voor beginners Quick Knit Hoodie – Deel 1

voor beginners Quick Knit Hoodie – Deel 1

Quick Knit Hoodie – Deel 1In deze video werken we de 3-naalds afkant om de schouders te naaien. De sweater die ik draag (niet mijn ontwerp) vind je hier: …
als je een vierkant kunt breien, kun je deze trui breien Ik heb de trui zo ontworpen dat hij heel gemakkelijk breit voor iemand die niet veel of geen ervaring heeft met het breien van truien en dus ga je er eigenlijk gewoon een paar breien vierkanten en we gaan ze aan elkaar naaien en dus het deel dat waarschijnlijk het moeilijkst voor je zal zijn, is leren hoe je de verschillende naden kunt maken en steken kunt oppakken die we in het ontwerp hebben en dit is de trui dit is de kleinste versie met een beetje ruimte Invader geborduurd op de voorkant en het is een hoodie en hier is er nog een de grotere maat of een van de grotere maten met een hartje op de voorkant natuurlijk, dus het eerste deel van het patroon is echt vrij simpel. ga het aantal steken opzetten voor je maat werk een tijdje in ribbels en brei dan gewoon een rij averechte rij tot je het aantal centimeters bereikt dat het patroon nu zegt de technieken die ik je laat zien hier zijn technieken die u kunt worden gebruikt en nodig in veel verschillende patronen Ik ga je dingen laten zien zoals de drie-naalds afkanten en steken oppakken die je overal zult zien, maar als je het leuk zou vinden om mee te doen met de kleine hoodie die we heb hier het is beschikbaar om te kopen en te downloaden op verypinkcom. het eerste dat ik je wil laten zien is hoe je een drie-naalds afknipt. laten we meteen beginnen met het werk. Ik heb de instructies gevolgd en brei de voor- en achterkant van mijn trui de achterkant heeft steken gereserveerd op een stukje schrootgaren en de voorkant heeft een aantal afgekante steken en wat ik wil doen ik heb al een kant gedaan om je te laten zien is om de schouders te naaien met een drie-naalds afkanten en deze kleine naad hier is deze lijn hier nu ik ga deze kant doen oké dus het eerste wat we doen is de steken van deze schoudersteken van het schrootgaren op een naald met dubbele punt laten glijden je glijdt altijd alsof je wilt averecht oke ik heb alle negen hechtingen daar en dus ik ca n trek het stukje schrootgaren eruit waar die aan vasthielden, dus ik heb de helft van de steken van voren al op een naald zonder punt gezet nu heb ik de achterste steken daar ik wil het draaien zodat de goede kanten naar elkaar toe wijzen andere en de verkeerde kant is aan beide kanten naar buiten, omdat het afkanten van drie naalden gemakkelijk en geweldig is, maar het laat wel een beetje een ribbel achter en we willen dat die rand aan de binnenkant zit, zodat hij glad is aan de buitenkant, dus ik heb deze twee naalden zo op een rij Ik ga een derde naald zonder punt nemen en ik ga mijn garen weer vastmaken Ik steek mijn naald in de eerste steek op de voorste naald en dan de eerste steek op de achterste naald zie je Ik heb dat het door beide gaat, dan pak ik mijn werkgaren en laat het ongeveer 15 cm in de staart omwikkelen en trek het erdoorheen, dus ik brei er vrijwel gewoon twee samen van deze twee naalden.Ik ga dat opnieuw doen als als je door de eerste steek op de voorste naald breit alsof je op t breit hij eerste steek in de achterste naald eerste steek van de achterste naald wikkel het en haal het door beide nu ik heb twee steken op de rechternaald ik wil een van deze naalden gebruiken om er een af ​​te binden mijn garen splitst daar we gaan dus ik ga het nog een keer doen het is als een normale afkant met een brei van twee aan elkaar aan de voorkant en dan af de voorkant terug gebreid brei kant het af en als je een strak breisel bent of je wilt goed opletten om er zeker van te zijn dat je spanning hier los zit, want je naad zou kunnen opstapelen ga jezelf een glas wijn inschenken ontspan en probeer dit dan af te binden zodat ik aan het binden ben en tegelijkertijd schijn dat het de gemakkelijkste manier is om als fout te lijken -vrij en ik wil dit eigenlijk afmaken zodat ik je kan laten zien hoe het eruit ziet als we klaar zijn oké ik heb nog één steek over Ik zal het garen afknippen en dat doorhalen oké nu als ik dit weer op de goede manier draai mijn schouders zijn gefelst, kijk daarnaar en het is perfect en natuurlijk komt alles perfect in orde, de bo dy van onze trui is klaar. Ik ga je laten zien hoe je steken voor de capuchon oppakt

admin

Bir cevap yazın