voor beginners Salkım Hanım’s Grains / Vestmodellen / breipatroon / Vest

voor beginners Salkım Hanım’s Grains / Vestmodellen / breipatroon / Vest

Salkım Hanım’s Grains / Vestmodellen / breipatroon / Vestvestmodelleri #knitting #knittingpattern Wereldwijd Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC44KwK9fbAonjLyrdcDu_Pw Onze website: https://canseli.com/ …
e Hallo allemaal, weer welkom op mijn kanaal. Vandaag wil ik met jullie delen hoe je dit breipatroon breit. Dit is een breipatroon dat we gemakkelijk kunnen gebruiken in onze zomerbreisels als we breien met bruidsvesten en zomerkatoen of gemerceriseerd garen. Bekijk de achterkant van dit model. Kijk naar de achterkant van dit model. Laten we hier nog eens naar kijken, laten we desgewenst beginnen met de constructie van het model zonder tijd te verspillen. Nu, terwijl ik u het model uitleg, wil ik u twee modellen vertellen. Wanneer ik deze twee modellen uitleg, zal het model begrijpelijk zijn. Daarom beginnen we met het gooien van onze lussen. Het aantal lussen van ons model bestaat uit 8 lussen en 8 lussen veelvouden als 888. Nadat we alle lussen hebben gebreid, voegen we plus 1 lus en een randlus toe om beide uiteinden over te laten ja, is dit nu dood? Ik begin 13 uitnodigingen 5 6 7 8 machine 38 lussen, nu ga ik nog 8 lussen breien plus 1 extra lus en twee zijlussen of i-lussen Heb je deze verwijderd? Kijk, ik gooide het op twee naalden. Als je het op deze manier doet, laten we de onderkant van het model eens bekijken. Omdat het gesneden is, kun je beginnen door het op twee spiesen te gooien. Nu trok ik een van de lussen van de spies, ik onderzocht onze lussen voor haar, we starten het paalmodel. Als je wilt, kun je het doen in rubberbreien, maar rubberbreien Het model vouwde niet zonder te breien. Nu begon ik allereerst met het nemen van de zijlus zonder te breien, ik breide de volgende lus, een zijlus een averechte steek en een zijlus een averechte lus en een rechte lus. Nu heb ik hier een opblaasbare lus gewikkeld en direct na het breien vijf lussen gebreid. mP3 a4 B5 deze zijlus is averecht gebreid 1 lus breien we hier 520 D plat Nu zitten we tussen het tweede patroon een lus Ik brei een plat Ik brei een averecht brei deze plat brei ja nu brei ik 5 lussen recht hier een twee drie vier vijf voor dit tweede model hebben we 520d hier weer gemaakt Ik heb 1 lus een lus recht gemaakt Ik heb 1 lus averecht gebreid Dit is onze randlus en we hebben onze rij voltooid door hem recht te breien, laten we de eerste installatierij van onze model, als je wilt, breien we de randlus averechte lus een keer, hier hebben we 5 rechte lussen. Ik brei 5 lussen, brei 1 lus, keer er een om en nu zijn we aan de achterkant van het breiwerk, ik nam deze zijlus en breide er een lus naast, we breiden 9 lussen samen, inclusief de lussen die we knippen 11 123 14 15 na deze zes, zeven, acht, negen rechte lussen, breien we weer 9 steken averecht en kwamen we weer bij de rechte steek hier weer Ik breide een rechte steek dit weer 9 steken averecht dit acht en negen hier weer een rechte steek dit en de zijsteek van dit breiwerk De achterkant van dit breiwerk heb ik nu omgedraaid en ik kwam aan de voorkant van het breiwerk Hier We hadden morgen een patroon We hadden nu een patroon in deze rij We zijn onze spullen aan het verzamelen, nu gaan we sluiten het nieuwe oude model dat we hier zijn begonnen, en vanaf hier een nieuw model beginnen. Laten we er ook eens goed naar kijken. Hier, terwijl we het patroon dat we breien sluiten, beginnen we je nieuwe bladpatroon ernaast, terwijl we het sluiten, beweegt het volgende bladpatroon op deze manier omhoog terwijl het wordt gesloten. Nu beginnen we allebei met het nieuwe patroon en sluiten we ons eerste patroon. Ik nam een ​​omgekeerd gebreid een plat gebreid deze wikkelde een rechte en vulde opnieuw een lus Dit is onze eerste lus die ons volgende blad vormt Nu hier nadat ik de lus heb doorgesneden Ik knip 2 lussen naar rechts Ik knip deze lus af Ik nam de linkerspies nogmaals ja nu 5 lussen vanaf hier over deze lus ik sla xos a 12 mP3 14 15 we verzamelden beide lussen samen namen we de linker fles en sloegen 5 lussen over Ik nam de lus terug naar de onzin en het trekt de draad strakker door te trekken het een beetje Ik heb het melkmodel hier gesloten nu heb je een omgekeerde lus hier dit is een rechte het is ons eerste model tot hier We hebben het voltooid. Nu gaan we verder met het tweede model. Dit zijn de lussen die we in ons nieuwe blad van de lussenkast gaan maken, ja, nu heb ik de volgende twee lussen weer van voren genaaid en naar rechts gesneden, de laatste zwelling nam af. Ik sla 3-5 lussen over deze lus 11 12 lol baby 14 ab5 520 Ik sloeg die lus weer over, neem nu die lus naar rechts en lichtjes En trek hem aan door hem eruit te trekken, je hebt hier een omgekeerde lus. Ik heb het binnenstebuiten gebreid. Hier ontbreken 3 lussen. In de volgende rijen zal hetzelfde nummer opnieuw worden gevormd, en als we achteraan komen, kijk, ik wil de achterkant niet steeds opnieuw vertellen, kijk naar de zijlus, kijk naar de zijlus, hier zijn de lussen achteruit recht, achteruit en het gaat deze kant op, als we vanaf hier kijken, zal het duidelijker zijn. Kijk, we breien gewoon alle andere lussen met de platte stukken ertussen, omgekeerd. Aan de achterkant van dit breiwerk breide ik de lussen aan de achterkant en de achterkant, ik breide dit. Brei je weer? Ik heb een plat gebreid, dit zijn in totaal drie maaltijden, jaar zie, in plaats van te verhogen heb ik een lus gebreid 11 3 2 3 lussen Ik heb gebreid Ik heb weer een lus gebreid dit is een rechte achteruit- en zijlus, eens kijken, nu gaan we breien de lussen zoals ze aan de achterkant zijn, we breien de lussen zoals ze aan de achterkant zijn, de omgekeerde steken zijn effen, onze kastlussen zijn ook averecht breien, ik kwam aan het begin van de rij aan de voorkant, deed Ik neem deze zijlus, een achteruit en een recht breisel, zorg voor deze rechte lus. we lopen vol ja 1 2 3 345 lussen effen gebreid en weer heb ik een lus gebreid Ik heb een platte averechte lus gebreid ja nu zijn we weer op de plaats van de meerdering kijk kijk ik heb een lus Ik brei 5 lussen Ik ben aan het breien 1 lus weer na 24 vvv lussen Ik brei een rechte averecht en rand? we hebben de lussen verhoogd, beginnend met één hier totdat we 5 lussen hebben. Laten we nu de lussen aan de achterkant weer breien zoals we ze zien, ik kom eerst. Tijdens de afsluiting in onze prak heb ik de randsteek genomen, 1 steek averecht ja, nu neem ik de achterkant van het breiwerk, zie de rechte steek vanaf hier, vanaf hier 1 2 3 4 5 6 en 7 naar de steek voor de lus die ik heb gebreid, deze zijn dood aan de rand, ik brei de zeven steken aan de rechterkant zwelling Ik nam het zonder te breien of over deze eerste lus

Ik kom er overheen 11 12 mP3 14 155 dit zijn de laatste 16 op ons tweede blad, we hebben het zo gesloten, de technieken voor het verzamelen van deze kant en deze kant zijn anders, nu trok ik mijn touw hier, ik trok een lus nadat ik een rechte en opnieuw een lus had verzameld, sloten we hem hier. Kijk, nu zijn we begonnen aan ons nieuwe blad hier. Ik weet het niet, het blad aan de linkerkant gaat naar rechts en links naar rechts, ik weet het niet. Na het hakken breien we een rechte en een omgekeerde steek. Ons eerste patroon is af, nu maken we het tweede patroon, beginnend bij die rechte steek van onderen 1234567 Ik heb 7 steken uit de rechter fles gekocht Nu sla ik de steken over de eerste steek in volgorde 11 mP3 planten 14 15 dit en nam deze, ik breide een rechte lus, ik werd opnieuw als een lus geboren, ik begon aan ons nieuwe blad, ik begon een rechte achteruit en randlus in het voorbeeld Ik voltooide mijn rij en het begon in ons hele model te verschijnen Nu laten we de lussen aan de achterkant breien zoals we ze zien, laten we de rij afmaken, ik ben nu bij de zeepkop gekomen Sorry, waren dit 5 gebreide bladeren totdat onze bladeren hier zeven waren? we zullen zien, ik nam het randwerk, ik breide een omgekeerde, deze, ik breide een rechte lus hier, we begonnen opnieuw de gewone lus te breien die we in de vorige rij sloten, ik breide 1 2 3 lussen recht, ik heb er een recht gebreid, kijk, onze lussen begonnen groter te worden, we maken het tweede patroon, we breien een averechte een recht breien deze lus een 3 2 3 lussen recht gebreid een lus deze recht achteruit en gebreid randlus Ik heb mijn beurt voltooid Ik zie de lussen op de achterkant weer door te breien Ik kom eerst Ik kwam aan het begin van de rij nu maken we nog een laatste rij meerderingen en sluiten we onze bladrandlus? Ik kocht een averecht en een effen breisel, dit is een lus. Nu herhalen we de toer die we onderaan maakten, ik heb 12345 lussen recht gebreid, ik heb een lus gebreid, een plat averecht en een plat. Dit is onze afbeelding, laten we nu de tweede modellen toepassen, we hebben 1 2 3 345 lussen gebreid, we hebben een lus gebreid, deze rechte achteruit en zijlus en we kwamen naar achteren zie je kunt vanaf hier een rechte lus volgen tussen 9 achteruit lussen weer recht en structuur Als z 9 lussen aan de achterkant heeft, sluiten we ons blad als we naar de voorkant gaan, laten we de steken aan de achterkant breien zoals we het zien, we kwamen net aan het begin van de rij op de voorkant, ik kwam net aan het begin van de rij, hier doen we dezelfde rij als aan de onderkant, dit is ook het nieuwe blad terwijl ik dit blad sluit, we beginnen het nieuwe blad hier aan deze kant ik brei een averecht lus en brei weer een lus en we zijn weer moe kijk hier zijn we aan het nieuwe blad begonnen en na het hakken snijden we 2 lussen naar rechts, nemen deze lus op de laatste naald en springen er over een 12 mP3 14 155 lus over, zozil volg ik nam mijn oorlogsklus weer aan en trok er lichtjes aan of mijn blad sloot hier en breide een hele achteruit recht naai dit weer aan elkaar we beginnen het tweede blad hier weer ik wikkel dit weer recht Ik knip mijn 2 steken naar rechts ik nam het op de laatste naald en sloeg er 5 maaltijden overheen 11 12 mP3 14 155 steek Ik nam mijn oorlogswerk en licht trekken trekt strakker dit is een omgekeerde en zijlus dit hier h We hebben ons linkerblad gesloten en we zijn ook begonnen aan het blad dat in de volgende rij aan de rechterkant zal doorgaan, we hebben dezelfde bewerkingen al gedaan aan de onderkant, terwijl het model gaat omhoog, we blijven breien door dezelfde bewerkingen te herhalen als hier, zie hier, zo is het nu Laat me eerst bloed nemen ons model dat we sloten zal een rechterblad maken, we begonnen links terwijl we het verzamelden , toen begonnen we het juiste nieuwe blad terwijl we dit verzamelden, we beginnen dit blad terwijl we naar boven gaan, nu beginnen we dit blad terwijl we het sluiten, en je vond de reparatie leuk, het was een nuttige video, ik zeg rustig aan aan vrienden die het willen halen, tot ziens in nieuwe video’s, go tot ziens AA

admin

Bir cevap yazın