voor beginners Ribsteek voor beginners: 1×1 en 2×2 rib

voor beginners Ribsteek voor beginners: 1×1 en 2×2 rib

Ribsteek voor beginners: 1×1 en 2×2 ribRibbreien is perfect voor projecten die stretch nodig hebben. Denk aan: de rand van een hoed; mouw-, sok- en wantmanchetten; en zelfs de kragen rond truien. Wanneer je nodig hebt …
vandaag laat ik je zien hoe je twee van de meest populaire ribsteken kunt maken, de 1 bij 1 en de 2 bij 2 grip, dus laten we erin gaan, dus hier is 1 bij 1 ribbel je kunt zien dat het er bijna uitziet als tricotsteek, goed en dat komt omdat de gebreide steek zweeft een beetje omhoog en de averechte steken wijken een beetje af naar de achtergrond het zijn net valleien zijn 1 voor 1 ribbel is echt rekbaar kijk hoe het gaat, dus dat is wat het geweldig maakt voor een ribboord laten we eens kijken naar de 2×2 rib, dus je hebt twee steken breisels en twee parels steken goed en ze wisselen elkaar af en dit is ook super rekbaar, kijk daar eens naar, dus de 2×2 rib is rekbaarder dan de 1×1 rib, dus het wordt vaker gebruikt maar samen vormen de twee ribben het merendeel van de ribsteken en ik zal je leren hoe je ze allebei moet doen, dus met 1 aan 1 boordsteek als je op twee platte naalden breit, kun je een onbeperkt aantal steken opzetten ok oké dus laten we beginnen. Ik ga de eerste steek breien, hier gaan we bij de eerste steek en dan ga ik mijn garen rondbrengen en de tweede steek averecht maken hier gaan we dus ik doe gewoon een gewone oude averecht daar gaan we en dan ga ik deze derde steek goed breien en de vierde steek averecht en je zou kunnen zien dat hier een patroon tevoorschijn komt toch ik heb een brei gedaan een averecht een brei een averecht een en nu ga ik een brei maken, dus als je een slimme koek bent, kun je dat doen vertel dat het patroon eigenlijk een averecht is een averecht een brei een averecht een brei een averecht een en verder en verder gaan we breien een averecht een brei een averecht een oké dus dat is het patroon dat ik volg voor de 1×1 rib, ook wel de brei een averecht een rib, wat het heel gemakkelijk maakt om kamer te maken dus brei er gewoon een en brei er een helemaal tot het einde van de rij en hier is mijn laatste steek en ik zal er gewoon een averecht breien, dus laten we nu verder gaan met rij twee dus rij twee is heel gemakkelijk wat je gaat doen is de breisels breien en de averechte averecht maken oke dus wat betekent dat zodat je hier kunt zien dat dit een gebreide steek is h en ik kan het zien vanwege de kleine v-vorm, dus ik ga erin breien, dus hier gaan we ik ga erin breien dat deze volgende steek hier een averechte steek is Ik kan het zien aan de kleine averechte stoot dus ik ga er averechts in zo vrij gemakkelijk hier is een gebreide steek ik ga erin breien hier is een averechte steek en ik ga er averecht in maken oké dus onthoud dat wanneer je een rib breit brei de breisels en brei de parels averecht oke en je zou kunnen opmerken dat we ook een patroon hebben op rij twee recht breien averecht breien averecht breien averecht en verder gaan we dus ja dat is het patroon oke brei een averecht een brei een averecht maar je hoeft jezelf niet steeds voor te houden dat als je breit goed is, vergeet niet om de breisels te breien en de parels averechts te breien en dan hoef je helemaal geen steekpatroon te onthouden, dus na een paar rijen ziet mijn werk eruit zo kun je die mooie kolom met breisels zien en dan een kleine vallei van parels breit parels breit parels dat is wat je bent met één boord zal er goed uitzien, dus laten we nu over de 2 steken averecht 2 of de 2×2 boordsteek gaan goed dus ik brei hier op platte naalden en ik ga een even aantal steken opzetten goed dus met de 2×2 rib het aantal opzetsteken is belangrijk, dus je zet een veelvoud van 2 op dat is ongeveer 2 4 6 8 10 12 ik denk dat ik hier 20 steken heb dus een veelvoud van 2 dus de 2×2-ribbel lijkt veel op de een voor een rib wat we gaan doen is er twee breien oké dus hier is er een en dan ga ik twee cool breien dus volgende ga ik twee averecht maken ik breng mijn garen naar voren en dan ik ‘ ik ga hier een averecht maken we gaan er twee averechts dus we hebben zojuist onze eerste herhaling voltooid laten we doorgaan met de rest van deze opzetsteken dus hier gaan we twee breien en dan ga ik er twee averecht maken heel simpel oké en ik zal dat over mijn hele rij doen, oké, dus hier heb ik net mijn eerste rij voltooid.Ik ga mijn naald omdraaien en de tweede rij en alle volgende rijen voor de brei 2 averecht 2 of 2×2 rib i het lijkt erg op elkaar Ik ga de breisels breien en de meisjes averecht maken dus hier heb ik een rechte steek ik ga gewoon die rechte steek breien en hier heb ik twee averechte steken dus ik ga averecht de twee averechte steken en twee gebreide steken hier dus laten we ze goed recht breien dus dat is echt alles wat er is met de 2×2 rib en de 1×1 rib volg gewoon de mantra van breien de breisels en krul de parels dus na een paar rijen ziet mijn brei eruit als dit ik heb twee steken van breisels en twee steken van parels breit parels breit parels dus alsjeblieft zo breit je de 2 bij 2 rib op platte naalden dus laten we het hebben over het breien van ribbel in de rondte het enige verschil is dat goed je moet natuurlijk eerst met hem meedoen en het belangrijkste verschil is het aantal opzetsteken dat je nodig hebt, dus om 2×2 ribben in de rondte te breien moet je een bal opzetten om een ​​vier te trekken om die twee aan twee ribben te krijgen passen perfect in de rondte, behalve dat je precies hetzelfde doet als plat breien, brei de brei het naait zoals ik hier doe en jij maakt de averechte steken averecht dus hier zijn twee averechte steken ik ga er averechts aan maken dus als je een voor een breit in de rondte, moet je een veelvoud van twee steken opzetten oke al het andere is precies hetzelfde dat is alles wat er is dus hier is een snelle en vuile samenvatting brei plat voor een voor een boordsteek je zet een aantal steken op rij een je breit er een aan een averecht en herhaal dat over de hele rij kauwt en alle andere rijen brei gewoon de breisels en brei de parels averecht voor 2×2 ribbelsteek plat breien je zet een even aantal steken op rij a1 je breit er twee averecht twee over de hele rij rij twee in alle andere rijen brei de breisels en brei de parels averecht breien in de rondte vier één voor één boordsteek je zet een even aantal steken op en je volgt dezelfde instructies als platbreien hierboven voor 2×2 boordsteek in de rondte die je opzet een veelvoud van vier steken en je volgt dezelfde instructies als platbreien, heel erg bedankt voor het horloge vind deze video leuk als je het leuk vond en abonneer je op meer breivideo’s en hey, als je wilt leren hoe je kunt opzetten voor ribbels, bekijk dan deze video het is iets geavanceerder, maar het zorgt ervoor dat de opzet er echt strak uitziet, bijna zoals de ribbels zijn samensmelten met de cast op oke ik ben davina van sheepandstitchcom blij en ik zie je de volgende keer doei

admin

Bir cevap yazın