voor beginners Seizoen drie, aflevering nul: Basic Cable | De trui met Kathleen Dames

voor beginners  Seizoen drie, aflevering nul: Basic Cable |  De trui met Kathleen Dames

Seizoen drie, aflevering nul: Basic Cable | De trui met Kathleen DamesBen jij toe aan een nieuwe trui? Wat dacht je van een paar kabels? Je hebt geluk! Vandaag is de preview-aflevering voor seizoen drie van The Sweater with Kathleen Dames …
dit is seizoen drie van de spin met Kathleen Dame’s Ik ben je gastheer Kathleen Danes en in de loop van ons seizoen van 12 weken zullen we basiskabel aan elkaar breien een geweldige kabeltrui van kamgaren hallo mijn vrienden en welkom bij aflevering nul van seizoen drie van de trui met Kathleen Dame’s Ik hoop dat je een geweldige zomer hebt gehad Ik heb het erg druk gehad een van de dingen waar ik mee bezig was was het breien van basiskabel dus dit is deze veteraan die dit seizoen zit eigenlijk ga jij deze trui breien en ik zal brei een nieuw ontwerp genaamd premium kabel het zal enkele van dezelfde elementen hebben als de basiskabel een iets gecompliceerder kabelpatroon zelf en ik zal enkele dingen opnemen die ik je ga vertellen dat je kunt doen om je basiskabel, dus ik heb een aantal ontwerpelementen gekozen om iets anders te maken dan basiskabel, maar basiskabel is een geweldige plek om te beginnen als je nog nooit kabels hebt gemaakt als je daar nerveus over bent en als je ‘ opnieuw kijken g voor een soort klassieke, eenvoudige kabeltrui, dus jane draagt ​​een basiskabel, het is niet uit Malibu Rico Rios, wat een super wash kamgaren is en het was een heerlijk garen om met mijn premium kabel te werken waar ik mee zal werken spirit trail fiber werkt zout dat komt komend weekend op rhinebeck het zal worden uitgebracht en dus daar ga ik premium kabel mee breien, maar het mooie van basiskabel is dat het basic is, maar niet echt, het heeft deze mooie kabels we’ heb wat ribbelsteekranden om te voorkomen dat dingen gaan rollen houd alles mooi glad ik koos voor een eenvoudige effen tricotmouw en om te contrasteren met het soort ver uit elkaar geplaatste kabels hier is er ook ruimte aan de zijkanten met tricotpaneel om te vormen als dat iets is dat je verlangen en ik zal daar in toekomstige afleveringen meer in detail op ingaan, aangezien we in de afgelopen seizoenen alles zullen bespreken in twaalf afleveringen we zullen beginnen met kijken naar het patroon tot aan het blokkeren en dragen van onze finis hed kledingstuk met veel ruimte om onderweg vragen te stellen een herinnering als je je nog niet op de nieuwsbrief hebt geabonneerd, doe dat dan alsjeblieft je kunt een link een formulier vinden om dat in te vullen bij kathleen name comm slash the sweater en als je je hebt je al aangemeld, je zou een e-mail van mij moeten hebben ontvangen met een link om je exemplaar van het gratis patroon te downloaden. Nu sommige mensen geen lid zijn, willen ze zich niet aanmelden voor nieuwsbrieven Ik begrijp helemaal dat ik dat begrijp en dat is waarom basic kabel zal meteen te koop zijn op Ravelry, dus als je het aan je rivaal wilt toevoegen, ga dan meteen naar de bibliotheek als je je niet wilt aanmelden voor de nieuwsbrief, ga daarheen, er is een link in de shownotes er is een link in de e-mail die je die optie geeft en het mooie van het kopen van een patroon op Ravelry is natuurlijk dat het is opgeslagen in je feestvreugde Ravelry-bibliotheek en je het overal kunt openen naast de nieuwsbrief die je waarschijnlijk wilt bekijken op de forums op Ravelry elke aflevering van elk seizoen heeft zijn eigen draad op het forum, dus als er vragen opkomen, zijn dit de plaatsen waar u uw vragen kunt stellen. Ik probeer ze zo snel mogelijk te beantwoorden, maar vaak kunnen andere leden van de groep uw vraag als eerste beantwoorden en kunnen zij heb net hetzelfde gebreid bedacht het zelf of je weet het op een andere manier dan jij en ze helpen je ook graag dus zorg ervoor dat je de forums bekijkt zorg ervoor dat je je aanmeldt voor de nieuwsbrief word enthousiast en begin na te denken over wat voor soort garen je wilt zien natuurlijk in aflevering 1 we zullen het hebben over het patroon zelf over het kiezen van onze maat en dat soort dingen aflevering 2 zal zoals gewoonlijk helemaal over het garen gaan en ik zal meer praten over de garenkeuzes die je kunt maken, maar als je op zoek bent naar een geweldig garen om dit in te doen, kun je natuurlijk het garen gebruiken dat ik gebruik malboro rios of een vergelijkbaar kamgarenwol garen wol is geweldig voor het breien van kabels. eigenlijk steken draaien pas Als je ze niet op volgorde legt, wordt het een beetje makkelijker de eerste trui die ik ooit met kabels heb gebreid was gek genoeg een katoenen babytrui en niemand had me verteld dat het moeilijk was om kabels en katoen te breien, dus ik deed het gewoon en het bleek prima als je echt van katoen houdt, ga ervoor, maar weet dat wol met zijn elasticiteit een iets betere keuze is gedurende het seizoen we zullen het hebben over garenkeuzes we gaan veel praten over bekabeling bekabeling zonder kabelnaald verschillende dingen die je kunt doen om deze trui je eigen te maken en aan het einde heb je je mooie, zeer eigen basiskabel en ik heb ook een premium kabel zoals je misschien hebt gemerkt mijn opstelling is een beetje anders Ik heb een hoek uitgehouwen van mijn wasruimte deze eigenlijke hoek met deze boekenkast allerlei wollige spulletjes erin Ik heb deze ruimte uitgehouwen om een ​​mijn kleine studio te zijn, dus ik hoop dat je het leuk vindt dat ik vanaf deze plek naar je toe kom in plaats van uit de hoek van mijn slaapkamer, dus hopelijk wordt dit een mu ch meer bevorderlijke ruimte voor mij om in ieder geval naar je toe te komen, onthoud dat als je ooit vragen hebt die je altijd kunt stellen Ravelry-forums waarschijnlijk je beste eerste gok zijn, maar als je dit op youtube bekijkt, maar de opmerkingen hieronder is een andere goede plek om om een ​​vraag te stellen en natuurlijk, als je een nieuwsbriefabonnee bent, klik op reply en stel me je vraag en e-mail. Ik kan me omdraaien en het delen op het forum of op de blogpost voor elke aflevering, want ik denk dat elke vraag die je heb en ik heb dit in voorgaande seizoenen besproken elke vraag die je hebt je bent niet de enige en als je de dappere bent om het eerst te stellen, het is zo geweldig en het helpt me zo veel en dan kunnen we andere breiers helpen wat uiteindelijk is wat we goed willen doen we zijn er niet egoïstisch in Ik ben misschien een egoïstische breister en ik brei graag truien voor mezelf, maar ik vind het heerlijk om alles wat ik heb geleerd en alles wat ik weet over breien hier met jou te delen en die vreugde te verspreiden heel erg bedankt dat je hier bent I hoop dat je er zeker van bent om je exemplaar van het patroon te downloaden via de nieuwsbrieflink of koop je exemplaar op Ravelry-keuzes naar keuze en we zullen volgende week beginnen en in de loop van de 12 weken gaan we van een papieren patroon tot een afgewerkte trui dus ik hoop dat je een geweldige dag hebt heel erg bedankt voor je komst en veel plezier met breien doei dit is seizoen drie van de trui met kathleen Dame’s in de loop van ons seizoen van 12 weken zullen we breien basic-cable together veel dank aan Jen bij spirit trail fiberwerx Corrine bij de picknick breit Tara branie en mijn mede sterrenschipkapiteins en jij omdat je deel uitmaakt van de trui met Kathleen dates vergeet niet langs te gaan Kathleen namen comm slash the sweater om je aan te melden voor de nieuwsbrief vóór 6 januari 2017 om een ​​link te ontvangen om uw GRATIS exemplaar van de basiskabel te downloaden in uw welkomstmail is het na 6 januari gewoon geen lid koop uw exemplaar van de basiskabel voor mijn Ravelry-winkel wanneer u maar wilt deel uw progr ess op sociale media met de hashtags basic-cable en KD sweater vragen opmerkingen bezoek het Kathleen names design Ravelry forum vandaag heel erg bedankt voor je deelname en veel plezier met breien ok dit is een test van onze nieuwe opzet hallo hallo ik ben Kathleen James dit is Lady Jane, we gaan het hebben over de trui yay

admin

Bir cevap yazın