voor beginners Reageren op uw breiprojecten | Huisdecoratie

voor beginners  Reageren op uw breiprojecten |  Huisdecoratie

Reageren op uw breiprojecten | HuisdecoratieHallo, ik ben Nancy Queen bij NobleKnits en ik vind het heerlijk om een ​​kijkje te nemen naar wat je aan het breien bent! In deze video zie je veel breiprojecten voor huisdecoratie en accessoires …
hallo nobele breister het is nancy queen en vandaag wil ik het hebben over je breiproject niet zo lang geleden ik heb je gevraagd me een foto te sturen van je favoriete project dat je het afgelopen jaar nodig had, nou ik heb honderden en honderden e-mails van je ontvangen die me laten zien wat je hebt er het afgelopen jaar zoveel gemaakt dat ik besloot dat ik alles wilde kunnen opnemen, maar het zou een veel te lange video zijn, dus ik heb alles per project gecategoriseerd en ik laat je zien wat je hebt gemaakt in het afgelopen jaar per categorie, dus vandaag gaan we het hebben over projecten voor woninginrichting en huisaccenten. De meest recente die ik deed was op sjaals en je kunt die hier bekijken, dus laten we erin duiken vergeet niet te abonneren op dit kanaal en klik op de bel om een ​​melding te krijgen elke keer dat ik iets post oke het eerste project in deze collectie is een wow-project het is eigenlijk een muurkunstproject en het is ingediend door carol urban ze zegt dat dit de ingang is naar haar appartement het is een 15 voet lange muur eigenlijk een li ze zei dat het een muur van meer dan 4,5 meter lang was en dat ze daar niet veel kunst wilde hebben, dus haar ontwerper stelde voor om deze rechthoeken te breien en te voelen. Ze gebruikte wol van de Andes breiwerk, wat echt een geweldig garen is voor dit project en ze zei dat van het bestellen van het garen tot het ophangen van de kunst aan de muur haar ongeveer drie maanden kostte om alles voor elkaar te krijgen dat is ongelooflijk ze zei dat het een echt geweldig pandemieproject was en ze had 55 blokken nodig voor de muur, maar ze maakte uiteindelijk 63 blokken en wauw dit is echt ongelooflijk carol en heel erg bedankt voor het delen dit volgende project is van frankrijk het beste en ze maakte deze verweven kussens en ze zijn absoluut prachtig nu ik weet niet zeker of dit stroken zijn die zijn gebreid en vervolgens aan elkaar geweven of dat het een entreloc breipatroon maar het resultaat is prachtig je hebt het geweldig gedaan en ik ben dol op de neutrale kleuren die je hebt gekozen francis zegt dat ze nog nooit een verweven patroon heeft gebruikt en het kostte een paar pogingen om het patroon te begrijpen en het ri te krijgen maar het bleek makkelijker te zijn dan het lijkt toen ze er eenmaal in was ze breit al heel lang ze is 75 en ze probeert graag verschillende dingen die ze van haar moeder heeft geleerd en maakte haar eerste vest toen ze 14 was goed ik’ ik ben zo blij dat je nog steeds nieuwe dingen uitprobeert kijk naar wat je hebt gemaakt en het is absoluut prachtig hierna hebben we een project van shirley b dit heet aj’s kussen en ze maakte dit kussen voor haar achterkleindochter die er geen heeft favoriete kleur ze vindt ze allemaal leuk ik vind de knopen die je hebt toegevoegd erg leuk en het lijkt erop dat het een leuk eenvoudig project was in ribbelsteek dus heel erg bedankt voor het delen van dat mooie project voor je kleindochter de volgende is er een voor een van onze harige vrienden dit is een hondentrui gemaakt door meg tiller ze zei dat ze twee weken geleden een hondentrui had gebreid dat was echt leuk ze had een video en een patroon om te volgen en ze zei dat dat veel hielp ze zei dat ze werd uitgedaagd omdat ze dat nog nooit had gedaan een project dat haar bindt ff en dan terug op, dus dat creëerde een interessante uitdaging voor haar en ze zei dat het ook een heel schattig project was en ik moet het met je eens zijn ik zou graag een foto zien van de hond in de trui dus bedankt voor het delen van dat bij ons meg next up we hebben al deze gebreide washandjes van Bill Huey dit zijn de gebreide vaatdoekjes die ik heb voltooid ik maak ze graag omdat ze klein zijn en meestal snel te maken zonder echt langdurig tijdsbeslag en ze bieden onmiddellijke bevrediging ik hou ook van instant-bevredigingsprojecten en ze maken zulke geweldige cadeaus heel erg bedankt en ik hou ook van alle kleurkeuzes die je hebt gekozen. Vervolgens hebben we dit mooie bedrade kussen en deken van kim allard ze zei dat het was gedaan als een bedankje cadeau voor iemand en het was heel gemakkelijk en heel leuk om goed te breien je hebt het prachtig gedaan ik ben dol op het neutrale kleurenpalet dat je hebt gekozen en je kabelsteken zien er geweldig uit bedankt voor het delen als je van verstek breien houdt je gaat naar hou van dit s volgende project ingediend door birthie hall ze zei dat ze overgebleven garen had opgebruikt en haar nichtje een mooi cadeau had gegeven en wat ik leuk vind is dat de voor- en achterkant totaal verschillend zijn bij dit project heel erg bedankt voor het delen het is echt mooi en hier is er nog een verstek vierkant project ik ben echt dol op verstek verstek projecten dus ik vind het geweldig om deze allemaal te zien deze is van susan blair ze heeft een tafelloper gemaakt en het is heel kleurrijk dit was een van haar favoriete projecten van het afgelopen jaar omdat het veel op was van vingeren van gewichtsresten en het is prachtig geworden moet ik met je eens zijn het fleurt mijn eettafel op als tafelloper het ging echt snel en ik kon niet wachten om nog een vierkant toe te voegen ja en als je geen verstekvierkanten hebt gebreid voordat je ze niet meer aan elkaar naait, pak je steken op en blijf je gewoon breien, dus het is echt een heel leuk, eenvoudig project en het is erg ritmisch omdat elk vierkant hetzelfde is, dus als je eenmaal weet hoe je een vierkant moet maken en st jeukt je zult gewoon door kunnen gaan dus bedankt voor het delen van je mooie tafelloper met ons meg was niet de enige wiens gedachten naar de honden zijn gegaan onze vriend susan hunt dacht ook aan honden toen ze dit washandje voor poten maakte het is een washandje voor een jonge vriendin die dol is op paars en haar hond ze zei dat ze had gewerkt aan een paar echt ingewikkelde sjaals en dit was echt een leuke pauze om iets eenvoudigs en snels te breien ze zei dat ze nog niet eerder met katoen had gewerkt het was in een paar avonden klaar en het breien was zeer bevredigend, de resultaten zijn schattig en ik weet zeker dat dat jonge meisje dol is op dit gebreide washandje nu deze inzending kwam van Nancy Dean en ze zegt dat het een eenvoudig washandje is, maar ik moet zeggen dat het zo is niet eenvoudig ze heeft een aantal interessante steekpatronen hier zijn er verschillende garens om textuur te creëren ik denk dat je geweldig werk hebt gedaan en ik zou dit nooit als een eenvoudig project hebben gecategoriseerd en je hebt kleurveranderingen gaande h maar ik wil je vertellen wat ze te zeggen heeft over dit washandje ze zei dat het een eenvoudig washandje was dat zoveel voor haar betekent dat ze het maakte voor haar ergotherapeut die haar vorig jaar door een heel moeilijke tijd heeft geholpen ze was erg gevallen ze moest een hand- en armoperatie ondergaan. Een van haar doelen was om de naalden weer vast te houden en te kunnen breien. Dit was zij

eerste project na de operatie en ze gaf dit aan haar therapeut toen ze afstudeerde ergotherapie ze zei dat ze zich herinnerde dat ze zich moest beperken tot slechts één regel per dag vanwege de pijn, maar ze maakte het voor Caroline als een verrassing en wow ik hoop dat je op het herstelt en je kunt weer breien en dat je therapeut je daar doorheen heeft geholpen, heel erg bedankt en bedankt voor het insturen van de foto voor ons en het delen van je verhaal, zoals ik al zei, de dingen zijn naar de honden gegaan, maar wacht nu ze’ ik ben naar de vogels verhuisd dit volgende project is ingediend door michelle salazar en het is een prachtig vogelkussen ze zei dat ze het leuk vond om dit kussen te breien ze maakte er eigenlijk twee ze maakt meestal truien dus dit was iets nieuws en ze leerde hoe ze intarsia moest doen met meer dan twee kleuren ik vind het leuk om projecten te selecteren die me een nieuwe techniek leren nou ik ben helemaal weg van dit kussen de kleuren de vormen het is echt mooi en dit volgende project is ingediend door carol sargent ze heeft deze prachtige t gemaakt ea cosy carol zegt dat dit een theemuts is die ze de afgelopen 15 jaar verschillende keren heeft gebreid en dus van haar vrienden zei ze dat het een geweldig cadeau is en dat het is ontworpen door een medewerker van de dorpsgaren- en theewinkel in Seattle Washington, wanneer ik maar kan in deze video’s geef ik links naar elk van de projecten die ik kan vinden of als je aanvullende informatie over het patroon hebt, kun je het me laten weten en ik zal de links geven, maar dit zijn echt geweldige projecten en zoals ik al zei als je wilt bekijk de sjaalversie, je kunt de link hier bekijken of in de beschrijving hieronder en ik zie je in de volgende video

admin

Bir cevap yazın