voor beginners Super Easy Knitting gehaakt babymodel bandana (haarbandana) breipatroon

voor beginners Super Easy Knitting gehaakt babymodel bandana (haarbandana) breipatroon

Super Easy Knitting gehaakt babymodel bandana (haarbandana) breipatroon

Hallo allemaal, Ayşen vlechten Welkom op mijn YouTube-kanaal. Vandaag zal ik proberen je te vertellen hoe je een heel mooi breipatroon kunt maken. Vandaag maken we een haarband voor kinderen Baran Nummer 6 Ik ga haakwerk gebruiken in 14 delen Laten we nu naar de constructie gaan fase Laten we nu naar de constructiefase gaan. Eerst begin ik met het maken van een enkele ketting 1 2 3 4 5 Ik trok aan mijn ketting 6 6 Ik trok een of twee keer aan mijn ketting Ik wikkelde mijn touw in de eerste ketting Ik haalde deze strop eruit en sloot het in 3-4 keer ik sloot het op 1234 keer ik trok vier kettingen 1234 ik vulde het zodra ik vier kettingen per hoofd trok Ik wikkelde het een keer snel drie drievoudige balken hier abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren en laten we tel hoe dan ook 13 van onze drievoudige leuning 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 13 nadat we er een gemaakt hebben trek ik een ketting om mijn hoofd, de eerste veel voorkomende naald hier zinkt in de kop van de leuning en wij maken deze valse handr kwalen. Schrijf u in voor wie 13We zullen op deze manier valse leuningen maken. Ik sluit ze alle drie samen abonneren abonneren abonneren en ik voltooide dit door in de ketting te zinken, we hebben een afbeelding als deze, nu trok ik 1234566 kettingen, ik wikkelde ze een paar drie keer, precies hier op de laatste leuning, Ik haal mijn film eruit en hier. Een van de vier keer dat we weer sloten, ik heb deze reling gemaakt 1 2 3 4 ik heb hem een ​​keer geplaatst en weer 13 vrienden hier maken we dubbele balustrades inschrijven inschrijven inschrijven inschrijven inschrijven inschrijven en we hebben hier in totaal 13 dubbele rails gemaakt 2 4 6 8 10 12 13 onmiddellijk zonder je hoofd van hier te nemen Ik zink hier in de ketting Ik maak hem hier vast met een strakke pin Ik draai hem onmiddellijk terug naar de kop Ik breng hem terug naar de kop nu maken we onze valse Trabzon door te zinken in de kop van de leuning half trabzon abonneren abonneren abonneren abonneren, we hebben 13 valse leuningen er bovenop. Ik zink in de ketting, ik ben hier klaar, hetzelfde We trekken weer aan de ketting een twee drie vier vijf zes keer weer, ik vul hem drie keer, net als de andere, we zinken vanaf hier, net als de Anders hebben we de leuning gemaakt die we uit mijn kennis hadden gehaald en 4 keer zo getrokken, vrienden, laten we de hoofdmaat van ons kind als volgt meten. Ik heb het gebreid en afgemaakt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Ik ben hier ook weggegaan Vrienden, nu ga ik een model maken om er hier een te knopen, maar ik zal het later gebruiken door er rubber in te doen en ik zal rubber gebruiken om de twee kanten samen te voegen. Laten we het bindkoordapparaat zo maken, ik heb een leuning gemaakt, we zinken weg in onze dubbele leuning 1/2 kettingleuning en we maken dat model op dezelfde manier 1 2 We zinken in Trabzon en maken een leuning ja 1 2 3 dus laten we verleng ons bindkoord tot de maat die we willen is ingeschreven inschrijven inschrijven inschrijven ik doe er nog een genoeg voor me van tevoren dit lieve kleintje mo Ik doe del 1234 dwars door deze lus heen die ik hier als laatste heb gezonken en ik heb een kleine gemaakt zo een 1 2 3 4 we hebben weer een kleine pipirik gemaakt Ik ga door de laatste lus die we hier hebben gesloten ja 1 2 3 4 dit is weer ik ga door de laatste lus die we hebben gesloten, schrijf je hier in en hier Trabzon ‘I maak het vrienden door te zinken en meteen pak ik de schaar, we knippen hem lang, dan nemen we hem mee naar binnen, we hebben ook een kleintje, nu hebben we aan het eind een ander model, nu schakelen we over naar de witte delen en beginnen we maak het witte deel meteen, ik zink vanaf het einde, abonneer ik heb dit touw gemaakt abonneren Dus laten we dit knippen hier. Schrijf je in. Ik trok aan een ketting, ik trok aan twee drie vier vier kettingen, ik draaide hem een ​​twee drie drie keer, ik zak hier gewoon in de ketting, ik trek er vier keer aan, ik maak een viervoudige leuning 1234 Ik heb deze drie kettingen gemaakt en er een gemaakt pipirik 1 2 Ik wikkelde het 3 keer rond, ik zink hier weer, een twee drie vier keer, heb ik de leuning gemaakt die ik heb getrokken 1 2 3 4 ga gewoon weer hierheen Ik knip het en sluit het. Sorry, we trokken er 3, we trokken er nog een 1 2 3 4 ja 1 2 3 van deze eigenaar, ik zal het doen tot we er acht hebben en onze wimpers afmaken. We zijn klaar tot er 8 zijn 12345678 Na 8, Vrienden, ik trok een of twee kettingen, er waren er 13 hier 123456 Ik maak hem hier vast door te zinken tot 7, ik lus hem hier drie keer per 1/2 ketting, ga naar de volgende ketting en voltooi de pipiriks op dezelfde manier. Na Trabzon te hebben gedaan, trekken we hier weer drie kettingen, zinken in het nest en wikkelen het opnieuw drie keer, en op dezelfde manier hebben we 8 pond. We doen ze allemaal en zeggen OK 123 vrienden vinden dit leuk, laten we al ons model maken en het hier voltooien. Laten we nu deze bestelling afmaken en dan teruggaan naar de andere rij, zo, ik kwam bij de laatste hoekvrienden Ik trek een halve ketting, ik trok er twee tussen hen in. We trokken er 3 vanaf het begin, maar het was te veel voor mij. U kunt het aantal kettingen hier vergroten of verkleinen volgens uw hand, nu hier. We tellen n 1 2 3 4 5 6 7 7 of zo, ik sloot het door de naald stevig van achteren te laten zinken. Ik trok aan het touw 123 123 ketting, ik heb het drie keer gedraaid, hier weer zinken en oversteken naar de andere kant, we maken ons model zo. Het was leuk ik hoop dat je het leuk zult vinden bij mij, ik denk dat het heel goed bij meisjes zal passen roze geel Het maakt niet uit Je kunt het gele deel van ons kind tot aan de hoofddoek breien en meten en dan je model aanbrengen ik denk dat het erg is stijlvol en erg mooi. Heel erg bedankt voor het kijken naar mij. Zie je in een andere video

zorg voor jezelf vertrouw aan Allah vaarwel inschrijven inschrijven

admin

Bir cevap yazın