voor beginners Stap voor stap babytrui vestje breien. Deel 3

voor beginners  Stap voor stap babytrui vestje breien.  Deel 3

Stap voor stap babytrui vestje breien. Deel 3

oké we hebben dit deel van de mouwen gemaakt voor de zevende en achtste rij afgemaakt en nu heb ik twee drie en vier ze steken voor beide van dit boek oké en hier heb ik er een twee drie vier het was als je wilt zijn om het groter te maken, dat kan maak er niet vier maar vijf nu heb zeven nodig en nette 11: 1 kracht en heb 11 nodig tot de marker dus heb 11 nodig en ik zal altijd geen marker nodig hebben dus nu zal ik voor de mouwen mijn kettingen schilderen ik ben er allemaal af geweest steken voor dit blad dus maak alle steken naar de markt afverf ik heb van slaaf afgebogen met de laatste steek er ook van verf ik markt en ook een steek van de achterkant heb er een nodig ok ik heb er elf nodig het was eerste twee drie vier vijf zes zeven acht negen tien elf en nodig naar de marker bauxiet elf één kracht elf nodig één kracht Ik heb ooit één stok nodig en elf moet doorgaan alle steken breien met de achterkant ik geef de mijne weer we hebben steken voor de kant brei een brei tweede en gebogen herhaal de tweede slaap als de dood laatste slaap betaald o ff ik blijf gewoon naar de markt oke wacht af en één moet en voer af en nu is het 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 1 1 1 2 3 11 en 7 en dus het verschil kun je zien wat we hebben is onze slaap en je kunt zien ik vind het mooier dan deze versie ons dit deel hebben we gemaakt ja maar niet hier niet hier ok misschien wil je dit zo maken maar ik vind deze versie mooier dus nu hebben we steken nodig zoals twee rijen je herhaalt twee rijen tot het einde van dit deel en in dit deel heb je 10 rijen nodig en maak je plaats voor de bodem om de 9 dit als rijen dus drie vier vijf zes zeven en macht 11 oké ik weet dat ik een tweede rij nodig heb eerste rij was eten het is een controle oke nodig zeven macht elf nette één macht 11 ook het is mijn slaaf ook macht hebben la een twee drie vier vijf zes zeven acht negen tien en elf nodig één één twee drie vier vijf zes zeven acht negen tien elf weer een ontmoeten macht negen macht 11 heb één macht nodig 11 ik ben klaar met mijn achterkant oke, ga gewoon weg en ik heb hier 11 stroom één heeft 11 stroom nodig en 7 heeft 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 nodig 111 stroom heeft 7 nodig dus het was rij nummer 2 en elke rij herhaal je slechts twee rijen als je wilt kun je pocket maken maar als je dat niet doet ‘ ik wil niet dat ik het niet nodig heb ik weet niet hoe ik het je in deze video moet laten zien, maar ik weet het niet wil je het halen zul je het als broekzak nodig hebben maar nu in deze video zal ik het je niet laten zien maar als je wilt of je liever in commentaar schrijft en ik zal een tutorial maken hoe je deze pocketvorm van deze zijde nodig hebt voor deze zoeter, maar nu stop ik hier en de rijken, dus ik zal nogmaals met je herhalen het is mijn specificatie een derde rij maar het zal een verkeerd nummer zijn ik herhaal rij nummer één als je je herinnert dat het oude nummer een zeven nodig heeft en het is heel gemakkelijk aan deze kant je zult altijd zo nodig hebben aan de achterkant je hebt altijd het goede nodig zoals rij nummer 2 dus nodig hebt 7 nodig 11 kracht nodig 11 weer nodig 11 kracht nodig 11 kracht 1 breien 11 averecht een breien 11 breien 11 maak hier niet een kracht netjes 11 1 power brei 11 en heb s nodig zelfs nu heb ik een twee drie vier vijf zes na elke negen leraren negen rijen maakt plaats voor de knop dus ik had een beetje romantist echte mep rij nummer een zeven nodig twee vijf twee zes twee acht negen tien elf nodig een en weer een twee drie vier vijf zes zeven acht negen tien elf maak niet één kracht hier elf nodig en weer elf nodig één twee drie één zes zeven acht negen tien elf oké als je ziet heb je steken nodig als je krachtfuncties ziet en zet ze aan en eerst zeven en de laatste zeven hechtingen heb je altijd nodig en je zult dit nodig hebben tot het einde van je theater hoe lang ze willen je zult een wens nodig hebben of willen oké gebruikt ik zie behoefte aan sap dan heb ik ze nodig ik zeg power stage ik power it ok nodig steken en leraren weer nodig power stitch en weer 11 steken nodig en altijd netjes laatste en eerste zeven steken en vergeet niet om de negen rijen de plaats voor de knoop te maken nu hebben we er zes en de achterkant heeft altijd zeven displays nodig kracht het is netjes macht heeft macht nodig heb stroom nodig heb stroom nodig weer stroom nodig heb stroom nodig en zeven acht oke het is heel gemakkelijk ik hoop dat je het zelf kunt maken zonder mij oke als je je lange bereikt ik wil dat je aan het einde tien ladingen nodig hebt gewoon alle steken nodig kanalen en we hebben 1 2 3 4 5 0 ok tot ziens als je geld wilt verdienen zeg me als je het niet nodig hebt, het is ok doei

admin

Bir cevap yazın