voor beginners Snel en gemakkelijk BABYLAARZEN/ Hoe te breien | TeoMakes

voor beginners  Snel en gemakkelijk BABYLAARZEN/ Hoe te breien |  TeoMakes

Snel en gemakkelijk BABYLAARZEN/ Hoe te breien | TeoMakesZet 31 steken op R1 en elke andere stad: brei alle steken R2: k1, m1, k14, m1, k1, m1, k14, m1, k1 R4: k2, m1, k14, m1, k3, m1, k14, m1, k2 R6: k3, m1, k14, m1, …
ik ren en welkom terug op mijn kanaal in deze video gaan we leren hoe je babysokjes of babylaarsjes maakt en ik heb hier een tijdje geleden een video voor gemaakt, maar dit is volgens mij nog makkelijker en sneller en we gaan leer hoe je het moet breien en ik moet zeggen dat ik deze in ongeveer 30 minuten heb gedaan en dat is inclusief het stiksel aan het einde, dus ze zijn vrij snel je doet ze een voor een Ik denk dat je ze twee tegelijk kunt doen tijd met rondbreinaalden maar ik heb het niet geprobeerd misschien zal ik dat proberen en ik zal nog een video voor je maken om te zien voor deze specifieke zoals je kunt zien dit is hoe groot ze zijn je kunt ze kleiner of groter maken maar dit een ik heb dit garen gebruikt, het is het ergste, het is sportgaren en dit is gebreide wol van de Ender’s en ik heb deze kleur ook zo ziet het eruit Ik heb het label niet meer voor deze, maar wol aan het einde s en deze is zilver, deze is als een natuurlijke kleur. Ik weet de naam niet meer, maar het is een beetje als een beige II. je zou elke gewenste kleur kunnen gebruiken voor de laarzen die je wilt breien, maar ik heb deze gekozen omdat hij een beetje dikker is en het is gemakkelijk te zien op de camera en het is gemakkelijk om de steken te zien, daarom heb ik deze gekozen, dus breien plukt wol van D&S kamgarengewicht of je kunt het sportgewicht gebruiken dat iets dunner is, maar het is nog steeds een beetje hetzelfde, dus het is leuk dat dit wol is van de afgewerkte sport in Baltische heide. Ik vind deze kleur ook leuk, het zou leuk zijn voor een babyjongen maar nogmaals, ik koos het voor de camera waar ik dit voor koos voor de camera die je ook zou kunnen gebruiken en ik ben dol op dit dit garen het is een superfijne merino volledige laag van Rowan het is dunner, dus ik zou met deze een halve naald kleiner gaan en natuurlijk dit de pantoffelsok wordt een beetje kleiner, maar dit is zo zacht dat je het zelfs aan de voet van je baby zou kunnen doen zonder iets anders erop ik geloof dat het super wasbaar is er staat niet op ik ben er vrij zeker van dat hij super was ja, hij zegt niet, laten we eens kijken, ja je zou kunnen, je zou me kunnen wassen t in een machine tot 40 graden dus ja het is super wassen kijk op je label voor het garen dat je gebruikt en het zal je vertellen maar dit is super zacht dit is echt leuk maar voor het doel van de video Ik ga dit jaar demonstreren met deze kleur, dus we beginnen met het opzetten en ik gebruik breinaalden zonder knop je zou rondbreinaalden kunnen gebruiken of zelfs de rechte lange naalden Ik gebruik de steken zonder knop zal een beetje druk zijn, maar voor mij zijn deze zo gemakkelijk te gebruiken, dit zijn de korte van knit pro en ze zijn vier millimeter, dus je wilt niet een erg lange staart achterlaten, want we gaan maar 31 steken opzetten en ik zet meestal dubbel op dus houd het vast zoals deze draai door de lus reiken en trekken en dat is onze eerste steek en dan zetten we 31 op dus we hebben er nog een dus 30 meer en zoals je kunt zien heb ik een heel lange staart die Ik ga afknippen anders ga ik het allemaal vermengen met mijn werkgaren oke dus we hebben 31 steken haar e Ik ga een van mijn naalden er zo uittrekken en ik ga beginnen met een gebreide rij, dus ik ga door alle steken heen breien, dit is een beetje zoals de opzetrij, dus brei de hele weg tot het einde is dit heel gemakkelijk, dan gaan we wat meerderingen doen en dan gaan we wat minderen en dan gaan we wat ribbels maken en dan gaan we wat weven in de uiteinden en het zal klaar oke dat is onze eerste rij we draaien ons werk en we gaan er een breien oke dan gaan we er een maken en de manier waarop we er een maken is dat we kijken we kijken naar de lus in het midden die deze is ja dus ik ik ga het op mijn naald zetten en ik ga het door de voorkant breien laten we er een maken ja dan ga ik 14 breien oke dan ga ik er weer een maken dus pak de lus op zet het op mijn linker naald en brei het door de voorkant en zoals je kunt zien is mijn werk vrij strak oke dan ga ik er een breien en een andere maken dit vertegenwoordigt de teen van onze babylaars dus we moeten verhogingen doen oke dan ga ik er 14 breien ik denk dat ik er een heb gemist want ik zou er uiteindelijk toch een hebben brei er een maak er een en dan gaan we er een breien dus ik zou die pakken niet samen laten omdat ik denk dat ik het per ongeluk op 32 heb gezet, zullen we zien dat de volgende rij door alle steken wordt gebreid en dit is wanneer ik ga tellen en kijken of ik nu goed ben, we gaan nog een rij van dit is rij nummer vier dus ik ga er twee breien dan ga ik er een maken pak de lus op zet het op mijn naald je zou ook de lus kunnen oppakken en zo aantrekken en het door de achterste lus kneden als je wilt het is een beetje hetzelfde dan brei ik 14 weer 14 maak er een dan ga ik er drie breien maak er een voor in de 14 maak nog een en brei er twee oke we hebben 39 steken nu rij zes nog een verhoogde rij we ga beginnen met drie breien maak een nate 14 maak een nette 5 maak een nate 14 en ik zal dit allemaal in de beschrijving hieronder laten schrijven, evenals een PDF die ik ga proberenmaak er een PDF van en je kunt het downloaden als je het op papier wilt volgen maak er een brei drie oke draai ons werk en doe nog een rij meerderingen zodat we er vier gaan breien maak een nate 14 maak een want zeven maak een nieuwe 14 maak er een en brei voor dus wat ik het liefste doe is vasthouden en als je kunt zien houd de steken op de naald met mijn pink zo vast zodat ze er niet afglijden nu gaan we rij nummer doen 9 natuurlijke steken kijk hoe ik het zo vasthoud oke dit is rij nummer negen dus dan gaan we verder met ribbelsteek voor nog een laten we eens kijken dus we stoppen hier met minderen dus we gaan ribbelsteek doen voor een twee drie vier vijf zes zeven acht dus nog acht toeren ribbelsteek en dan zie ik je als we klaar zijn dus ik heb de vrucht van de sok gebreid en ik ga je laten zien wat dat betekent is dit deel de ribbelsteek en nu zijn we klaar om dit deel te doen en de SS-koffer te doen en er twee aan elkaar te breien om bij de manchet te komen, ja dus dit is de bovenkant van het eten waar we nu aan gaan werken en dan gaan we de manchet doen en de manier waarop we dat gaan doen is dat we 19 steken gaan breien en 19 oke dan ik heb er acht nodig, dus ik heb elkaar ontmoet in 19, dat is deze kant, dan heb ik acht nodig, wat deze kant vertegenwoordigt, dus acht oké, dan trek ik er een brei er een brei de halve vaste over en draai mijn werk met garen aan de voorkant haal ik de eerste steek af, dan ga ik zeven averecht en ik trek er twee samen en draai mijn werk goed dan ga ik de eerste steek halen met garen aan de achterkant Ik ga breien zeven ik ga er een breien een brei een haal de halve vaste over dit is een skp draai mijn

werk haal de eerste steek met het garen vooraan zeven averecht en brei twee steken averecht samen en je kunt zien dat er een opening tussen zit we hebben twee steken aan elkaar getrokken dan ga ik mijn werk draaien en we gaan hiermee verder totdat we drieëndertig steken op onze naald hebben, dus je hoeft alleen maar te blijven tellen, dus haal de eerste steek recht 7 haal een brei af, haal de halve vaste over en keer zodat je altijd begint met de halve vaste trek 7 of brei 7 nu ga ik 7 posten en aan de averechte kant eindig je met twee averecht samen en draai aan de rechterkant doe je een skp op zijn beurt zet het op zijn beurt in elkaar ja slip 1 brei 7 slip een brei een haal de halve vaste over en draai mijn werk in zoals je kunt zien we kunnen de teen van de laars al zien, die is schattig oke haal de eerste steek averecht zeven trek twee samen draai onze werkstrook de eerste steek brei zeven strijk een brei een brei de halve vaste over op zijn beurt nu gaan we onze steken tellen om te se e hoeveel we er nog hebben haal de eerste steek af, brei zeven averecht trek er twee samen en keer dus laten we tellen zodat we nog vier steken moeten verminderen dus haal de eerste steek brei zeven brei er een brei een haal de halve vaste over haal de eerste steek af zeven averecht por twee samen draai onze werkbon 1 brei 7 slip 1 brei een brei de slipsteek over draai onze werkbon 1 averecht zeven feest samen ok dus we hebben 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 26 28 33 we heb er 33 en nu gaan we de laatste rij doen, dus 1 steek recht 7 steek een steek afhalen recht haal de halve vaste over oke haal 1 averecht 7 polti samen en dan gaan we ons werk omdraaien en helemaal tot het einde breien dus trek er een af ​​en brei helemaal tot het einde eerst gaan we een rij breien dus doe gewoon een soort van gewoon breien zoals de opzetrij en nogmaals als je deze gebreide rij doet, zorg dan dat je 31 steken hebt als je als je 32 hebt, zul je niet erg goed met ze eindigen met de ribbels omdat je een oneven aantal moet hebben voor de ribbels, dus als y je hebt er per ongeluk 32, brei er gewoon twee samen op deze rij, zodat je eindigt met 31 of 33 of 29, afhankelijk van je weet hoe groot je wilt dat de sok in orde is nu gaan we de ribbels maken en dat is gewoon simpel we’ ga 1 averecht breien tot het einde oke dan wil je je werk omdraaien en je wilt het breiwerk breien en de pose averecht breien en je wilt dat blijven doen want ik deed hier misschien een beetje meer dan een centimeter je zou kunnen maak het zo lang als je wilt of zo kort als je wilt en je wilt afkanten in een beetje rekbare afkanting en ik zal je laten zien hoe je dat moet doen als we klaar zijn met de ribbels, dus ga door met de ribbels en ik zie je en we zijn klaar om af te kanten dus we eindigen met de ribbels en er is nog iets dat ik je wil laten zien en dat is de elastische afkanting en zo werk ik het meestal zo brei de eerste steek averecht de tweede dus we gaan afkanten in patroon dan ga ik de eerste steek over de tweede halen oke dit is het rekbare deel I’ ik ga de volgende steek breien en dan steek ik mijn linkernaald door beide steken en brei ze weer aan elkaar dan trek ik er een door de halve vaste haal de steek over de bind hem af en als ik de rechte steek doe Ik ga ze nog een keer aan elkaar breien dus averecht doorgeven brei twee aan de twee samen breien dus het is nog steeds behoorlijk elastisch dus het valt niet van de baby’s voet maar het is niet zo omdat je weet dat kindervoeten vrij zijn mollig zodat je ze niet te strak wilt hebben en je kunt de baby zo groot hebben of je zou het zo kunnen hebben natuurlijk kun je het kalf langer maken en alles wat ik deed zou het gewoon helemaal rond naaien tot het einde hier en dit is prima voor baby’s omdat ze nog niet lopen, dus je weet niet dat de steek aan de onderkant ongemakkelijk voor ze is en door de ribbelsteek zijn ze behoorlijk zacht, dus ze zijn vrij zacht, maar ja dit is de gemakkelijkste die ik kon vinden babylaars en hij is zo schattig en ja don vergeet niet de beschrijving te controleren voor rij-voor-rij-instructies en hopelijk heb ik binnenkort een afdrukpatroon over overvallen, dus bedankt voor het kijken en ik zie je in mijn volgende tot ziens

admin

Bir cevap yazın