voor beginners Pure en eenvoudige truipatronen voor heren breien Review

voor beginners Pure en eenvoudige truipatronen voor heren breien Review

Pure en eenvoudige truipatronen voor heren breien ReviewNicole en Erika van Jimmy Beans Wool bespreken het breien van pure en eenvoudige truipatronen voor heren. Jimmy Beans Wool is jouw LYS… online!
hallo ik ben Erica en ik ben Nicole en werk van Jimmy Beans vandaag bekijken we de herenkleding slush truien gesneden beste van breien puur en eenvoudig breien ouders eenvoudig is een geweldige geweldige lijn voor beginnende breiers en zelfs voor niet-beginnende breiers maar ik weet dat we beginnen te breien en het is een beetje ontmoedigend om te denken aan het maken van een trui truien klinken gewoon niet alsof ze helemaal niet leuk zijn, maar ik ben eigenlijk een trui aan het breien en ik ben net begonnen met breien niet zo lang geleden en ik ik gebruik puur en eenvoudig breien en het is echt heel simpel deze patronen zijn zo geweldig omdat ze beginnen vanaf de nek en ze zijn naadloos Ik ben nu eigenlijk bezig met de nek naar beneden capuchontrui voor mannen voor mijn man ik ben dat moeten we nu allemaal doen omdat we getrouwd zijn en er is geen vloek op de kraag en het gaat helemaal naar beneden en dan doe je een mouw aan en dan ga je terug en je voegt de capuchon toe het is heel eenvoudig en de aanwijzingen zijn heel gemakkelijk te lezen, ze leggen alles uit wat ze zeggen praten over verschillende gewichten verschillende garengewichten verschillende maten het is gewoon een heel gemakkelijk patroon om te lezen, vooral hier is het in tricotsteek, dus als je die gebreide steek eenmaal naar beneden hebt, ga je door en denk je dat ik een beetje tv kijk terwijl je het ook doet ja we hebben het beste iets naar boven hier is een dikke trui het is een dikke nek voor mannen het is een gloednieuwe ja je weet het van de afgelopen week of zo best aardig simpel maar het ziet er goed uit zeker dat alle manieren er dol op zijn breien peering eenvoudig is lokaal wij hier in reno ze zijn eigenlijk in Truckee en we hebben Diane net ontmoet. Ik bedoel, ze was heel lief en ze zei dat als we ooit ideeën hadden of we een specifiek type trui wilden, haar dat altijd zou laten weten en ze zou wees blij om iets te ontwikkelen rond waar we naar op zoek waren er is nog een ander effect voor jou, dus nu weten ze dat hier een ritssluiting is die ook bijna geweldig is, maar ik vind het cool over sommige van degenen die ze hebben, want bij de geboorte geeft ze je ook aanwijzingen over hoe te zetten in plaats daarvan bevatten ze meestal beide manieren ja, ik bedoel, want als je geen beginnende breier bent, weet je dat er altijd verschillende manieren zijn waarop je ze kunt veranderen. Ik herinner me dat ik iets las dat Kristin schreef en ze verveelde zich omdat het gewoon ze breit helemaal naar beneden ze is als goed misschien had ik een kabel of iets in het midden moeten toevoegen, dus dat kan je zeker ook doen gematigd ontwerp Ik denk niet dat Diane McLain goed ik ben Nicole en ik ben Erika meer van Jimmy bonen wol dank je donder rommelt op deze Amerikaanse zomeravond it’s kids on the corner vast in een switchblade rock-and-roll bands

admin

Bir cevap yazın