twee geketend en ik kom en haal de steek af om de bovenkant van die eerste popcornsteek samen te voegen en vast te maken en daar heb je het midden van de popcornsteek oma-vierkant nu in een ruimte van twee kettingen die ik ga bevestigen een nieuwe kleur garen dus ik trek dat garen erdoor en sluit het en ik ga nog een steek nemen en dat komt overeen met een stokje in elk van deze twee lossen ruimtes ik ga er drie werken dubbel haken dus ik zal er nog twee in deze steek haken een en twee oke dus dat is het equivalent van drie stokjes nu in elke ruimte van twee lossen ik ga drie stokjes maken dus een twee en drie oke dus drie stokjes erin elke ketting twee spatie zo helemaal rond oke ik werkte allemaal de manier rond ik heb 36 stokjes in de rondte en ik ga de steek afhalen om mee te doen aan de bovenkant van de ketting twee nu ga ik deze cirkel in een vierkant veranderen, dus ik ga mijn eerste hoek maken hier dus ik ga drie lossen en ik ga een driedubbel haakgaren maken om de haaknaald twee keer in dezelfde steek haal door twee trek door twee haal door twee haal door twee en ketting twee een twee en dan ga ik maak nog twee driedubbele haken in dezelfde steek dus een en twee oke dus dat is mijn hoeksteek dat is het equivalent van een driedubbele en dus dat is twee drievoudige ketting twee twee driedubbele nu ga ik dubbel haken in acht steken dus een twee drie vier vijf zes zeven acht en dan maak ik nog een hoeksteek hier dus dubbele haak één twee drie vier vijf zes zeven en acht oke maak nu een hoek in de volgende steek dus twee driedubbele haak een twee ketting twee één twee nog twee driedubbele haak een en twee oke dus ik ga helemaal rond werken ik ga acht een twee drie doen vier vijf zes zeven acht en een hoeksteek acht in een hoeksteek acht en dan haal ik de steek af om mee te doen oke ik heb helemaal rond gewerkt ik was klaar met mijn laatste dubbele haaknaald ga halveren om mee te doen aan de bovenkant van dat driedubbele en hecht af en je hebt het voltooide oma-vierkant je zou meer en meer rijen kunnen toevoegen als je wilt in extra rijen in plaats van driedubbele in de hoeken je zou dubbelen maken doe een stokje in elk stokje maak een hoeksteek in elke hoeksteek dus dat is wat dat granny square ziet eruit met een roze bloem en een blauwe rand en hier is het tegenovergestelde dit is ik heb een roze bloem hier hebben we een blauwe bloem hier ik heb een blauwe rand hier ik heb een roze rand dus zo gemakkelijk is het om te haken deze oma-vierkant met popcornsteek en het is erg uitgesproken

admin

Bir cevap yazın