voor beginners Schoudernaad

voor beginners Schoudernaad

SchoudernaadLeer hoe u een perfecte schoudernaad uitvoert.
ik naai de schoudernaad op mijn bewijs dat je snelle trui de schouders op een lijn heeft alles plat gelegd met de goede kanten naar buiten Ik wil het uiteinde hier vastspelden om het voor mij gemakkelijker te maken beide stukken hebben hetzelfde aantal steken daar gevonden, dus ik heb niet echt een speld nodig, maar het stabiliseert het en laat mijn tapijtnaald gaan ga naar de kant waar ze niet aan zijn bevestigd Ik kan zien waar dit de halslijn is die wordt afgestoten en ze komen overeen met de vorm afkanten van de schouder Ik heb hier met opzet afgekant zonder te glijden voordat ik afkant als je de eerste steek per rij afhaalt, krijg je een vloeiendere lijn, maar ik dacht dat veel mensen deze plek afkanten, is een goede manier om het zo te laten zien en deze naad Ik wil zoeken naar deze twee staven die samenkomen als een V en ik wil die aan de ene kant pakken en ik wil ze hier zoeken grijp ze nu ik trek omhoog Ik wil niet omhoog trekken te strak Ik ga het een beetje op de top laten liggen, dus terug naar deze kant en op zoek naar de V laat tha t ga hier op de rug liggen zoek naar de V die twee komen samen laat het bovenop liggen Ik wil dat het ongeveer even groot is als die andere steken nu zodat je het verschil kunt zien dit zijn er twee die uit elkaar lopen en dit zijn de twee die ik wil, omdat ze naar elkaar toe komen, eigenlijk is het als een rij dubbele steken bovenop je schoudernaad. Als je nu een soort rekbare ribstof zou naaien, dan zou je hetzelfde willen doen soort naad, maar je zou het strak willen aantrekken omdat je niet wilt dat het uitrekt en in elke vorm van ribbels ziet deze lijn bovenop er niet helemaal goed uit omdat het niet overeenkomt met de steek voor de tweede netsteek dit is perfect oké we komen op een van die trappen nu ik wil niet naar beneden gaan waar de V eigenlijk samenkomt Ik wil er een uit deze rij nemen een uit deze rij soort slides een overgang maakt het een iets beter, dus ik neem er een van een iets hogere, een van een lagere, maar ze zijn de aan es dat zou samenkomen en het weer bovenop laten liggen en dan ben ik weer plat een beetje stoom en je hebt een perfecte schoudernaad

admin

Bir cevap yazın