voor beginners SSK Yarners Breien Podcast | Gebreid vest, gehaakte handschoenen, machinaal breien van een babydeken

voor beginners  SSK Yarners Breien Podcast |  Gebreid vest, gehaakte handschoenen, machinaal breien van een babydeken

SSK Yarners Breien Podcast | Gebreid vest, gehaakte handschoenen, machinaal breien van een babydekenSSK Yarners is een podcast over breien, haken, garen, machinaal breien en misschien ooit naaien. Ik zal allerlei knutsel- en doe-het-zelf-projecten delen terwijl ik …
en hier eert SSK de breipodcast Ik ben vandaag live gegaan hoe gek is dit ik heb de hele dag geprobeerd een podcast te doen ik heb technische problemen, dus ik dacht dat ik gewoon door zou gaan en live zou gaan Ik ben een beetje nerveus, ik weet het veel mensen doen dit zodat je weet dat ze kunnen praten met mensen die kijken.Ik verwacht niet dat iemand afstemt terwijl ik live ben, maar op deze manier heb ik tenminste een podcast-stap voor later, dus nogmaals, mijn naam is Karen en dit is de podcast van SSK-eigenaren ik praat over breien ik haak ook ik doe wat machinaal eten en ik zal daar nu een beetje van delen oh wauw ik heb als een gek aan het blauwe zandvest gewerkt ik begon in 2018 monogaam breien dus ik werk maar aan één project tegelijk hoi Aggie hoe gaat het met je het is zo leuk dat je vandaag bij me bent gekomen dit is best leuk ik had niet verwacht dat iemand zou afstemmen maar bedankt Aggie dus ik werk aan het blauwe zand vest zo opgewonden en deel al mijn updates op Instagram en ik heb het hier, ik ben nog niet honderd procent klaar maar ik ben helemaal weg van dit breisel oh mijn god het is ongelooflijk hoe prachtig dit is en het past absoluut perfect en kijk eens naar deze zakken is dat niet ongelooflijk oh mijn god ik ben er helemaal weg van dus ik heb nog steeds de mouw om af te maken, dus ik zal het afmaken dat oh heel erg bedankt het is mooi nietwaar Wow kijk naar deze schouders je weet dat ik heb gedaan ik heb eerder raglanmouwen gedaan en ze vallen altijd gewoon van de schouder, dus het is een beetje aarzelend om dit te proberen, maar je weet dat ik het patroon had en ik vond het garen in mijn voorraad, dus ik ging door en probeerde het echt is prachtig 100% katoen, dus het zal absoluut perfect zijn voor de lente en de zomer ja zodra ik er klaar mee ben elke keer als ik het probeer, klopte ik de hechtingen eraf, dus zodra ik klaar ben, ga ik door en post ik foto’s van mij terwijl ik het probeer Wow een vriend van mij sharon Oh Sharon heel erg bedankt ze gaf me een paar cadeautjes mijn man ging naar Georgië op bezoek om wat van haar tassen voor me op te halen, we gaan wat zachte losse stukken en tas coördineren Dus hij pakte hem op en ze stuurde wat cadeautjes voor me dus kocht ze dit voor me kom op hoe schattig is dat het een steekmarkeerder is en het is een naaldhouder hoe geweldig is dit hoe de vrouw het voelde een schaap daar ik heb geen idee dus wat dit is het houdt eigenlijk de naalden vast zodat het garen er niet af valt en het is een redder in nood geweest Sharon heel erg bedankt een enorme redder in nood dus het heet steekstopper niet dat was niet zo aardig van haar zo aardig van haar oh mijn god het komt van gel bxe komma Ik zal later proberen om aantekeningen te maken, maar gel B etsycom is helemaal weg van dit Ik heb er meer van nodig dus moet dat doen dus wat heeft Sharon me nog meer gekocht oh mijn god kijk hier naar schattige sokken zijn dat niet schattige schapen natuurlijk snooze gemak oh mijn god ik hou gewoon van ze als ze open zijn Ik wilde ze delen, dus ik heb ze niet geopend maar zodra dit voorbij is, doe ik ze open naar waar Joseph me bracht een klein boekje met uitspraken, er zijn er meer dan 52, dus ik ben van plan er een per week te lezen. all-time favoriete cadeau van haar hoe geweldig is deze vintage vintage stof oh mijn god, ik hou ervan stella en Flo’s mooiste natuurlijk het is haar beroemde snap en kleding sluit automatisch is geweldig voor reizen stella en stroomt door ons absoluut gek op Sharon een tijdje je bent de beste hou ervan hou ervan hou ervan, dus ik heb ook aan een beetje haakwerk gewerkt Ik heb de hele tijd Jays zien breien en Pearl Jam en ik ging door en ik stemde op haar af Ik weet het niet geweldig Aggie het is gewoon geweldig om naar deze wanten te kijken die ik heb gemaakt zet er kleine knoopjes op J’s knit en pearl Jam de naam van J is een podcast op youTube dit is gewoon verbazingwekkend wat er zo goed aan is, want er is geen duimgat je hebt letterlijk de veters gebruikt voor het duimgat dus ik keek naar haar podcast terwijl ik probeerde alle podcasts in te halen en ik ben bijna ingehaald ik heb er nog een paar over dus ik nam een ​​paar uur uit mijn dag ik heb me op haar afgestemd en ik ging door en heeft ze gemaakt, zijn ze niet schattig, dus ik heb ze als cadeau gemaakt en S hooi idee ze is net als Karen je moet een heel mooie handlotion kopen om het cadeau te geven dus hoe perfect is dat dus J heel erg bedankt jongen ik leer veel van je dus ik nam een ​​pauze van het breien en deed een beetje haak ook weer garen uit mijn voorraad tot nu toe elk project dat ik in 2018 heb gedaan alle garenvoorraad ik ben van plan dat nog een paar te doen dus ik doe wat machinaal breien ik heb een paar machines ik heb een ultieme truimachine die ik gebruik ik heb ook altijd een oude negentien grote, volumineuze metalen machine uit eind jaren zeventig die ik gebruik, dus ik zet hem op omdat ik onlangs ben verhuisd, dus ik heb mijn ultieme truimachine opgezet en ik was een babydeken aan het breien hoe schattig ik het heb gebreid het eraf en toen heb ik er een heel schattig gehaakt schelprandje op gedaan nu heb ik het gemaakt om net overgebleven garen te doneren dus natuurlijk was ik aan het doneren dus gooide ik het goed in de wasmachine en natuurlijk als ik het eruit trok, kijk dan goed naar dat de hele sectie vervilt omdat ik dacht dat het allemaal acryl was, denk ik dat dat is wat gebeurt wanneer je je garenvoorraad gebruikt hoe grappig is dat, dus het wordt niet gedoneerd, maar het wordt een hondenbed of een kattenbed, wat een van mijn huisdieren ook besluit te nemen, dus ja, dus het blauwzandige vest dat ik ken is dat niet grappig oh my wie wist je weet ik probeer die kleine dingen te redden je weet de kleine dingen van het garen de kleine kaartjes maar soms ben ik niet zo grappig dus mijn dieren zullen er letterlijk van profiteren, dus dat is echt alles wat ik deed vandaag um blauw vestpatroon is op Ravelry als je geïnteresseerd bent randolph hoi hoe gaat het met je het is zo goed je te zien dit is best leuk ik was een beetje zenuwachtig om het te doen ja het zal een geweldige tas voor huisdieren zijn niet het oh mijn god broer ja het zal een geweldig huisdierbed zijn, dus het is een vergoeding om je hier te zien Rena bedankt voor het afstemmen dit is leuk zoals ik al eerder zei ik weet niet of je het gemist hebt, maar ik heb letterlijk zoveel problemen gehad met mijn camera toen besloot ik gewoon om te gaan leven vandaag. Ik heb mijn kleine mijn iPad hier aangesloten en ik besloot om te gaan wonen, dus ik zal niet iedereen te lang houden, dus ik heb een beetje van mijn garenvoorraad achter me omdat ik een nieuw patroon probeer te vinden om te beginnen, want ik ben klaar met het vest, nou ja, ik heb een mouw om dat af te maken ‘ Het duurt ongeveer twee dagen Ik moest het wassen blokkeren en het blokkeren, dus ongeveer drie of vier dagen dat zal worden gedaan, dus ik heb een nieuw patroon nodig, dus alle ideeën stuur me een bericht SSK yawners @ gmailcom ik ben op instagram ssk onderstreep je eer en Facebook dus ik ben op zoek naar patronen en ik ga in mijn voorraad duiken en ik heb veel boeken dus ik ga ook zo goed door mijn boeken gaan, dat is alles wat ik heb voor vandaag dit was leuk en opwindend voor iedereen van degenen die zich bij me hebben aangesloten en opmerkingen hebben gemaakt bedankt jongens ik waardeer het echt ik ben over een paar dagen terug ik wil die tip doen dat ik iedereen vertelde over de laatste aflevering ik heb je over de tip verteld, maar ik kan het niet doe het hier goed zo oh goed ik ben blij dat je het leuk vond ik ben zo nerveus dus en op deze manier kan ik het niet eens bewerken dus oh mijn god ik denk dat het makkelijker zal zijn voor m e maar jongen het is een beetje een nagelbijter weet je zo gelukkig vrijdag iedereen echt een geweldig weekend en wie weet zal ik dit in de toekomst nog een keer doen oke pas op doei en raad eens ik weet niet eens hoe ik moet stoppen het is goed ik ben blij dat ik ben zo blij dat je het leuk vond oké ik moet erachter komen hoe ik het kan stoppen nu hoe grappig is dit

admin

Bir cevap yazın