voor beginners Super eenvoudig gehaakt babydekenpatroon voor beginners ~ trends Gehaakt dekentje breipatroon

voor beginners Super eenvoudig gehaakt babydekenpatroon voor beginners ~ trends Gehaakt dekentje breipatroon

Super eenvoudig gehaakt babydekenpatroon voor beginners ~ trends Gehaakt dekentje breipatroonBabydeken haken, babydeken breien, babydeken breien, makkelijk babydekentje haken, makkelijk gehaakte babydekentje, beginner gehaakte babydekentje, dekentje …
hallo allemaal vrienden, welkom op mijn YouTube-kanaal voor breiblokken, ik ben Tugba, in mijn video van vandaag vertel ik je de stadia van het maken van een gehaakt babydekenbreimodel dat heel gemakkelijk te maken is en heel snel, ik hoop dat het een nuttig zal zijn video voor jou en je breit met mij, met de anti-pilling-functie in het babydekenbreimodel dat we vandaag gaan doen. We gebruiken tweekleurengaren dat twee kleuren heeft en we zullen ons model gebruiken met het nummer 3 als de haaknummer Als je klaar bent, kunnen we doorgaan met de installatie van ons model zonder tijd te verspillen We beginnen de patroonopstellingsketen te herzien en laten we eerst met de ketting beginnen onze enorm overvloedige vorm van model buff op geen enkele manier zijn niet uitgerekt foto 100×100 Western In een babydeken Minstens 200 tot 240 lossen Ik spring een kettingopening na de laatste ketting, en in de tweede kettinggaasopening maak ik vasten, ik nam een ​​lus van de lossenruimte ernaast en maakte een vaste steek, de meest imp Een belangrijk kenmerk om hier op te letten is het aantal individuele haaksteken dat we gaan doen op de lossen, dit moet zoveel zijn als dubbele haakjes, dwz we zullen onze enkele haaksteken naast elkaar doen tot het einde van de rij, zoals zoveel als de getallen die in twee kunnen worden verdeeld 2 we doen het eerst, ik heb deze ketting één twee drie vier vijf gemaakt en ik ga een even aantal vasten maken totdat ik aan het einde van de rij kom en aan het einde van mijn 24 individuele haaktoeren roteren we ons model door 1 2 3 lossen te trekken en ik sla de eerste opening over door het garen ernaast te gebruiken om te haken Ik kreeg een stokje kocht twee velden en toen nam ik een steek van het midden van dit stokje zonder garen per haak te nemen Ik kocht een haaksteek van dezelfde opening die ik deed 2 keer haakdraad gekocht van dezelfde opening en we hebben drie steken van dezelfde opening, nu hebben we in totaal 2 4 gehaakt steken6 Er zijn veel lussen deze 6 steken allemaal, maar we laten de laatste lus over die ik later met een klik zal vullen, sluit de eerste twee samen I 2 degenen die het dubbele haakgat hebben overgeslagen nadat ze uit de ruimte de lus hadden verwijderd, hebben dit dubbele gehaakt en we concluderen dat de laatste provincie van ons eten twee 3 keer alles bij elkaar verzamelt We sluiten het en doe dit blijf doorgaan totdat we aan het einde van de rij zijn we zijn bijna aan het einde van deze rij door een enkel haakveld over te slaan Ik haak eerst stokjes en 1 2 3 deze drie, en dan verzamel ik totdat er een laatste is lus, en dan Aan het einde van de rij sluit ik de twee lussen en sla ik een opening over. Door beide vleugels uit de laatste enkele steekopening te halen, sluiten we deze plek alleen af ​​met eetstokjes, we begonnen onze tweede rij met een opening aan het einde van onze rij en we eindigen met een opening aan het einde van onze rij. Hier gaan we nu over naar wit door van kleur te veranderen. Wanneer we het einde van deze rij hebben bereikt, zal ik de witte kleur van de gele lus doen door 2 lossen te trekken, deze knijpt onze gele draad en witte draad en als we hem draaien zodat we draai het op die manier je ziet dat er gaten naast elkaar zijn we doen een vasten in de opening die we het eerst zagen, en als we ze naar onszelf draaien, de volgende lus van de lus doen we een vasten door beide vleugels van de volgende VI nam beide vleugels van de volgende V en we gaan door totdat we aan het einde van de rij komen. Bereik de rij door een enkel haakwerk te nemen van alle V’s die bovenaan verschijnen totdat we aan het einde van de rij in de vorm komen van de twee vleugels van de volgende en het proces van solide Kom op n haak en zoals je zag toen we bij het einde 2 aan de linkerkant kwamen, proces hier, ik deed er een in vasten, en toen we aan het einde van de rij kettingsteken die we het laatst hebben genomen, heb je op elke vleugel vaak naalden, zoals we in het begin deden, vaak n met het aantal naalden hier. Het aantal naalden moet elkaar noodzakelijkerwijs overlappen zodat het model niet smaller wordt bij het omhoog bewegen. We draaien ons model door 1 2 3 lossen te trekken, eerst stokjes de tweede opening, dan 123 deze en drie steken van deze steek tot de de laatste steek is over ik sluit nadat we de laatste twee wetenschappen hebben we verzamelen ze allemaal samen we slaan een vaste over 2 stokjes in een vaste nadat er drie lussen zijn, we verzamelen alle laatste twee lussen samen totdat er een laatste lus is we zijn bijna aan het einde van deze rij en na het doen van de laatste vijf sla ik een vaste over2 Ik verwijder drie steken van vasten van stokjes Het punt dat we hier in gedachten moeten houden is dat onze vastennummers hetzelfde zijn als het nummer in de eerste rij, en de pinda’s die we hier hebben gemaakt, moeten hetzelfde nummer hebben als de pinda’s in de onderste rij. Kijk, we hebben 2 4 6 8 10 11 in gele kleur gemaakt. We hebben 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 en 11 gemaakt van kleur, we moeten beide die enkele haken doen t evenals het aantal pinda’s hier op dezelfde manier sla ik een vaste over en haal aan het einde van de toer de steek door deze opening waar we twee gele lossen hebben getrokken Ik trok de draad over de naald om de draad te volgen naar til op en ik heb drie lussen ik heb er twee gesloten omdat ik deze dubbele leuning ga maken ik neem het gele garen weer over de haak na het doortrekken we sluiten de laatste twee hoe Zoals je kunt zien, is de gele draad gestegen naar de bovenkant ja, nu is het weer geel, we gaan verder we hebben een paar kettingen getrokken we zullen dit proces voortzetten tot we aan het einde van de rij zijn, eigenlijk is het patroon volledig vastgesteld, het herhaalt zich elke twee rijen, ik zei het je in het formaat van een babydeken, maar alle soorten een- en tweepersoonsbedden, televisiedekens, kniedekens, sierkussens, tassen, sjaals, nekbanden, enz. U kunt dit breipatroon ook evalueren in gebieden als we klaar zijn. rij, laten we de lus van de . niet vergeten laatste lus en vanaf de bovenkant van de leuning met de ketting die we hebben gemaakt laatste ja 1 2 we draaien ons model door aan drie kettingen te trekken, de eerste opening en onze balustrades overslaan van de tweede kolom en in de onderste rij gaan we door met het updaten van het model door dezelfde handelingen te herhalen die we deden, vrienden en ik voor eu werkte ik aan een iets groter stuk met een andere kleur achter de camera op het model, zoals je kunt zien is het erg stijlvol en elegant geworden Het was een gebreid dekenmodel dat je kunt het gemakkelijk van zowel de voor- als de achterkant gebruiken, die je zonder voedsel kunt evalueren, vertel ik je in deze video Tot ik je in de volgende andere hand breitrainingsvideo zie, toon alsjeblieft je steun zodat ik mijn video’s kan upgraden in Google-zoeklijsten en YouTube-kijklijsten vergeet mijn video niet zoals door je namens mij op mijn kanaal te abonneren

admin

Bir cevap yazın