voor beginners Super Easy Tunisian Breien haken breien baby deken baby vest deken tas breipatroon

voor beginners Super Easy Tunisian Breien haken breien baby deken baby vest deken tas breipatroon

Super Easy Tunisian Breien haken breien baby deken baby vest deken tas breipatroon

Hallo allemaal, Ayşenur-dagen, Welkom op mijn YouTube-kanaal. Vandaag zal ik proberen je te vertellen hoe je een heel mooi breipatroon kunt maken. zes bijeenkomsten, wat ga je doen, vestdeken, blues zou een heel mooie deken zijn, het zou een heel mooi babyvestje zijn vrienden, dit is zo, ik trok mijn kettingen overvloedig aan. drie ervan aan de andere kant en we hebben zes modellen in het midden, je kunt je loops gooien 6-12 abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren laten we onze loops zo weggooien en nu sluit ik ze zo en dat, ik sluit ze samen Ik deed ze net uit, ik sloot ze samen deze ilm Voeg hier toe we sluiten de lus samen Ik nam mijn hoofd zo, ik sloot mijn knoop samen, ik sloot de lussen, ja ik sluit de lussen op deze manier, ik zal komen de top door onze lussen te sluiten abonneren abonneren abonneren ik heb het zo gemaakt Vrienden nu breien we er drie vanaf hier brei ik er al een brei ik twee of drie drie of drie steken in het begin en nu neem ik mijn groene garen en knoop het aan mijn Nadat ik er drie heb gebreid, maak ik mijn groene garen hier vast en ik neem de voorkant en ik brei er vijf vanaf hier brei ik drie vier vijf vijf in een 12 en we breien mijn garen hier. Ik brei er een terug, ik brei er weer een, ik brei weer de voorkant van mijn touw, ik brei weer 5 stukken, na een van de 123 1455 brei, neem ik onmiddellijk mijn groene garen naar achteren. Abonneer dit 1234567 abonneer ja nu zo Vrienden doen ze altijd allemaal, dan zetten we 22 weer uit op dezelfde manier 2322 Ik ging uit, ik haal hier meteen mijn knoop uit, na het verwijderen van mijn knoop, mijn touw hier neem ik de voorkant zijkant en dan brei ik de 500 hier weer. Kijk, na het breien van een twee drie vier vijf vijf, doe ik onmiddellijk mijn lus af en ik doe mijn draad terug en doe hem weer aan, ik brei er een, ik trek weer aan mijn lus, ik doe mijn touw naar voren, kijk, niet doen doe het te strak jongens Weer 5 Ik brei een twee drie deze drie vier vijf vijf na het breien, ik neem onmiddellijk mijn touw naar achteren Ik neem mijn touw naar achteren Ik heb hier nog drie lussen Ik brei er drie een twee drie ik onmiddellijk mijn touwen heel strak strekken ik laat niet heel overvloedig zoeken, maar nu gaan we weer naar een rij brei ik er drie, nadat ik er twee of drie heb gebreid, neem ik meteen mijn touw naar voren, ik leg het naar voren, ik brei er vijf van hier weer 11 12 [Müzik] 134 gTA 5 Ik brei 5 stukken Ik neem onmiddellijk mijn touw naar achteren en ik breng het weer naar voren, nadat ik er een heb gebreid, breien we er vijf 1 2 3 deze drie vier vijf Ik neem het hier terug Ik heb hier drie steken we heb drie breisels Ik brei er drie en ik neem de laatste van de vrienden van de touwen aan de achterkant. Ik heb mijn bestelling opnieuw voltooid zodat het netjes zou zijn. Ik heb mijn bestelling op deze manier voltooid, dus laten we onze touwen op deze manier meenemen, dat deze plaatsen zijn gegroeid terwijl we ze opnemen. Mason trekt weer aan, ik sloot ze alle drie samen, ik neem mijn kennis hier mee, ik neem dit touw naar voren, ik legde deze wetenschap 1 2 3 4 5 5 Ik brei mijn kennis hier Ik nam mijn touw terug, ik brei er weer een, ik neem mijn knoop weer, ik neem mijn touw naar voren, ik brei er 500 nogmaals, ik brei een twee drie vier vijf vijf, dan trok ik de lus terug en ik deed mijn strop weer, ik brei een of twee drie randlussen. We breien er 4 vanaf hier en er is er een aan het begin, maar we breien twee drie vier vier. Ik neem mijn touw naast me, ik leg de lus hier. Meteen leg ik mijn touw weer naar voren, ik brei hier een achteruit Ik neem meteen mijn touw weer naar voren Ik brei de lus ernaast weer Ik brei de onderste, ik brei hier drie plat ik brei er een twee drie plat ik brei een achteruit en Ik heb het touw opnieuw gebreid. Ik nam het touw nu naar me toe. Heb ik deze lus laten zinken? Ik legde het onder mijn touw? Ik legde het onder de anderen. Nadat ik het voorbij ben, neem ik de voorkant zo en ik brei er twee achteruit samen, ik neem mijn garen terug en brei de lus ernaast weer, hier hebben we vier steken, ik kom bij het begin door de vier te breien steken recht. Schrijf je in We komen hier bij het begin door ze alle 22 te sluiten. We bonzen zout abonneren abonneren ik sloot het weer we breien vier rechte we hadden zout 1 2 3 ik had zelfs in het begin ik nam mijn vier vier gebreide garen naar voren Ik brei er een hier brei ik mijn kant, ik breng mijn kant naar me toe, Ik pak mijn eerste touw onderaan Ik passeer het onder de anderen Ik pakte ons touw van de onderkant en ik brei het omgekeerd Ik brei het zo, ik leg het naar voren, ik brei de lus ernaast, ik brei de lus ernaast, ja, nu breien we er drie recht, ik nam er een twee drie terug naar voren, ik brei een achteruit, ik legde de lus naar voren, ik legde de lus van onderen en bracht hem weer omhoog ik brei dit achteruit, Ik neem mijn touw naar voren, ik brei het volgende achterstevoren, ik brei het ene ernaast zo, hier hebben we drie of vier flats Ik brei een een twee drie vier vier weer Laten we ze zo sluiten Vrienden we sloten het lied nu we gaan weer naar de volgende rij Ik brei twee drie vier vier op dezelfde manier als ik mijn touw op mijn zij brei Ik nam het in de lus, ik brei er een achteruit, ik nam mijn zijde naar me toe, ik legde mijn zijde in de lus en legde mijn onderdraad voorbij mijn volgende onderdraad die ik brei en de andere eronder, dit is mijn touw, en ik sluit hem. Van beneden neem ik mijn touw naar boven, ik leg mijn touw naar voren, ik brei dit weer achteruit, ik brei de tweede achterkant weer, we hebben hier vier knopen
[Müzik] Ik brei deze vier of vier weer plat, ik sluit ze 22, dus laten we snel sluiten. Want ik heb laten zien om het abonnement te sluiten

Ja, nu maken we onze laatste afslag. Ik brei hier weer 4 stukken van. Ik zal naast jullie zijn vrienden, ik brei opnieuw de omgekeerde, hier breien we drie platte, ik brei een twee drie drie plat weer, ik brei een omgekeerde, ik brei de omgekeerde, ik leg mijn garen recht voor ik pak mijn touw, ik leg het voor de lus. dan leg ik het naar voren, dan breien we het weer achteruit nadat ik mijn garen naar voren heb gelegd en de volgende brei ik zo achteruit als deze trek de dunne draden zijn gerangschikt door zelf Vrienden nu we hebben hier vier rechte stukken ik brei drie vier vier op één twaalf weer sluiten we ze 22 ik sluit ze abonneren abonneren abonneren ja laten we nu weer twee rijen maken ik brei er weer drie 2 13 na het breien van 3 stukken, neem ik meteen mijn kant naast me en ik brei er vijf vanaf hier. [Müzik] gTA 5 We breien 5 stukken en gooien onmiddellijk mijn touw hier terug, ik brei er een hier, ik gooi mijn touw weer naar me toe, hier breien we 3-5 stukken 1 2 3 deze drie vier vijf vijf en dan gooi ik mijn touw hier, we hebben drie steken 123 13 allemaal i We breien en eindigen onze beurt op deze manier, vrienden, we maken vier touwen op dezelfde manier en dan binden we onze touwen op dezelfde manier, ik zal een groot stuk als dit maken, laten we je zien in het laatste deel Hallo vrienden, ik heb ook een groot stuk gemaakt en mijn model voltooid, ik vind het erg stijlvol en het was ook erg leuk, je zult het leuk vinden, je zult het met mij doen, heel erg bedankt voor het kijken naar mij vandaag, zie je in een andere video. Zorg goed voor jezelf, vertrouw het toe aan Allah, tot ziens, abonneer je

admin

Bir cevap yazın