voor beginners ringdeken model met details // breipatronen

voor beginners ringdeken model met details // breipatronen

ringdeken model met details // breipatronen… een deken breien , deken haken steek , deken , babydeken , deken breien, hoe een deken haken , gebreide babydeken , gehaakte baby, breipatronen …
e Hallo allemaal, Nihal’s hobby’s Welkom op mijn YouTube-kanaal, vandaag zal ik je laten zien wat het model van de kettingklikdeken is, en als je sporen van draden of overgebleven draden hebt, kun je ze ook evalueren. Als je wilt, zal ik dit model met kettingdraad gebruiken met wit op de rand, dat een beetje kleurrijk zal zijn voor modeluitdrukking. Ik zal gaan als je wilt, laat me mijn touwen zo uitleggen. Ik zal vlees van gemiddelde dikte gebruiken voor dit dekenmodel, zoals ik al zei aan de rand, ik zal voor witte kleur gaan. Je kunt het in elke gewenste kleur gebruiken, je kunt het in twee kleuren gebruiken, vliegen of gekleurd. Ja, als je je niet op mijn kanaal abonneert voordat je naar de video gaat, als je je abonneert op mijn kanaal en de meldingen aan de rechterkant inschakelt, word je direct op de hoogte gehouden van mijn video’s. je wordt een volledig gratis abonnee op mijn kanaal als je mijn video’s leuk vindt en deelt voor ondersteuningsdoeleinden Ja, ik wil het je laten zien in ons voorbeeld Ja Bijvoorbeeld Kijk deze kant op Ik heb het motief gemaakt van een van de kettinggebreide dekenmodel Shim we zullen maak samen met jou het tweede motief. Ja, ik neem dit touw, ik ben net begonnen, ik ga het zo draaien, ja, nu zullen we beginnen met het maken van een reeks kettingen, eerst zullen we de kettingen maken, kijk naar die grote kettingen, kijk naar deze grote kettingen, laat me ze op de achterkant en op de achterkant laten zien zoals dit motief Je kunt dit in elke gewenste lengte maken deze kettingen Ik heb twee 1234567899 korrels gemaakt Je kunt het nog langer maken, je kunt het korter maken Ja, ik begin met het maken van kettingen, nu gaan we deze kettingen eerst maken 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Ik maakte 15 lossen en ging eerst ergens naar beneden en verschoof de lus zo , neem een ​​sprong. Ik kan 123 kettingen aan Ik heb een volledige lus getrokken en ik ga deze gleuf in Ik maak een driedubbele reling Ik heb hem rondom gewikkeld Ik ben dezelfde gleuf binnengegaan drievoudige reling hier in totaal zijn er nu een of twee drie in totaal maken we in totaal 30 driedubbele balustrades 4 15 16 a7a 38 Ja 30 in Trabzon ik kom dit en wat 30 mijn eerste startpunt oi zinken en de lus erdoor halen Ik zeurde aan een ketting en knip het hier ook af, kijk dit de ene is groot mijn ketting nu kun je hem van de achterkant verstoppen op deze manier Ik knip de rest af Ik ga de rest doorknippen nadat ik dit heb gedaan Ik ga onze andere touwen zo pakken Ja ik heb mijn ander touw en we gaan het zo doen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 nu hebben we 15 kettingen getekend, de constructie van onze organisatie, dat wil zeggen, de structuur van onze ketting, de grote ketting in het midden, gaat altijd zo door. In andere rijen haalde ik deze en 15 kettingen door die ring en ik maakte regelmatig naalden 1 2 3 kettingen en wikkelde het volledig in. Ik maak deze 3D driedubbele reling weer in de ring 2 3 14 15 16 ja Ja, we zullen weer 30 leuningen maken in dit deel, dit is de vertaling, we zullen 30 leuningen maken inschrijven inschrijven inschrijven Ja ik heb weer 30 leuningen gemaakt like dit naar het beginpunt ik zonk en liet de lus glijden en trok een ketting ik knip het hier nu ik verlies mijn draad van de achterbank op deze manier ik knip de extra daine af ja kijk nu naar deze twee Welke ring hebben we maak opnieuw, op dezelfde manier, trek 15 kettingen van alle 3 de ringen en maak er zoveel van als je wilt. Nu maak ik zoveel 1234567899 ringen en ik kom meteen Ja, ik heb het van tevoren voorbereid, ik heb negen ringen gemaakt, het viel zo, je kunt het in je hand maken. Als we naar één kant hiervan gaan, zal het worden gerepareerd, maak je geen zorgen over de pauzes, nu gaan we tussen de randen, ik neem mijn witte touw, om meteen naar het inkomen te gaan, zoals ik al zei ja, je kunt het in elke gewenste lengte doen, nu zullen we ga naar onze kant kant, we beginnen met de tweede ring, niet de eerste ring. Laten we eerst onze lever doen, wie ben jij? Ja, nu zink ik hier schrijf me in Ik maakte het vast met de meest voorkomende naald Ik trok aan een halve ketting Ik wikkelde het volledig Ik verzink de bovenkant van de leuningen hier maak ik een of twee driedubbele leuningen Ik wikkelde het in Ik zakte weg in de bovenkant van de leuning ernaast. Ik kocht er in totaal drie. We begonnen met het maken van in totaal vier leuningen. manier om mond te doen nu ik heb af en toe aan een ketting getrokken, ik verander in crèmekleur, ik repareer het met mijn hand, ik definieer het, als ik het zo vasthoud, is het niet wat het ernaast is, toch ? 4 ga door, eens kijken het is zo Ik heb net een ketting omwikkeld, ik ga meteen naar blauw Ik keek naar welke plaats 12a mP3 dit en 44 Ja nu deze kant op tot het einde van de rij, dat is tot hier Kijk, laten we doen dit van de vorige naar de vorige ring, niet dit deel, laten we dit doen en praten Ja, nu zijn we bij dit deel gekomen, nu heb ik een ketting getrokken, ik heb het helemaal ingepakt Kijk hier zijn we hier, we gaan het maken 2 4 6 nu ben ik hier gezonken en we zullen zes driedubbele balustrades maken voor mijn andere kleur abonneren voor twee mP3 14 15 16 abonneren abonneren? Ja zes 2 We hebben 4 6 gemaakt, kijk, nu gaan we de hoek vormen, ik ging gewoon om de bovenkant van de leuning ernaast, ik heb twee leuningen op dezelfde plek gezet. Ik nam een ​​paar kettingen en wikkelde het geheel in. Maak ik nog 2 leuningen op dezelfde plek en creëer ik mijn hoek? Ja, we maken driedubbele leuningen. Je kunt natuurlijk ook als dubbele leuning gaan als je wilt. Je kunt natuurlijk ook als dubbele leuning gaan. Ja, ik heb hier een ketting getrokken. Sorry, ik trek hier geen ketting. Sorry, ik brei rechtstreeks naar de andere hoek. We breien nog 2 4 6 en gaan zo naar huis, we trekken geen kettingen, gaan verder 11 abonneer op 12 mP3 14 abonneer op 15 likes en ik heb het allemaal gedaan, nu doen we het op de andere hoek, ik heb tijd voor dit deel schrijf je in dit zijn twee Trabzons op dezelfde plek 1/2 ketting Ik ben net rond dezelfde plek gekomen. Wat gaan we nog 2 leuningen doen? Ja, we hebben onze hoekbaan gemaakt, laat me je deze hoek laten zien, nu hebben we deze hoek gedaan, broeder, nu hebben we de hoek weer gemaakt, ik maak nog zes leuningen en ik ga verder met deze en IKEA mP3 14 hoe is een baan? Ja, ik heb zes leuningen gemaakt, ja, nu trek ik aan een ketting en sla ik nog een motief over?

we maken 4 leuningen op deze manier 2 3 13 V4 ziet er goed uit, we doen dezelfde vier leuningen aan de andere kant als hier, laten we deze rij op deze manier voltooien, laten we het hier in deze hoek doen, laten we praten, ik denk dat het begrepen is, laten we in deze hoek hetzelfde doen als in deze hoek. Laten we elkaar hier ontmoeten Ja, er was een storing in onze video, we nemen de video in twee delen op, nu zouden we naar het laatste deel gaan, we zal komen tot het laatste deel, nu zullen we onze laatste rij samen doen, ik heb dit gedaan en ik trek 123 kettingen, ik ben deze keer aan het haken, kijk naar de punten waar we deze keer een ketting hebben getrokken, ik ik zink zo en ik maak hier vier driedubbele balustrades 2 3 dit is 3 en 4 inschrijven ja Ja weer ik trek af en toe aan een ketting Ik zit vol met landbouw Ik trok aan een ketting Ik zink tot op het punt drievoudige reling wie is deze 3 en 4 trouwens ik trek een ketting volledige cirkel weer vier tot dit punt ik maak een drievoudige leuning voor twee, mP3 ya halal nu tot het komt tot deze hoek adar Laten we het goedmaken tot hier, dan gaan we meteen terug Ja, nu zijn we bij deze hoek gekomen, nu hebben we vier driedubbele leuningen gemaakt op de laatste eerste ketting, nu heb ik het in de laatste 4 gedaan , ik heb weer aan een ketting getrokken, ik heb de landbouw ingepakt 1 2 3 Ik zink naar de bovenkant van de reling en een daarvan is 12a mP3 mP4 Ja er zijn er vier hier hebben we Trabzon weer aan een ketting laten trekken, kijk, we kwamen naar jouw hoek , hier gehaakt, ik maak hier drie driedubbele leuningen, ik maak drie driedubbele leuningen in twee 13 tussen twee kettingen een twee vol Ik wikkelde het op dezelfde plek hier een knoop gevormd uit het snijtouw dat ik aan het maken ben nog drie driedubbele balustrades op dezelfde plek Ik maak nog drie driedubbele balustrades een 123 dit is een ketting Ik ben er net weer omheen gekomen 1 2 3 Ik zink naar de top van de balustrade 13 wat Trabzon erop van boven onderschrijft van de rail ernaast triple railing ernaast triple Trabzon dit is een ketting ik kwam er niet meer omheen 1 2 3 ik keek naar de rail ing ja 1 2 3 minuten we zullen dit bekijken geen 12 beste 3 ik heb deze drie kettingen gemaakt, ik herkende ze niet, ik kwam weer bij de hoek, ik maak 3 deze driedubbele balustrades, ondertussen heb ik ingepakt twee kettingen, hetzelfde punt Ik maak nog 3 dubbele leuningen op de maan en maak deze hoek af, mijn werk is hier ongeveer zo nu ik doe er geen drie, we zullen de laatste combineren hier we hebben twee driedubbele gemaakt rails van ons type hier en nu hier ik trok twee kettingen zoals deze ik liet het in een ketting vallen ik trok een ketting en hier legde ik het haakwerk zo op de hoekpunt, schoof de lus en trok een ketting, haakte en ik ga verder met maak de leuning hier, schrijf je in ja nu zullen we het hier combineren, we zullen het samen combineren, we zullen een reling maken tot hier, nu laten we onze reling maken abonneer ja nu weer ik blijf niet op mijn ziel, kijk naar het punt aan de andere kant keek ik naar het punt waar we zo’n ketting trokken, ik haalde de lus eruit en ik trok een ketting hier, Ik heb het hier helemaal ingepakt zo, ik ga weer verder met deze leuningen, dit is hier en daar ik ga er doorheen en ik kuste weer veel ik ga verder door een leuning op de rails te maken als je wilt tien Je kunt de byzantijnen ook combineren 12a dit is binnen dus ik trok weer aan een ketting ik kwam weer ik gleed uit de lus waarin ik was verzonken ik trok aan een ketting ik wikkelde het gewoon in en ik blijf het zo op de leuningen doen Maar goed dat deze 3 en 4 13 ik trok weer een ketting Ik trok aan een ketting Ik kwam op de plaats Ik gleed de lus uit en ik ga weer door met het maken van de leuningen Ja Kijk, we combineren het zo, maar als je wilt Trouwens, ik heb een beetje open gelaten, dat kan combineer het vanuit het midden hier in Trabzon, het zal zo zijn. Laten we het op een korte manier combineren en tot ziens aan het einde ervan. Ja, ik heb de combinatie voltooid, kijk wanneer we combineren, het breiwerk wordt rechtgetrokken en kijk niet naar de krul. Het hoeft niet gestreken te worden of iets dergelijks, ik knip mijn breiwerk nu af, ja, je kunt een grotere deken krijgen door op deze manier motieven te breien. Als je wilt, kun je deze kettingen langer of korter maken. Ja, laten we dit model zo zien, abonneer je abonneer, het is weer een kant kant als het klaar is als laatste kan jij ook jouw trace deken ja ketting model baby deken brei model ik hoop dat jullie het ook leuk vinden tot in mijn volgende video’s Tot ziens en blijf gezond abonneren abonneren

admin

Bir cevap yazın