voor beginners Super Chunky Hexagon Cardigan \ Gratis haakpatroon! 💕

voor beginners  Super Chunky Hexagon Cardigan \ Gratis haakpatroon!  💕

Super Chunky Hexagon Cardigan \ Gratis haakpatroon! 💕Heb je al eerder een gehaakt zeshoekig vest geprobeerd ?? Met mijn super chunky versie kun je een vest CRAZY snel haken met minimale naden. Je zou niet …
als je nog nooit een zeshoekig vest hebt gehaakt voordat je iets te wachten staat, deze super dikke is een van mijn meest populaire patronen die ik ooit op mijn blog heb gepost en ik weet dat jullie op een video hebben gewacht, dus wij ik moet het een 20-21-update geven met wat strepen en heel veel jumbo-gewichtsgaren, specifiek ik heb iets minder dan 700 yards oftewel 33 pond ijsgarens alpine xl gebruikt een economische dupe voor red heart grande die je ook kunt gebruiken Ik heb ook een even grote haaknaald van 15 millimeter nodig en iets om een ​​steek te markeren voor minderingen. We werken toe naar twee van deze ongeveer zeshoekige motieven. Je hoeft ze alleen maar te laten vouwen en te naaien, het is echt zo simpel dus om je eerste zeshoek te beginnen maak je een schuifknoop en maak je een korte ketting van vier kettingen en steek je dan in de eerste ketting om mee te doen in de ronde om een ​​kleine ketting te maken vier cirkel om de eerste ronde te beginnen gaan we ketting drie die telt als je eerste dubbele haak en dan int o je kleine ketting 4 ring je gaat een stokje haken en je hebt twee stokjes en ik zal nog een stokje maken in die ketting 4 ring en je hebt een klein cluster van drie stokjes nu is het tijd om onze eerste hoek te haken om die ketting twee te maken en nog drie stokjes in de cirkel van ketting vier te maken als je ooit een omavierkant hebt gehaakt voordat dit proces een beetje bekend zal voorkomen en dat is omdat wat we maken is in wezen een solide oma-zeshoek en als je tijdens quarantaine zoveel cocomelon hebt bekeken als ik, weet je dat een zeshoek zes zijden en zes hoeken heeft, dus ga door met drie dubbele haakketting twee tot je die zes zijden hebt en zes hoeken die het kan krijgen een beetje druk op deze ketting vier ring waar je in werkt, maar dat is helemaal goed ik ga mijn laatste bocht bewerken door er twee aan een ketting te koppelen en dan in de bovenkant van mijn startketting drie te steken en mijn ketting drie aan de zijkant te laten glijden een klein beetje maar gewoon r onthoud dat hij deel uitmaakt van de eerste drie dubbele haakcluster voor ronde twee we gaan een steek haken in elke steek van de vorige rij, dus begin met het vastmaken van drie en keer en die ketting drie komt overeen met de derde ketting van de vorige rij dus nu is het echt tijd om je eerste hoek te haken om dat te doen je gaat twee stokjes in de lossenlus van de eerste hoek haken, dan twee lossen en weer twee stokjes precies in diezelfde lossenlus van de vorige toer maken en dat is hoe je elke hoek van deze zeshoek haakt nu gaan we een stokje in elke steek van de vorige rij haken, dus ik heb hier drie stokjes om te haken ik ben bij een andere hoek gekomen dus het is tijd om haak twee stokjes ketting twee en twee stokjes allemaal in die lossenruimte van de vorige rij je haakt dan een stokje in elke steek tot de volgende hoek en haakt die twee stokjes ketting twee twee dubbele haakhoek die ik heb en in de volgende set van drie stokjes gaan we eigenlijk een afname van drie stokjes doen, dat zal helpen om de mouw te vormen naarmate onze zeshoek groeit, zodat hij recht blijft en niet verandert in een wijd uitlopende klokmouw, maar als je houdt van die look, sla de minderingen zeker over, dus om drie keer dubbel te haken je gaat omgaren steek je haaknaald in om een ​​lus op te trekken alsof je een dubbel haakgaren wilt beginnen doorhalen maar niet trekken door de twee overgebleven lussen aan je haaknaald in plaats daarvan garen en begin nog een stokje in de volgende steek trek een lus op garen door twee nog een keer garen over steek je haaknaald in trek een lus op trek door twee verdedig je haak van de peuterinvasie en met vier lussen aan je haaknaald garen over en door alle vier de lussen halen om drie steken te verkleinen tot één oké dus nu hebben we afgenomen en gaan we die aflopende steek markeren waardoor volgende minderingen gemakkelijk worden naar s pot nu staan ​​we in een hoek en je weet wat je hier moet doen, ga door met het maken van een stokje in elke steek van de vorige rij en haak de hoeken zoals ik je hier heb laten zien je kunt zien dat ik tot de laatste steek heb gewerkt van de ronde tot aan mijn startketen drie en ik wilde je gewoon laten zien hoe je stuk niet plat zal liggen het zal allemaal ruig en golvend zijn en dat is precies wat we willen dat het doet dit ruches is wat het zal helpen om te vouwen in die kleine halve cardigan-vorm die we aan het einde willen hebben, dus steek weer in de bovenkant van je startketting drie om de ronde te voltooien en voor ronde drie ga ik je laten zien hoe ik van kleur veranderde om mijn gestreept vest ik ga mijn eerste kleur afhechten en mijn haak erin steken onder die losse steek drapeer mijn nieuwe garen over mijn haak om een ​​lus op te trekken en ik kan doorgaan en drie kettingen maken die eerste ketting aanhalen en zomaar ik heb mijn nieuwe kleur vastgemaakt en ik kan omdraaien om de derde ronde te beginnen voor ro en drie we haken gewoon een stokje in elke steek van de vorige ronde en net als de tweede ronde in de hoeken haken we twee stokjes ketting twee twee dubbele haakjes en het enige deel dat ik je nog niet heb laten zien is wat we doen wanneer we werken tot aan die gemarkeerde afname-steek van de vorige rij, dus hier zie je dat ik eigenlijk tot één steek voor de gemarkeerde steek heb gehaakt en dat zijn de drie steken die we zullen haken onze volgende drie stokjes afnemen over de steek voor de gemarkeerde steek de gemarkeerde steek en de steek daarna dus ik zal mijn markeerdraad verwijderen om mijn mindering te doen ik zal die drie onafgemaakte stokjes over de volgende drie steken haken om mijn drie steken terug te minderen tot één ik zal vervang de markeerdraad in mijn zojuist verkleinde steek en ga zo verder werksteek voor steek hoek voor hoek en minder over de drie steken rond de markeerdraad verander van kleur naar eigen inzicht voor een totaal van acht toeren dat klopt e Voor elk zeshoekig motief zijn maar acht haakjes nodig om dit hele gigantische super dikke vest te maken, zoals ik al zei, het zal niet plat liggen, maar als we het gaan vouwen komt alles samen de hoeken aan weerszijden van je mouwmarkering op één lijn brengen en vouwen de zeshoek doormidden zoals zo

en je kunt precies zien waar we de naden langs de bovenkant van de mouw en langs de achterkant moeten naaien, zodat je merkt dat je markeerstift de hoeken van beide kanten bij elkaar brengt en daar is je kleine mouwopening en wij ik naad langs de schouderlijn beginnend bij de mouwrand ik heb een nieuw garen gepakt dat iets dunner is dan mijn werkgaren, deels voor een minder dikke naad en deels omdat het jumbo-gewichtsgaren op is, dus ik ga optrekken een lus door beide lossenlussen van deze hoeken een ketting om vast te maken en om te draaien zodat ik mijn werk op de goede weg kan krijgen om te beginnen met losse steek al deze steken aan elkaar naaien tot de bovenkant van de schouder dus ik ga naar steek mijn haaknaald in de eerste steek en in de eerste steek aan de andere kant trek een lus op en schuif de steek in de volgende steek en losse steek deze naad is zo rechttoe rechtaan en gemakkelijk omdat we slechts één voor één steek voor steek en toen ik in mijn laatste steek werkte, kan ik gaanvooruit en steek ook in de laatste lossenlus en we hebben de mouwnaad aan de ene helft afgemaakt dit wordt de voorkant van het vest en de achterkant ik heb de mouw al op de andere zeshoek gezien en nu kunnen we de mouw naaien middenranden achter elkaar en ik wilde hieraan toevoegen dat dit het punt is waar je extra rijen stokjes aan beide zeshoeken kunt toevoegen voor grotere maten ik raad een rij stokjes aan voor elke maat boven een grote, dus een extra rij voor xl twee extra rijen voor 2xl enzovoort dus laat me mezelf hier allemaal organiseren ik heb een mouw aan de ene kant en de andere mouw is aan deze kant ik heb mijn achterranden hier naar elkaar gericht en ik wil mijn live-lus krijgen door de kettingruimte op de andere zeshoek dus ik ga gewoon mijn haak verwijderen en in de kettingruimte plaatsen om mijn live-lus erdoor te halen nu ben ik klaar om te beginnen met een slipsteek door al deze steken een voor een in de eerste te naaien naai in de andere eerste steek en losse steek en als je klaar bent weer helemaal tot aan de onderkant gewerkt je kunt je laatste losse steek in deze lossenlussen plaatsen en afhechten en dit is wat we hebben dit vest zit eigenlijk binnenstebuiten de dikke naad gaat naar binnen dus ik ga het doen weef deze uiteinden erin en draai mijn man met de goede kant naar binnen en start de modeshow ik hoop dat je deze tutorial leuk vond ik ben dol op mijn nieuwe statement cardi en ik kan nauwelijks geloven dat er maar 16 rijen haakwerk in dit ding zitten en of je er zelf een maakt deel het alsjeblieft met me waar je ook online post ik kan niet wachten om te zien welke kleurencombinaties je kiest heel erg bedankt voor het kijken ik zie je de volgende keer doei

admin

Bir cevap yazın