voor beginners Sally’s achtertuin aflevering 19

voor beginners Sally’s achtertuin aflevering 19

Sally’s achtertuin aflevering 19Welkom in Sally’s achtertuin! Dit is een vlog over breien, haken en ander knutselplezier met ook wat lifestyle-items. Bedankt voor het meedoen! Insta: …
hallo allemaal welkom terug in de achtertuin van sally ik ben sally uh als je hier nieuw bent bedankt voor je komst als je al een tijdje bij me bent bedankt dat je terug bent uh het is een tijdje geleden dat ik heb gepodcast het was dat ik gewoon even een pauze nodig had ik ben aan het vloggen sinds december en uh ja ik wilde gewoon wat tijd nemen ik wilde wat dingen afmaken ik wilde wat afgewerkte objecten hebben om je te laten zien welke terwijl ik’ ik ben dit nu aan het opnemen ik heb er een en tegen het einde van deze vlog heb ik er misschien twee uh dus ja ik uh ik ben blij om terug te zijn en ik heb heel veel om uh te laten zien in de tuin en dus laten we eens kijken wat we kunnen in eh hallo iedereen ik heb een voltooid object om je te laten zien ik heb een paar weken geleden een deel hiervan opgenomen en toen heb ik de rest vandaag opgenomen um dus ja ik wil je laten zien wat ik eindelijk af heb ik ben aan het naaien samen gaat de trui eigenlijk die kant op, maar dit is gemakkelijker voor mij om hier te zitten ik maak me klaar om de mouwen in te naaien en ik zal het doen nee dus ik heb dit niet geblokkeerd en als ik wat extra lengte wilde toevoegen, zou ik dat kunnen doen, dus ik ga erover nadenken, maar ik vind de lengte eigenlijk wel leuk omdat ik er niet op zit als ik ga zitten zodat het niet uitgerekt wordt aan de onderkant eh maar ja ik vind dit leuk dit garen is echt mooi het is niet zo zwaar als ik dacht dat het zou zijn eh dit is het moonbow vest gewoon om je eraan te herinneren dat het van mama in een steek is en het patroon is gratis op haar website of je kunt de pdf kopen zonder de advertenties en dit is het hue and me lion-merkgaren in de vermoeienis-colorway, dat was de exacte kleur die ik wilde en ik ben hier super blij mee en ja het duurde me iets langer dan ik dacht omdat ik moest ik stopte uh een beetje in het midden maar het is klaar en ik ben er echt blij mee dus yay dus ik dacht ik laat je een beetje vooruitgang zien in mijn potten hier heb ik heb wat tomaten en er komen wat kleine tomaten aan en dan is dit bloemen blij kosmos stokroos ik denk dat ik wat zinnia’s in heb daar ook en toen heb ik deze onlangs geplant met zonnebloemen en uh zinnia’s en dan wat kruiden en toen ging dit ding echt van de grond eh ik heb wat basilicum dat hier binnenkomt en dan de spinazie ik moet wat snijden hiervan en ik heb bieten en dan zonnebloemen en wat zinnia’s en Oost-Indische kers en dan komen mijn zinnia’s en zonnebloemen al het andere gaat heel goed mijn kruiden hebben mijn kleine worteltjes daar nog een tomaat dit is cherrytomaat en dan nog meer kruiden mijn lavendel is echt mooi de kip ik heb wat dracaena en er zijn wat zinnia’s die nog niet zijn opgekomen ik heb die net geplant en wat Oost-Indische kers en mijn hosta daar doet het heel goed en wat meer bloemen net als de andere pot blije uh stokrozen en zinnia’s en dan doe ik Oost-Indische kers in mijn aardbeienpot en dan heb ik hier mijn uh saladegroenten groeien ze zijn niet echt zo groot, maar het is gewoon omdat ze niet zoveel zon krijgen, maar ik oogst ze nog steeds en we eten ze met verstand h geen probleem dus ja en dan heb ik mijn radijzen een paar van hen zijn in een kleine pot vastgeschroefd met wat kippen en kuikens en Oost-Indische kers het is zo’n mooie dag vandaag um ik heb een tijdje niet over de achterkant van het pand gelopen uh dus ik dacht dat we dat misschien konden doen vandaag er is geen wolkje in de lucht zo mooi oh hier gaan we dag lelies beginnen te bloeien het is een klein stukje dat ik heb geplant uh toen we er voor het eerst kwamen wonen en deze boom houdt vol uh wil groeien hier knippen we het elk jaar weg en elk jaar komt terug maar ja ze zijn zo mooi ik hoop dat de wind niet zo’n probleem is het is een beetje winderig vandaag maar ja ze zijn zo mooi ik hou gewoon van de kleur goed ik zie dat er rozen bloeien, dit zijn wilde rozen, ze duiken gewoon overal op, dus ja laten we eens kijken wat we nog meer kunnen vinden natuurlijk wat vogels dat is wat ik graag zie als ik om de hoek kom deze mooie grote vloed van wilde rozen gewoon zo mooi daar is mijn bestie hij wacht op me hallo riley ik kwam terug ik kwam door ack hallo vriend hallo nogmaals um dus voor het geval je je afvroeg ik ben nog steeds bezig met mijn sieraden maken avontuur ik heb vandaag een paar oorbellen aan die ik heb gemaakt dus ik ga hier een foto invoegen het is een collage van wat van de dingen die ik heb gemaakt en ik heb nog een paar dingen gemaakt sinds ik die fotocollage nam, maar ik dacht dat ik met je zou delen wat ik tot nu toe had en ja, het is een het is veel geweest leuk ik geniet echt van het kloppen dus ik zal jullie die foto laten zien dus oke hallo allemaal ik wilde jullie een paar van mijn werken in uitvoering laten zien ik hoopte hiermee klaar te zijn tegen de tijd dat ik klaar was met opnemen deze week maar ik denk niet dat dat gaat gebeuren, maar ik kom er heel dichtbij, dus je herinnert je misschien de makarontrui die ik voor mijn kleindochter heb gemaakt dit is in de uh stylecraft special dk en ik zal linken naar het patroon en het garen um maar ja ik ben op dit is de uh de voorkant en dan is dit waar ik op de achterkant ben en als je het je herinnert ik zat een beetje vast en ik ik heb dit allemaal eerder eruit gerukt, dus we zijn nu terug en ik ging terug en keek naar de aanwijzingen en om de een of andere reden klikte het en het was logisch, dus ik denk dat ik goed ben om op de knoplus te gaan en de kleine uh in te breken de achterkant dus uh dat zou me niet al te lang moeten duren hopelijk is dat snel klaar eh want daar ben ik al een tijdje mee bezig en dan heet het andere uh project dat ik ga starten het jada vest um het is een nieuw patroon het is gehaakt uh door michelle ferguson

en ik ga deze ook voor mijn kleindochter maken en ik ga een garen met vingergewicht gebruiken en ik heb dit eerder laten zien, maar ik heb dit net aangekoekt dit is van zigeuner ziel vezels en het is de monet colorway en dit is een vingergewicht uh 80 superwash merino 20 nylon 400 meter dus het zou genoeg moeten zijn voor een klein gehaakt vest voor mijn kleindochter, dus dat zijn mijn twee werken in uitvoering en proberen niet te overweldigd te raken door te veel projecten als ik eenmaal klaar ben met de makarontrui i ik zal beginnen met het jada vest en ja ik hou jullie op de hoogte van mijn vorderingen ik ga de aflevering van deze week afronden nogmaals bedankt voor het meedoen en ik hoop jullie de volgende keer te zien dag allemaal

admin

Bir cevap yazın