voor beginners Super Easy Knitting haakpatroon model babydeken breipatroon

voor beginners Super Easy Knitting haakpatroon model babydeken breipatroon

Super Easy Knitting haakpatroon model babydeken breipatroon

Hallo allemaal Aysen breit Welkom op mijn YouTube-kanaal Vandaag zal ik proberen je te vertellen hoe je een heel mooi breimodel kunt maken Vandaag zullen we katoenen draden en vrienden proberen Alleen dit zijn beybi Koton, andere jeans Volgens hen, laten we verder gaan met de constructie fase nu is er een team in twee en een halve millimeter Allereerst begin ik met het maken van een magische ring. doe ik de magische ring zo Ik pak hem van voren naar achteren en breng hem zo hierheen Ik leg mijn touw hier en pak mijn touw zo en trek hier een ketting aan dit en haal ik de magische ring een beetje van mijn vinger iets kleiner, dus ik kan het hier gemakkelijk op maat maken ja nu trek ik drie kettingen 123 drie kettingen Ik heb het een keer op mijn hoofd getrokken, ik zink hier, we maken dubbele leuningen, kom hier, we gaan naar maak 12 dubbele leuningen, dus schrijf je in, laten we onze dubbele leuningen 12 keer op deze manier maken en voltooien, we tellen mijn ketting 2 4 5, laten we het tot 12 voltooien, we voltooiden deze 12 onmiddellijk zoals deze magische ring trek je hem eruit en draai het helemaal vast rum daar in het begin ik zak weg in je cirim abonneer en we schuiven het met de schuifmethode en verbergen het hier, we hebben in totaal 12 leuningen gemaakt, dan geschoven, ik trek meteen aan een ketting, ik knip deze plek door , abonneer abonneren, dan loop ik een beetje achter en dan knippen we het af. nu nam ik mijn witte touw en trok bijna aan mijn ketting en bereidde het voor door er een op het hoofd van de leuning hier te laten zinken, ik neem mijn touw naar deze kant en maakte een van mijn witte touw hier vast, ik heb er een keer een paar kettingen omheen getrokken , we zullen op dezelfde plaats zinken en we zullen hier twee leuningen maken, ik heb het niet gesloten. Ik liet er een achter Ik kreeg zijn hoofd weer Ik zak op dezelfde plek weg Ik sloot deze twee Ik liet er een achter en we sluiten er drie samen 1 2 3 3 kettingen Ik heb je hier op je hoofd gezet zodra ik die ernaast heb gelegd het zinkt ernaast Ik maakte deze dubbele leuning en ik deed het niet dicht Ik kreeg het op mijn hoofd Ik zak weer op dezelfde plek weg dit is een beetje hier z want het begin is het einde of het blijkt, ik deed het niet weer uit, ik deed 3 Trabzon, abonneer abonneer, ik haalde het uit in deze derde en we hadden hier vier wetenschappen, we sloten ze alle vier samen en sloten ze af met een ketting zoals deze twee drie ik nam een ketting, nu heb ik je hoofd hier vandaan Vrienden, we zeggen sla één over en sla één over Ik zak weg in de volgende, we maken twee leuningen naast elkaar en we springen af ​​en toe. Heb ik de reling weer gedaan? Nou, wat heb ik aan de reling gedaan, of wat heb ik met mijn drie relingen gedaan en ik sluit ze samen en maak het vast? Ik kocht het aan een ketting een twee of drie herhalingen. We zinken er vlak naast abonneren abonneren abonneren en ik heb het meteen zo gesloten, zoals je kunt zien, twee van zijn bogen naast elkaar, een in het midden, we slaan een of twee kettingen over, ik wikkelde het om het hoofd , we slaan dit over en de volgende keer dat we op deze manier weer zinken, heb ik onze beurt gedaan en mijn ketting helemaal uitgetrokken, ik kwam aan het einde van de bocht, ik dook hier in de kop van de leuning en schoof deze met de glijdende methode Ik heb aan een ketting getrokken en ik ben dit aan het doorknippen. Het lijkt alsof het normaal is, want als we onze leuningen op de kettingen plaatsen, hoeveel zullen het er dan zijn? 1234 Ik ga meteen naar mijn volgende kleur vernietiging we kunnen overal beginnen geen probleem er is geen probleem Ik heb net een enkele ketting gemaakt Ik heb ook aan een ketting getrokken dit is de achterkant van ons touw Ik neem de voorkant enkel Ik kocht hier zeven dubbele leuningen, een en ik sloot hem meteen, het werden er twee mP3 344 15 16 Nadat ik er zes had gemaakt, maakte ik de laatste halve reling, ik kreeg de laatste op zijn kop, ik heb hem hier en dit is hoe ik deze drie samen sloot, ik ga naar de volgende, ik ga naar de volgende, ik begin hier morgen, ik ben Trabzon ik begon in ‘ik heb je hoofd hier weer, ik maak dubbele leuningen hier maken we er weer zeven Abonneer op mP3 Ik heb het per 14 gekocht 15 16 uur Ik maak de laatste halve leuning, laten we dit touw nu aan deze kant houden voor Beide Ik nam deze kant Ben ik de halve leuning erop aan het maken I’ Ik maak er de halve leuning op en deze blijft gemakkelijk onderaan zodat we vrienden kunnen snijden, maak elk van mijn kettingen z7 leuningen Laten we het afmaken en we heb het allemaal gedaan, vrienden, nu door weg te zinken in het begindeel, schuif ik het met deze glijdende methode, trek aan een ketting en knip mijn touw onmiddellijk door, verlies het door het hier te nemen zoals ik zojuist heb laten zien, en onmiddellijk nam ik mijn Groen touw hier in dit model, we kunnen er overal naar kijken, we zinken vanaf deze tussenliggende delen Ik ga het hier zo bekijken jongens 1 2 3 Ik heb het hier ingepakt Ik zink hier weg Ik heb de lus eraf gehaald Ik heb hem een ​​of twee of drie keer gesloten We zijn zo begonnen we zijn zo begonnen als we hier aankomen zullen we hier zinken in het laatste deel Ik trok een twee of drie kettingen deze twee keer ben ik aan het vullen hier heb ik het weer een of twee of drie keer gesloten we deden een twee drie vier vijf vijf kettingen, ik kijk hier, als deze ketting slecht is, vrienden, je kunt trekken 4 1 2 3 4 5 5, ik trok 5 en wikkelde ze hier nog een keer in en we doen het, maar we zijn twee keer vol en onze handen zijn een beetje omdat dit hoeken zijn Ik wil dat het erboven is, we hebben een hoek gemaakt r traceren opnieuw van 1 2 3 3 e ketting kwam hier een paar keer weer en heb ik het gedaan 1 2 3 4 5 kettingen Ik ben hier weer aan het zinken Ik sloot het meestal met een naald-look-look Ik kocht een twee drie vier vijf per ketting we maken weer een hoek door er in weg te zinken 1222 Ik heb deze weer gesloten 1 2 3 kettingen Sorry, we vullen 2 keer op dezelfde plek en vorm ik deze rij op deze manier door hoeken te vormen zoals deze laten we kom hier door aan mijn 3-5 kettingen te trekken ik kwam aan het einde van de lijn ik zak meteen weg in het begingedeelte hier neem ik mijn touw naar achteren ik haal deze kennis eruit Ik ga nog eens kijken, ik haalde mijn kennis eruit en schoof het met de schuifmethode, ik trek aan een ketting en sneed het zo lang, toen nam ik dat witte touw dat je hier kwijt was terwijl de bovenste delen ervan de witte delen deden, ik ben meteen blij, je kunt overal beginnen . Ik zal hier beginnen, ik denk eraan dit hier te verliezen en dit hier ook te verliezen. Ik heb hier een ketting vastgemaakt een twee drie kettingen Ik trok weer aan een touw, ik neem dit touw naar deze kant, dus laten we er onze Trabzons op maken, ik maak hier dubbele leuningen, ik kocht het opnieuw en opnieuw Ik maakte hier drie leuningen en opnieuw maakte ik hier drie leuningen, ik trok 12 kettingen samen met de ketting, ik nam mijn hoofd Nogmaals, ik maak nog 3 leuningen op dezelfde plaats, dit en dat Heb ik drie leuningen gemaakt, nu neem ik het op je hoofd, we hebben hier vijf kettingen aan onze kettingen getrokken, ik ga er vijf maken Trabzon, mP3 14 in 12

GTA 5 We hebben 5 van onze leuningen gemaakt, ik neem het middelste deel ervan, ik maak er een hier en we komen hier weer, ik maak hier vijf leuningen, geen. Alleen onze witte maat is al zichtbaar als vrienden breien met katoengaren, of heb ik deze 3-5 leuningen gemaakt? Ik breng het hierheen en we gaan hierheen en we gaan regelrecht naar binnen en we hadden hier een finishtouw Ik zal ze hier allebei verbergen 11 123 Ik heb deze drie of vijf leuningen gemaakt Ik trek weer twee kettingen Ik zink op dezelfde plek en maak drie leuningen 1 12 deze drie van onze leuningen we deden het nog een keer, we gaan hier weer heen, we maken onze vijf leuningen, we breien deze rij zo en komen zo naar het hoofd dit. Ik heb mijn rij gedaan en ik ben aan het einde gekomen nu sluit ik de eerste ketting hier met de schuifmethode door deze naar de bovenkant van onze ketting te laten zinken, ik trek aan een ketting en knip hem opnieuw, ik laat mijn draad hier terwijl ik mijn frequente naalden maak we houden dit hier we hebben net de andere lila kleur gekocht Deze is superieur met een iets andere Ik ga deze hier gebruiken, ik begin met de twee kettingen hier, ik’ Als ik mijn touw naar deze kant breng, gaan we hier regelmatig naalden maken. A 123 mP3 144 frequente naalden hier, ik heb hier één frequente naald gemaakt, nogmaals, door één frequente naald aan het begin van elke leuning van de andere te maken, we zullen deze bestelling op deze manier voltooien, we zullen daarop abonneren inschrijven inschrijven ik kwam naar die hoek, we maken weer vier frequente naalden in de hoek 1 2 3 Je kunt 13td verlaten, vrienden, je kunt er vier achterlaten. Nu heb ik er 4 gemaakt, ik zal hier 3 laten, alsof 4 een beetje meer is, zo lijkt het voor mij is dat 13 beter En het midden vinden door in het midden van een oneven getal te zinken, ons geluk zal gemakkelijker zijn Ik ben het gewoon vergeten, op deze manier, door frequente naalden over de rand te maken, laten we dit geluid afmaken, ik kwam bij het einde van de lijn, ik gleed het uit met de slipmethode door hier de frequente naald te prikken, ik trok opnieuw aan een ketting, laten we mijn touw hier doorknippen en een beetje lang knippen zodat ik het gemakkelijk van de achterkant kan verliezen. Je kunt het terugkrijgen met een naald of met een haak. Vrienden, heb ik de motieven afgemaakt? Ik vind ze heel stijlvol en heel mooi Ik hoop dat je ze leuk zult vinden en dat je ze met mij zult maken. Je kunt er heel mooie spreien van maken je kunt babydekens maken je kunt heel mooie vesten maken nu zijn mode vesten in motieven Heel erg bedankt veel voor het kijken naar mij vandaag en tot ziens in een andere video Zorg goed voor jezelf God zegene be safe doei doei abonneer abonneer abonneer

admin

Bir cevap yazın