voor beginners Stap voor stap een trui voor beginners breien #2

voor beginners Stap voor stap een trui voor beginners breien #2

Stap voor stap een trui voor beginners breien #2Leer een trui breien met deze brei-tutorial. Voor beginners die je eerste trui willen breien. In deze video leer je hoe je een top-down trui begint met …
hallo welkom terug in mijn hobbykamer mijn naam is Tina en vandaag ga ik verder met breien in de drop sweater genaamd de winterwijn en we gaan vandaag de cast doen, dus als je de vorige video niet hebt gezien waarin we heb gesproken over wat we nodig hebben, ik zal dat hieronder linken, dus kijk alsjeblieft eerst naar die, zodat je alle dingen kunt verzamelen die je nodig hebt voor deze tutorial en de druppels winter waarom is een trui van boven naar beneden dus vandaag beginnen we bij de nek en we zouden het lint moeten doen je hebt je garen en je naalden en je bent klaar om te gaan dan zou ik je hand helemaal moeten vasthouden dus wees niet nerveus en onthoud dat je hieronder altijd vragen kunt stellen en ik zal contact met je opnemen als er iets is dat je niet begrijpt, laat het me dan weten zodat ik het kan doornemen, want ik weet zeker dat ik het niet genoeg heb uitgelegd voor je moet weten wat er aan de hand is en dan zullen er andere mensen zijn die het ook niet weten, dus ga alsjeblieft niet st ay stil en geef op als er iets is dat je dwars zit, laat het me dan alsjeblieft weten en ik kan het doen korte video om je te laten zien hoe je dat moet doen, dus laten we beginnen, dus allereerst zal ik de camera omdraaien en je laten zien wat je hebt nodig voor deze video, dus om deze video op te zetten, heb je je garen nodig, je hebt je vierpunts-naalden van vijf millimeter nodig, de kortere om op te zetten voor het lint in de nek en je bent je hebt ook een steekmarkeerder nodig die voor wanneer we in de ronde meedoen en het zal aangeven wanneer je aan het einde van de rij komt, je hebt ook voor de volgende video nodig voor meer steekmarkeerders en deze zijn om de raglanmouwen te laten zien I Ik wijs hier alleen maar op in deze video omdat ik een steekmarkeerder heb gekozen die totaal anders is voor het begin van de rij, zodat ik niet in de war raak met de andere markeerders voor de meerderingen voor de raglanmouwen, dus als je wat garen kiest in plaats van steekmarkeringen of een lint, probeer dan te kiezen zie een andere kleur om te laten zien welke voor de meerderingen is en welke het begin van de rij is oke dus laten we zo zien dat je op de derde pagina van het patroon zult zien dat we hebben gevochten om de pas op te zetten, want ik doe het medium maat ik ga 72 steken opzetten op de vierpunts-naalden van vijf millimeter, dus het eerste wat we gaan doen is een schuifknoop maken, zeg dat je gewoon een lus maakt steek je vingers door die lus en pak het garen vast dat is verbonden met de bal en trek die er dan gewoon door en dat is je Slipknot Ik doe dat nog een keer dus maak een lus dus maak een lus steek je vingers door vang het garen vast en trek en daar is je slipmoer dus dan zijn we ga dat op je naald schuiven en dan ga ik 72 opzetten, dus alles wat ik doe voor een cast op een heel eenvoudige cast nu omdat deze nek vrij groot is Ik denk er niet aan om een ​​elastische cast te doen als deze nek was zal behoorlijk strak zijn, dan denk ik aan een rekbare voor het geval mijn hoofd niet paste sorry maar deze zal genoeg ruimte hebben, dus ik ga gewoon een eenvoudige opzet doen, bewaar deze alsof je wilt breien, neem het rond naar beneden en steek die steek dan gewoon op de naald, zeg rond. Dam het op en zet het erop.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . en dat is dus wat ik ga doen voor mijn 72 steken, dus ik ga gewoon zo door als je deze video wilt pauzeren en we zullen opnieuw beginnen als alle steken er weer zijn, dus kijk dubbel controleer of je naar de juiste maat kijkt zoals je op mijn patroon hebt gezien Ik plaats dan een markering zodat ik niet in de war raak dus dat doe ik als je wat kleurpotloden hebt of zoiets Ik zou dit aanraden je weet waar je bent zo als je eenmaal je opzet hebt opgezet, dan kun je de video opnieuw starten ik heb nu 72 steken op mijn naalden dus nu moeten we meedoen in de ronde, dus wanneer een heel belangrijk onderdeel hiervan is voordat je met ons meedoet in de ronde is om er zeker van te zijn dat er geen kronkels in zitten, want als je het samenvoegt en het is gedraaid, kun je het niet meer losmaken als het eenmaal is verbonden, zodat je trui zou kronkelen d en ondraagbaar, dus zorg ervoor dat al je stiksels eronder zitten, zodat er helemaal geen kronkels zijn en als je echt zeker weet dat het goed is, kunnen we nu meedoen. Er zijn een aantal verschillende manieren waarop je kunt meedoen. Ik vind dat als je deze staart aan het einde naait, je hem toch kunt samenvoegen, hoewel ik gewoon ga knippen, begin met breien en zorg er gewoon voor dat het vrij strak is, dus als ik voorbij dat punt ga en dat zal het bij elkaar houden, ik’ m het patroon zul je zien dat het zegt, dus we zijn hier met gewoon opzetten en nu gaan we rond breien, dus letterlijk moeten we het samenvoegen en er een goed breien, dus we gaan een steekmarkeerder plaatsen dus we weten wanneer we weer bij het begin komen Ik ga gewoon nog een keer controleren of alles niet verdraaid is als ik het neerleg en dan ga ik gewoon beginnen met breien Ik zal iets anders naaien Ik doe is ik houd de staart over die kant, dus het lijkt op kruisen terwijl ik brei, ik merk dat dat ook helpt, dus als je gewoon je . doet eerste steek laten we zeggen, trek er een beetje aan zodat het een beetje strakker wordt en ga dan gewoon door met breien, dus ik zal je dit niet laten zien, want als je niet weet hoe je de gebreide steek moet maken, dan denk ik dit is niet de video dus ja daar ga ik je niet mee vervelen dus ik sla gewoon verder en als je deze video nog een keer wilt pauzeren dan halen we het weer in Wilma gaat terug naar de steek mijn niet de makkelijkste steken om te zien omdat het super pluizig garen is, maar je zou al je steken rond moeten breien totdat je weer bij je markeerdraad komt en dus nu op het patroon, dus we hebben rond gebreid en nu gaan we de boordsteek breien, dus we gaan naar twee breien en averecht nemen, zo letterlijk breien om de zijn naar voren te trekken en te scheiden dus gewoon een rechte voorwaartse rib dus volgende lij naar voren hoe ze dat garen weer netjes terug voor de breisels nemen dus dat is alles wat we gaan doen en we hebben ik moet dat doen voor vier centimeter, ik geloof van wel, dus we gaan gewoon door met dat te doen tot we bij vier cent zijn timers en stop dan daar bij je steekmarkeerder en dan gaan we verder met de volgende video. Ik denk dat als we proberen de video vrij kort te houden, het gemakkelijker voor je zou zijn om door te gaan en te weten waar je bent en de volgende video gemakkelijk als je niet geabonneerd bent abonneer je zodat je weet wanneer de volgende video is gekomen Ik zal ook een afspeellijst maken als je de afspeellijst wilt opslaan en dan zullen ze er allemaal voor je zijn wanneer je ze wilt gebruiken dus bedankt voor het meedoen tag me op instagram gewoon in steken, want ik zou graag zien hoe het met je gaat en welk garen je gebruikt, dus ice-t– tot de volgende keer dat je vragen hebt, stel ze dan alsjeblieft hieronder. Ik zal het doen. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . zie je snel weer doei voor nu veel succes

admin

Bir cevap yazın