voor beginners Snel en eenvoudig haakproject | Tas O Day haak tutorial

voor beginners  Snel en eenvoudig haakproject |  Tas O Day haak tutorial

Snel en eenvoudig haakproject | Tas O Day haak tutorialbagoday Leer hoe u dit snelle en gemakkelijke haakblik, gezellig, coozie, cooler kunt haken voor uw 4 juli-feest. Eenvoudig haken voor beginners Leer haken …
hallo allemaal, dit is kristal, dus ik ga je laten zien hoe je deze makkelijke 4 juli kan koeler maken voor het geval je gaat kamperen of je hebt een kookwinkel of wat dan ook op 4 juli dit zou heel leuk zijn, gewoon om vriendelijk te zijn of versier je feest een beetje omdat ze heel gemakkelijk te maken zijn ze nemen geen tijd in beslag en natuurlijk, als je niet in de VS woont, kun je dit gebruiken voor de kleuren van je land of je kunt het gewoon gebruiken dit en maak het elke gewenste kleur voor elk type blikkoeler, maar het is heel gemakkelijk en wat je nodig hebt is perziken en room, wat 100 katoenen garen is, nu hoef je dit merk niet te gebruiken, maar ik raad katoen aan omdat het absorbeert het zweet van het blikje water erop katoen en ik gebruik gewoon rood wit en blauw voor de mijne natuurlijk gebruik elke kleur die je wilt en het blauw dat ik gebruik heet marine en dan zijn de andere gewoon rood en wit en ik gebruik een maat uh h, dat is een haaknaald van vijf millimeter en je gaat een heet lijmpistool op laag vuur nodig hebben met de stok hete lijm en dan zijn de sterren eigenlijk deze schuimstickers hier dat ik deze bij Walmart heb gekregen en ik heb net een paar van de witte gebruikt en ik heb ze gewoon op de bovenkant gelijmd als decoratie nu hoef je dat niet te doen als je niet wilt je wilt wat kleine sterretjes maken je kunt of je kunt gebruiken je hoeft geen sterren te gebruiken het is helemaal aan jou oke je wilt je wilt beginnen met de ketting van 25 en dit past om elk standaard blikje en wat gaan we dan doen en je kunt alle kleuren maken die je wilt, maar ik begon de mijne met rood waar je een steek in wilt steken de eerste steek om één grote ring te vormen je wilt je ketting niet draaien dus haal de steek af zonder je ketting zo te draaien nu gaan we er een lossen en we gaan regelrecht terug naar dezelfde plek waar je net haal de steek in een enkele haak zoals dat nu ga ik me een weg banen door een enkele krokodil te maken het in elke afzonderlijke steek totdat ik terugkom naar waar ik begon, gewoon zo en als je terugkomt, zou je 25 vasten moeten hebben oke als je het weer rond maakt en je hebt je 25 vasten en die losse niet meegeteld we ga nu normaal een andere kleur toevoegen als je naar mijn video’s kijkt je weet dat ik altijd afbind als ik een kleurverandering doe maar dat ga ik deze keer niet doen wat ik ga doen is ik ga om naar mijn eerste vaste te gaan, niet deze ketting maar de eerste vaste, deze ketting telt niet als iets dus ga naar die eerste vaste en dan trek ik mijn witte garen zo door en dan ik’ ik ga het door de lus aan mijn haaknaald trekken en nu ga ik mijn rode garen daar strak trekken ik ga mijn rood niet afknippen ik wil ik ga de staart van mijn witte garen vasthouden en ik ga ze allebei zo stevig vasthouden, dus ik heb het heel strak getrokken en ik ga er een vastbinden en nu ga ik om meteen weer in dezelfde steek te haken zodat ik nog steeds mijn rode garen aan de streng heb ik ga het niet knippen en nu ga ik rond met mijn wit en doe een vasten in elke steek en je zou nog steeds 25 vasten moeten hebben als je weer rond bent nu ik weet dat ik dit in de doorlopende toer zou kunnen haken en geen slipsteken maar als je dat doet, lijkt je naad onder een hoek naar boven te gaan en dat doe ik niet’ ik wil een rechte naad maar als je hem in een doorlopende toer wilt haken dan is dat prima als ik zeg doorlopende toer ik bedoel je niet je eindigt niet met de halve vaste je blijft gewoon vasten maar ik ik ga hier gewoon door totdat ik weer bij het begin ben en dan ga ik terug naar mijn rood en ik zou nog steeds 25 vasten moeten hebben als ik terug in de buurt ben, denk ik dat ik er bijna ben, dus ik ik ga gewoon door want ik heb de hele tijd zitten kletsen oke nu als je hier komt wat jewil doen is mijn laatste vaste ik ga de steek in die eerste vaste steken, niet de ketting onthoud de ketting die telt niet als iets op een rij dus ga naar die eerste enkele haak laat je witte garen vallen en pak de rode zorg ervoor dat je je staart niet krijgt je kunt de staarten van elk van hen naar beneden schuiven zodat je ze niet grijpt ik pak ze altijd en gebruik ze dan en voel me stom om niet opnieuw te beginnen en dan je gang te gaan en steek je rode draad zo door en nu wil je je witte garen strak trekken, echt goed vasthouden en een ketting lossen en dan teruggaan in diezelfde steek en een vaste en dan is het een enkele haak in elke steek, nu deed ik het niet ik knip mijn witte garen niet af ik knip alleen mijn rechter of mijn witte garen niet af ik verander dat gewoon als ik weer bij het begin ben en ik houd mijn 25 vasten op elke toer ik bedacht net deze goed zijn voor als je een feest van 4 juli hebt of zoiets dat alleen maar om het er mooi uit te laten zien dit is iets makkelijks om te doen oke als je het weer terug maakt je de steek in de eerste vaste wilt laten glijden onthoud dat een ketting niet telt als niets en je wilt je witte garen erdoor halen zo en dan trek je dat rood heel strak en houd je het met je vinger heel strak en dan begin je met een ketting terug in dezelfde steek en een vaste erin en ga je weer verder en je wilt dit doen voor in totaal 14 rijen nu kun je kleuren veranderen, maar je wilt een rood wit blauw doen wanneer je maar wilt, je kunt blauw toevoegen wanneer je maar wilt of welke kleuren je ook gebruikt, je kunt je kleuren veranderen hoe vaak je maar wilt, maar als je vond het leuk wat ik deed was één twee drie vier vijf zes zeven acht negen mijn negende rij was rood en toen deed ik vijf rijen blauw om 14 te maken dus als je het wilt doen zoals ik, zo deed ik het toen ik kreeg naar mijn blauw heb ik gewoon mijn blauw gestikt daarbinnen en toen bleef ik het gewoon op dezelfde manier doen als deze andere rondes, dus je wilt doorgaan en dat afmaken en ik ga deze afmaken en ik zal je laten zien wat je vervolgens moet doen oke als je eenmaal hebt je 14 rijen zijn klaar je wilt gewoon doorgaan en eindigen met een halve vaste in je eerste enkele haak onthoud niet die ketting en knoop die dan af en klik je garen dat ik al heb geknipt, de mijne, ik denk dat dit niet zo erg lijkt in een perfecte wereld haken zou geen naden hebben, maar helaas is dat altijd zo, maar nu wat je wilt doen, ik ga het gewoon binnenstebuiten keren en ik ga al deze staarten heel snel verbergen, dus ik ga door en doe dat heel snel van de camera af ik ga gewoon al deze cellen verbergen oke ik heb al mijn staart erin genaaid en ik heb hem weer met de goede kant naar buiten gedraaid dus wat ik nu ga doen is ik ga gewoon neem mijn sterstickers en ik ga er gewoon de achterkant van halen en dan ga ik mijn hete lijmpistool op lage temperatuur gebruiken hier wat het is, het is een rommelige en laten we er een beetje hete lijm op deppen en je kunt je sterren erop plakken zoals je wilt, lijm ze daar en je hoeft de sterren niet eens te gebruiken als je dat niet wilt, maar ik’ Ik zal waarschijnlijk een boven en een beneden en een boven en een beneden plaatsen Ik ga gewoon rond het blauwe gedeelte met de sterren erop drukken zorg ervoor dat ze blijven plakken pak nog een een beetje lijm en hier ongeveer dat een klein stipje lijm en deze plaats ik zo lager en ik ga gewoon zo rond dus ik heb nog een paar sterren om heel snel op te zetten oke als je er eenmaal mee klaar bent dat is het zo super makkelijk als je dat voor elkaar krijgt, moet je over je pop kunnen passen, ik hoop het in ieder geval en omdat het katoen is, zal het in het zweet van het blik absorberen perfect zo goed zijn voor een feest van 4 juli of waar je het ook voor wilt gebruiken, maar dat is het, dat is alles, ik hoop dat je mijn tutorial leuk vond, vergeet niet te liken en te abonneren en tot n nog een fijne tijd

admin

Bir cevap yazın