voor beginners Snel en gemakkelijk gehaakte poncho top wrap | Eenvoudige haak-tutorial | Bag O Day haken

voor beginners  Snel en gemakkelijk gehaakte poncho top wrap |  Eenvoudige haak-tutorial |  Bag O Day haken

Snel en gemakkelijk gehaakte poncho top wrap | Eenvoudige haak-tutorial | Bag O Day hakenbagoday #easycrochet #Beginnercrochet Leer haken met bagoday crochet op YouTube. Gratis haakpatronen via eenvoudig te volgen haak-tutorial door …
hallo allemaal dit is kristal dus vandaag ga ik je laten zien hoe je die uh wrap slash poncho slash top kunt maken je kunt het op vele manieren dragen die je op de foto daar hebt gezien, dus het is eigenlijk heel gemakkelijk om de mijne te maken meet ongeveer 66 inch lang en ongeveer 18 inch breed van boven naar beneden het is slechts een herhaling van twee rijen en het is gemakkelijk om te doen zoals ik al zei er zijn veel manieren waarop je het kunt dragen je kunt het dragen als de poncho-poncho-stijl die uh een van mijn foto’s is liet zien dat het net een rechthoekige omslagdoek is, en dan kun je het omdoen en je kunt het hier opspelden of het permanent naaien um ik zal vertrekken als een nekopening hier en dan dat je kunt zodat sommige mensen het naaien helemaal naar beneden dus het is helemaal dicht je zou het kunnen laten zien naai het een paar centimeter naar beneden je weet wel laat daar een beetje ruimte over voor de armopening of je kunt het gewoon opspelden en op die manier kun je het zo open dragen als je kunt openen maak er een back-up van en draag het als een sjaal als je wilt, maar je weet wat je wilt ik wil dit doen het is zoals ik al zei het is heel gemakkelijk dus laten we doorgaan en hiermee aan de slag gaan ik zal je het garen laten zien dat ik heb gebruikt oke voor dit project ik gebruikte premiere uh basic het is een middelzwaar 100 acryl garen er zijn 359 yards per bol en er waren in totaal twee volledige ballen voor deze omslagdoek, dus ik zal je het veelvoud geven, dus als je het groter wilt maken, weet je dat je meer garen of kleiner nodig hebt, je kunt ook kwastjes toevoegen daar heb ik aan gedacht maar dat deed ik niet, maar in ieder geval dus twee ballen op uh 359 meter dus laten we zeggen ongeveer 700 meter van een middelzwaar gewicht nummer vier um ik had nog een klein beetje over eh maar je hoeft geen middelmatig gewicht te gebruiken voor je don’ je hoeft dit garen niet te gebruiken elk middelmatig gewicht van vier zal werken je kunt een vijfweg gebruiken je kunt een drieweg gebruiken je kunt de twee gewichten gebruiken um het enige wat je hoeft te doen is de lengte van je ketting aan te passen zolang je wil het zo zijn, dus het is erg veelzijdig en je kunt het maken zoals je wilt en de kleur die ik gebruik heet licht mauve ok ay en dan ga ik maat j gebruiken, dat is een haaknaald van zes millimeter nu dat is voor het vier gewicht als je een drieweg wilt gebruiken, raad ik een um vijf en een halve millimeter aan en als je wilt gebruiken een twee gewicht um ik denk dat om er een mooi laken op te krijgen ik waarschijnlijk een 475 of een 5 millimeter zou gebruiken dat ik weet dat dat groot lijkt, maar het geeft je een mooi laken als je een 2 gewicht gebruikt en natuurlijk als je iets groters wilt gebruiken, zoals een omvangrijke 5, wat volkomen acceptabel is, zal het prima werken, ik zou daarvoor een zes en een halve millimeter gebruiken, maar ik voor mij gebruikte ik aj nu die uh-pin die je op de foto zag is vlinder een abonnee heeft me dit gestuurd ik heb geen idee waar het vandaan kwam maar het is prachtig um ik weet niet zeker waar het vandaan kwam maar je hoeft dat niet te gebruiken dat is ook gewoon optioneel dus laten we doorgaan en doen dit is goed, dus deze steek is gemaakt in een veelvoud van drie plus twee, wat betekent dat als je de jouwe groter of kleiner wilt maken, je beginketen moet een even veelvoud van drie zijn en dan voeg je er nog twee toe aan je basisketen en dat wordt de lengte van je project, dus als je mij volgt, wil je het doen mijn maat ik heb een ketting gedaan van 161 steken dus als je eenmaal je ketting van 161 hebt, gaan we een enkele haak doen in de tweede steek vanaf de haaknaald dus onthoud dat we nooit degene die op onze haaknaald zit tellen, dus een twee enkele haak in die tweede steek en nu we’ we gaan de herhaling van rij één beginnen, we gaan drie lossen één twee drie we gaan twee overslaan overslaan overslaan en vasten in de volgende en dat gaan we herhalen totdat we aan het einde van de rij nog een keer ketting drie een twee drie sla twee over overslaan overslaan en single in de volgende ketting drie een twee drie overslaan twee overslaan overslaan en single in de volgende en herhaal dit patroon je krijgt deze kleine lusjes totdat je aan het einde van rij een bent oke wanneer je komt aan het einde van rij één, je zou een compl moeten kunnen doen ete herhaal dus ik heb net een enkele haak gedaan ik ga weer drie lossen en mijn laatste steek is ik sla er twee over sla overslaan en een enkele haak in mijn laatste steek nu met mij meegaand je zou hier 53 van deze lossenruimten moeten hebben oke nu beginnen we rij twee dus rijen twee en drie zijn de herhalingsrijen van het patroon dus het is heel erg makkelijk herhaal rij dus rij drie of sorry rij twee we gaan drie ketenen een twee drie nu dat gaat tel als een stokje en we gaan ons werk omdraaien en nu gaan we een stokje in dezelfde steek steken, dus hier deze allereerste vaste hier van de vorige toer waar we een stokje in gaan steken het is zo en nu gaan we de herhaling van rij twee beginnen, dus we gaan een enkele haak in de volgende ruimte van drie lossen steken, dus ga er recht in en haak zo een enkele haak en dan gaan we er drie plaatsen dubbele stokjes in de volgende vaste, dus hier is de vaste die we gaan maken ga naar de enkele en haak drie dubbele haakjes, dus er is een twee en drie precies zo nu gaan we dat nog een keer herhalen we gaan een enkele haak door de volgende ketting van drie lossen steken dus ga er gewoon doorheen en een enkele haak en dan gaan we drie stokjes hier in de volgende vaste steken, een twee en drie herhaal een enkele haak in de volgende ruimte van drie lossen dus dwars door de ruimte en drie stokjes in de volgende vaste nu zijn we ik ga dit patroon herhalen totdat we zo aan het einde van de rij zijn, dus zo ziet het er ongeveer uit oke ik kom aan het einde van rij twee ik heb zojuist een enkel haakwerk gedaan hier in mijn laatste ketting van drie ruimte en wat ik ga doen is eindigen door twee dubbele haakjes in mijn laatste steek te plaatsen, dus aan het einde van rij twee zou je 52 van deze drie dubbele haakschelpen moeten hebben, ik denk dat we ze schelpen zullen noemen, dus 52 daarvan we tellen de twee dubbele c . niet mee rochets die we aan elk uiteinde plaatsen alleen de schelpen met drie dubbele haakjes erin, je zou in totaal 52 moeten hebben oke nu gaan we beginnen rij drie rij drie is vrij gelijkaardig aan rij één we gaan een ketting maken en draaien ons werk en we gaan een enkele haak hier terug in die allereerste steek steken en nu beginnen we de herhaling van rij drie door drie één twee drie aan elkaar te knopen nu gaan we drie steken overslaan één twee drie en enkele haak in de volgende, dus het zal eigenlijk de middelste steek zijn van deze groep van drie stokjes is waar je een enkele in gaat haken en dat is de herhalingsketting drie één twee drie sla drie over zodat je het stokje overslaat hier de enkele haak hier het stokje hier en in het volgende stokje dat het midden is van deze groep van drie stokjes weer drie lossen overslaan drie of je kunt gewoon hier naar het midden van deze groep van drie stokjes springen precies in de middelste en enkel haken t ketting drie ga hier naar deze groep van drie in het midden een enkele haak en we gaan dat patroon herhalen tot we aan het einde van rij drie komen oke ik kom aan het einde van rij drie ik heb vier steken die overblijven als je kijkt, we willen er drie overslaan en vasten in de laatste, dat wil zeggen dat ketting drie er helemaal in gaat en opnieuw zou je weer 53 van deze kettingen van drie ruimtes moeten hebben, dus dat is het, we gaan het gewoon houden rij twee en drie herhalen dus voor rij vier herhaal rij wat we deden op rij twee door drie aaneen te haken draai in ons werk een dubbele terug in die allereerste steek enkele haak in de ketting drie spatie en drie dubbele haken in de volgende enkele te haken haken zodat onze drie dubbele gehaakte schelpsteken altijd op elkaar liggen, een enkele haak in de volgende ketting van drie spatie en drie dubbele in de volgende, nu wil je dit herhalen tot je ongeveer 18 inch bereikt of zo als je meegaat wi e ik natuurlijk je kunt het doen hoe lang je wilt ik heb in totaal 34 rijen gedaan ik eindigde in een schelpenrij daar dus het had een mooie geschulpte rand en dan zoals ik in het begin al zei je kunt deze omslagdoek dragen als een rechthoekomslagdoek zoals het is of je kunt het in tweeën vouwen als je wilt dat het iets permanents is sommige mensen vinden het leuk om deze te maken zoals een permanente top of permanente poncho-stijl top ik zou aanraden ik zal het niet permanent maken omdat het zo is leuk om de optie te hebben dat het een omslagdoek of een top is, maar als je het permanent wilt maken, zoals ik al zei, kun je het proberen en een acceptabel nekgat voor je achterlaten, je weet het hoe dan ook als het is zoals je wilt het past bij je en naait helemaal naar beneden, je weet dat je het gewoon aan elkaar kunt naaien of een garennaald kunt gebruiken en het helemaal naar beneden kunt naaien zorg ervoor dat je schelpen naar de onderkant zijn gericht en of je zou gewoon een inch of zo twee inches misschien van stiksels en dat laat het aan elkaar genaaid, maar y et dit klapt open zodat je je armen eruit kunt hangen dat is een andere optie zoals ik in het begin al zei of je kunt hier een soort kleine niet-permanente stropdas gebruiken of een pen of zoiets zodat je het ongedaan kunt maken als je wil het niet zo dragen en als omslagdoek dragen maar dat is het ik hoop dat je genoten hebt van mijn tutorial super makkelijk super leuk snel geweldig beginners project je weet ook zo geweldig cadeau dus bedankt iedereen voor het kijken ik hoop dat je genoten hebt zoals ik zei mijn tutorial vergeet niet te liken en te abonneren bekijk me op instagram bekijk mijn honderden tutorials veel garen inhoud ik praat graag over garen maar tot de volgende keer een fijne dag allemaal

admin

Bir cevap yazın