voor beginners Red Heart Color Block Garen Review | Bag O Day haken

voor beginners  Red Heart Color Block Garen Review |  Bag O Day haken

Red Heart Color Block Garen Review | Bag O Day hakenbagoday #yarnreview Leer haken met bagoday crochet op YouTube. Gratis haakpatronen via eenvoudig te volgen haakhandleiding van bagoday crochet.
hallo allemaal het is kristal het is je vriendelijke buurt vezelfanaat garenliefhebber vezelfreak ik weet niet hoe je me wilt noemen al het bovenstaande goed dus ik ga een korte video maken over een garen dat ik onlangs heb gekocht als je met me meeging op mijn uitje naar Walmart eerste Walmart-reis waar ik naar toe ging en meer dan een jaar ging ik en zag ik checkte hun garen zien dat er niets echt veranderd nog steeds hetzelfde maar hoe dan ook dus vandaag is 6 4 20 21 maar terwijl ik was bij Walmart hadden ze een nieuw garen dat ik eh nou ja, het is niet extreem nieuw, maar het is nog steeds vrij nieuw en ik wilde het een tijdje proberen en een recensie over hem doen omdat het er best cool uitzag en ik gewoon niet wilde betaal wat ze ervoor wilden hebben bij jouw inspiratie ik weet het niet om de een of andere reden ik snapte het gewoon niet maar toen ik bij Walmart was zag ik het en ik dacht dat ik er een balletje van zou pakken en er een recensie over zou schrijven nu is dit een rood hart super saver kleurblok nu ziet het er best cool uit daar op de foto die je kunt zien omdat ik t heeft de doos met kleur vermengd met het bonte bonte uh-garen dus er is een bal van 10 ounce 283 gram 482 yards of 440 meter nu raadt het een haaknaald van vijf en een halve millimeter aan het geeft geen gebreid jaar hier beneden breinaald sorry dat is een vijf millimeter nu is het geclassificeerd als een nummer vier gewicht of een lucht en gewicht en het is in de VS gemaakt van geïmporteerde vezels en het is 100 procent acryl, dus je kunt het droog wassen, dus als je bent bekend met rood hart super saver hun lijnen van garens of het nu rood hart normaal rood hart super saver rood hart super saver strepen rood hart super saver arsenaal het voelt identiek aan al die het is niet extreem zacht maar rood hart wordt daarna zachter je wast het in de wasmachine en droogt het dus er is mij verteld um dus dit nou ik gebruik er echt wat van en ik ga je laten zien hoe het eruit ziet dus het is zoals ik zei als je rood hart hebt gebruikt super saver um dit zou geen verrassing voor je zijn de manier waarop het eruit ziet zoals het voelt of de manier waarop het haakt oke dus ik heb het gezien uh dus ik kocht de mijne bij Walmart ze hadden niet echt veel kleuren ervan en het was 644 dus dat is dezelfde prijs als de regular super bij walmart regular super saver jumbo rolls um ik merkte dat ze het wel op de website van yarnspirations hebben het is 999 op dit moment en ze hebben er ongeveer acht kleuren van en er staat nog steeds dat het een nieuw garen is um um ik heb gekeken naar de beoordelingen over je inspiraties en het heeft slechts een beoordeling van drie sterren, maar de beoordelingen dat de slechte recensies erop erg klein zijn, zoals één persoon, ik bedoel, één persoon is van streek omdat ze niet de kleur konden krijgen die ze wilden en het een hebben gegeven ster en de andere was zo, ze zeiden dat het een hoop knopen en breuken had en dat soort dingen in het schema oke dus dat zou heel goed kunnen zijn, maar ik zal je mijn ervaring met de mijne vertellen en ik zal het laten zien jij hoe het eruit ziet gehaakt en hoe het eruit ziet op mijn breiwerk machine dus ik gebruikte bijna al mijn huid bijna 500 meter ervan op mijn breimachine en ermee te haken er was geen enkele breuk en er was nu geen enkele knoop dat is zeer ongebruikelijk voor um vooral rood hart in mijn of enig ander waardevol garen goed in mijn ervaring om niet minstens één knoop te hebben, maar ik heb er echt geen gevonden, maar dat betekent niet dat er geen kan zijn, maar mijn ervaring ermee is dat ik er geen heb gevonden, dus laat me mijn camera goed omdraaien voordat ik het doe dat ik je zal laten zien hoe het eruit ziet op de breimachine het is best mooi op de breimachine het is heel erg mooi de kleur die ik heb heet feest feest kijk naar dat is niet zo cool ik ik hou niet van drukke garens maar ik vind dit leuk hoe de drukte wordt onderbroken met de kleurblokken het is erg mooi en je weet zoals je kunt zien op de breimachine het zal vrij gelijkmatig zijn, dus de ruimtes tussen de kleurblokken de kleur de effen kleuren zijn allemaal even groot en de bonte blokken zijn allemaal even groot, dat is precies de manier waarop het meestal op de breimachine zal uitkomen, dus dit is dubbel gelaagd. Ik zou het als een sjaal kunnen dragen als ik de hele uh-huid ervan zou hebben gebruikt, maar ik wilde er ook mee haken omdat het er anders uit zal zien als je ermee haakt het zal niet zo consistent zijn maar eh ik denk dat het heel netjes is wat betreft het gebruik ervan als je een breister bent en eh of een haakster en jij niet’ ik vind het niet erg om de hele weg enkel haakwerk te doen, ik denk dat de consistentie ervan redelijk consistent zal blijven, dus maar ja, dat is heel mooi, ik denk dat ze een aantal hele mooie kleuren hebben, misschien pak ik er nog een met mijn walmart haal er wat meer in en maak mezelf op de breimachine een sjaal hiervan want het is best gaaf oke nu ga ik mijn camera omdraaien en je mijn haakwerk laten zien oke dus hier is mijn haakwerk en toen deed ik ermee zodat je kunt zien dat het niet gaat ik deed alle dubbele haakjes en ik deed a echte bobbel, dus je kunt de um-definitie zien op het stevige kleurblok, het is niet zo dat het waarschijnlijk niet zo zichtbaar zou zijn op de bonte kleur, maar het is best cool, ik weet dat ik andere rechte dubbele haakjes gebruik dan de rij van flessen en het hangt er echt van af hoe lang je weet dat als je een grote deken maakt, je kleurlijn niet erg groot zal zijn voordat je bonte begint, dus eh en dat zal het waarschijnlijk zijn als je het niet erg vindt zoals beginnen en stoppen zoals zeggen de uh bonte begon hier als en dan beginnen als je het niet erg vindt die blik, dat is prima, anders zou je waarschijnlijk de kleur moeten beheersen voor zover bonte kleuren gaan er was echt geen rijm of reden um wat betreft hoe de lengte ervan sommige veel waren, sommige van de bonte kleuren waren veel langer, zie dat dan de andere um en dan zijn sommige maar een paar kleine steekjes ervan, dus ik doe het niet, ik doe het niet weet hoe dat is maar het haakt dus prima weet je w net als rood hart super sabel haken ik had geen problemen met het splitsen geen problemen met knopen of of breuken of zoals ik al zei werkt gewoon prima als je van je weet ik vind het cool en ik vind het netjes en ik denk dat als ik ermee zou gaan haken, ik een bepaald project nodig zou hebben om echt een bepaald project te bedenken en ii ikzelf de kleur zou moeten controleren omdat ik echt niet van inconsistenties hou soms kan ik het aan, maar vaak stoort het mij, dus ik zou de kleur controleren en ik heb een video over hoe je kleur kunt regelen, je kunt die vinden in mijn afspeellijst op mijn kanaal, maar als je de inconsistenties ervan niet erg vindt, bedoel ik dat het een heel mooi garen is en jij kan zien dat het prima haakt en het zal prima wassen en drogen ik weet het zeker omdat het gewoon een rood hart is super spaarder en het is een goede 408 het doet alles wat het moet ik denk dat het netjes is en ik wil dat ik zei dat ik het zou doen zeker weet je of het stijf is, maar het is oke oke ik ben b dus zoals ik al zei, ik zou het zeker kopen, ik denk in een andere kleur die niet zo helder was, hoewel ik de helderheid hiervan niet erg vind, maar ik hou wel van de consistente consistentie van de kleuren die worden verbroken met de stevige blokken en ik hou van de manier waarop ze allemaal zijn, zelfs omdat ze op een breimachine zijn gedaan, dus ja, ze hadden een aantal mooie kleuren bij je inspiratie en ik zal wachten tot mijn Walmart er wat meer in heeft. Dit zou de de enige die ze bij mijn Walmart hadden, ik kan het me niet herinneren, maar het was 6 44 bij Walmart, het is 999 bij Garenspirations Ball um of ik weet niet of het ergens anders is ik heb het echt nergens anders opgemerkt, maar het doet het niet’ ik bedoel niet dat het nergens anders is, maar ik denk niet dat ik heb gezien dat ik het op Michael’s of um Joann’s heb gezien, maar ja, je weet dat het een tijdje geleden is dat ik een rood hartgaren heb beoordeeld, maar ik ga dit eens bekijken, laten we eens kijken als ik moest, zou ik ze graag een cijfer geven um ik weet het niet geef ze ik geef ze een cijfer tussen 1 en 10 over hoe goed ik het vind, ook al is het een rood hart super saver en er is niets mis met rood hart super saver ik gebruik het de hele tijd ik heb veel rood hart super saver of het nu strepen zijn ombres normaal rood hart super saver uh ik heb er veel van en ik zou er misschien een paar aan mijn verzameling kunnen toevoegen ik bedoel ik vind het leuk maar rood hart supersaver is een stijf garen maar zoals ik al zei zal het zachter worden nadat je aanbidt red house supersaver het duurt ook al heel lang, dus ik heb verhalen gehoord over superveilige dekens met rood hart die jaren en jaren en jaren en jaren meegaan nadat ze steeds opnieuw zijn gewassen en gewassen en gewassen en ze zijn nog steeds gewoon verschrikkelijk, dus hier is een goede garen um klaar met de breimachine ik hou van de manier waarop ik het zou geven ik zou het waarschijnlijk een goede stevige acht geven um niet dat het het beste voelt maar dat het gewoon ik neem ik weet dat het zachter zal worden maar ik denk dat het concept cool is, maar je zult het gewoon zelf moeten doen ik moet gewoon het juiste patroon bedenken om ermee te haken of ik moet veel kleurcontrole doen, want als je weet, zoals ik al zei, als je een babydeken of een ander type deken probeert te maken met een worp die heeft een lange startketting het worden dunne blokken je krijgt misschien maar een paar rijen effen en dan een paar rijen bont het hangt er echt van af welke steek je het eerst gebruikt als je wilt, je weet hoe je eruit ziet ken je gekheid, dan hoef je de kleur niet te controleren je weet dat iedereen anders is ze zijn zoals ze leuk vinden wat ze leuk vinden ik vind het cool ik vind het leuk en ik zal het opnieuw kopen ik zal er een sjaal van maken op mijn mini machine om deze winter te dragen ik heb veel sjaals ik wil deze winter maken voor deze winter en als ik het haal zal ik jullie laten zien oke ik ga deze kleur niet gebruiken ik ga er een per kleur gebruiken dat zou waarschijnlijk neutraler zijn, maar dat is het, ik vind het leuk en ik zou het zeker opnieuw kopen. koop het echter niet bij Walmart, want daar is het het goedkoopst met 6 44. Het is een goede deal, want dat is net als hun jumbo-regels vr dus ja dat is het um ik waardeer het dat jullie naar mijn video kijken goed gedaan Redheart komt met wat meer nieuwe ik wil graag uw werven beoordelen, bedankt allemaal, tot ziens

admin

Bir cevap yazın