voor beginners Snel gebreide hoodie – deel 2

voor beginners Snel gebreide hoodie – deel 2

Snel gebreide hoodie – deel 2Deze instructievideo is deel 2 van een 4-delige serie. Het patroon is hier te koop en te downloaden: http://verypink.com/2011/01/13/quick-knit-hoodie/ In …
ik hoop dat je merkt dat met dit grote dikke garen in deze grote naalden de trui heel snel gaat, het zou moeten zijn dat er nauwelijks steken in zitten de maat met de maat die we hiervoor hebben, dus nu ben ik Ik ga je laten zien hoe je steken kunt opnemen voor de capuchon en ik heb al een klein beetje voorbereidend werk gedaan. Het eerste wat ik wil dat je doet is om de slip de gereserveerde steken op de achterkant van de nek op te schuiven een breinaald zonder knop en dan wil ik dat je de 15 afgekante steken hier vooraan telt en de vijf middelste steken vooraan vindt. Dit wordt allemaal logisch als ik je dit laat zien, we gaan steken opnemen rond de rand hier brei over deze en neem meer steken op terug naar hier we gaan hier geen steken opnemen omdat we terug gaan en randen toevoegen aan elke kant zoals deze die die ruimte gaat opvullen nu doen we gewoon dit deel oke dus ik ga een dubbelpuntige naald pu . nemen steek het in die eerste steek en bevestig mijn garen en pak oeps ik heb mijn garen al gesplitst, weet je, ik ben dol op deze naalden, maar ik heb ze gestoomd Ik was aan het breien Ik wilde iets stomen terwijl ik het aan het breien was en het zat nog op de naald en ik heb mijn naalden een beetje ruw gemaakt en nu splitst het garen oke ik pakte er twee deze afgekante steken hebben allemaal de vorm van deze ik steek mijn naald in beide benen van de V wikkel het in en trek het erdoor zodat ik kies vijf oeps ik denk dat ik dat gewoon verknoeid heb ja pak vijf aan de voorkant en nu ga ik er drie van hier naar hier oprapen en als je deze oppakt pak twee poten van iets op en altijd test ik altijd het eruit ik kijk er altijd naar steek mijn naald erin wikkel het en trek het erdoor en geef het dan een ruk ik hou niet van de manier die eruitziet die te veel uitrekt dus ik ga ergens anders zoeken die zich uitstrekt te veel, dus ik ga hierheen en pak twee benen op die de andere kant op gaangoed daar op de naad van de drienaalds afkanten natuurlijk gaat goed zijn Ik pak mijn derde hier op oke nu schakel ik over naar de achterkant en ik ga gewoon over deze steken breien zoals normaal i ik ga terug naar de andere kant ik pak er drie van daar naar voren en pak er vijf van hier naar hier nu zoals we dit niet in de rondte doen natuurlijk gebruiken we breinaalden zonder knop omdat dit is een beetje een krappe ruimte om in te breien we gaan het werk omdraaien en averecht terug breien keer het werk en brei terug over je zou willen blijven werken dit voor zoveel rijen als het patroon je vertelt en zodra je ga weg van de halslijn waar het echt een beetje vastzit dingen zullen een beetje rechttrekken en je kunt naar rondbreinaalden gaan of terug naar je rechte naalden of hoe je het ook wilt doen Ik eindig altijd graag met dpns zo snel mogelijk en ga andere dingen doen, alleen omdat ik het niet zo leuk vind om met dpns te breien, het gaat niet zo snel als breien met cirkels of rechte stukken het laatste element van het belangrijkste element van de trui is om er wat mouwen op te krijgen en dat is wat we hierna gaan behandelen

admin

Bir cevap yazın