voor beginners SUPER EENVOUDIG GEHAAKT BREIEN.. EENVOUDIG TE HAKEN DEKEN VEST SJAAL BATTERIJ BREIEN MODEL..

voor beginners SUPER EENVOUDIG GEHAAKT BREIEN.. EENVOUDIG TE HAKEN DEKEN VEST SJAAL BATTERIJ BREIEN MODEL..

SUPER EENVOUDIG GEHAAKT BREIEN.. EENVOUDIG TE HAKEN DEKEN VEST SJAAL BATTERIJ BREIEN MODEL..breiendiyari #haken #breien SUPER GEMAKKELIJK HAAKKEN BREIEN.. EENVOUDIG HAKEN DEKEN VEST SJAAL BATTERIJ BREIEN MODEL..
hallo allemaal, welkom op mijn andere breikanaal, vandaag zal ik je een heel mooi haakpatroon vertellen met deze prachtige kleuren. Hier zijn de garens die ik gebruik, ik zal babywol gebruiken, je kunt het met verschillende garens doen, precies als volgt, ik zal 3 millimeter haakwerk gebruiken, je kunt weer een geschikt haakpatroon kiezen voor je garen Vrienden, nu ben ik het aan het maken Ja, ik begin met mijn gele touw, ik begin met het trekken van een ketting, jongens ik trek niet erg strak, je kunt beginnen met het trekken van kettingen in de grootte van het werk dat je gaat doen Er wordt niet getrokken Er wordt niet getrokken of iets dergelijks Het is een heel gemakkelijk en ongelooflijk stijlvol model met ons model Ik vind het erg leuk Ik hoop dat je zal het ook leuk vinden wij Ja, dat is genoeg voor mij nu later ik krijg mijn touw niet je vrienden daar 1 2 3 besteed een klik van de ketting een ik besteed de spullen die jij niet jij, naast de ketting op deze manier heb ik gemaakt frequente naald zal vaak de naald doen als de eerste rij mijn favorieten naald tot het einde als frequente naald hierin manier van een kant Ja, nu bijna klaar met dit deel Ik kom eraan vrienden Ja vrienden zie ik heb mijn beurt voltooid, dat is genoeg voor mij kijk nu, ik draai het patroon zo Hier is de eerste die ik heb gedaan , ik steek de naald door de frequente naald , ik neem mijn garen , ik geef mijn garen door in de volgende opening , en er zijn drie lussen, dus nu heb ik er 3 in één keer aan elkaar gesloten, laten we het niet strak doen, jongens , kijk nog eens, kijk naar de laatste steek die ik van dezelfde plek heb genomen, ik heb het geheim van de volgende steek gebreid, ik heb opnieuw drie steken gebreid in de set, ik sluit er 3 aan elkaar, nu weer, is het niet 3 van de volgende van de laatste plaats waar ik hem sloot, kijk deze kant op, het ziet er zo uit Dit is wat ik ga verder Op dezelfde manier ging ik op dezelfde plaats in van de laatste steek die ik nam Ik nam mijn garen tussen mijn volgende frequente naald en sloot ze alle drie in één keer Ik zal zo doorgaan tot het einde van de rij Ja, vrienden, kijk, ik kwam aan het einde van onze rij Ik ging verder b y doet hetzelfde proces Nu, hier weer, haakte ik de naald vanaf de laatste plaats waar ik gestoken heb Zoek je laatste frequente naald Ik heb het haakwerk opnieuw gebreid, had het drie lussen? Ik sloot ze alle 3 samen, nu laatste blik, ik haal de spijker weer uit mijn laatste frequente naald, ik maak nog een frequente haak op de rand zoals deze, dit is hoe we het hebben voltooid, kijk, het zal zo zijn Kijk, nu ga ik mijn tweede kleur hier halen jongens, kijk naar mijn tweede Ik heb het in mijn kleur gekocht, ik geef het door de linker lus, hier zal ik het einde van het donker verbergen blauwe draad, en ik zal ook mijn gele draad ertussen lopen Kijk nog eens, kijk, ik steek het haakwerk door de bovenste frequente naald en ik nam ook mijn gele draad erin, kijk of het een lus heeft, ik haak weer van de dichte naald aan de andere kant. Kijk, heeft hij ook weer drie lussen zoals deze? Ik sloot er 3 tegelijk samen Ik ging hier weer door Ik ging door de lus aan een kant ervan Ik sloot de naald 3 samen Dit is de volgende en ik sluit deze draad hier het zal het niet doen, ik ga zo door mijn gele draad gaat er tussenin Het ziet er niet naar uit dat ik ons ​​laatste stuk van de onderkant van de volgende heb genomen ik heb ze alle 3 samen gesloten Kijk, als dit het geval is, maak ik het op deze manier af tot het einde van de rij, net als de onderste rij Vrienden, nu ben ik dit deel aan het afmaken en kom, kijk, ik ben aan het einde van de rij gekomen, ik ging door met hetzelfde te doen Nu, aan het einde van de beurt, laten we de laatste steek niet weer overslaan, laten we het merk niet overslaan, kijk jongens, kijk, ik laat mijn gele garen weer vanaf hier lopen ik sloot ze alle 3 samen, ik maakte een enkele naald in de laatste lus , op deze manier heb ik mijn beurt voltooid Vrienden kijk nu, ik draai mijn model, ik heb het zo gedraaid Ik geduld zal keren ik krijg de marine om hier nu een geel touw achter te laten b lue touw weer omhoog samen voer de MSI aanvankelijk in de eerste frequente naald mijn haak gebruikte strop is de volgende de kennis die ik heb gekocht 3 de ik sluit elkaar op deze manier, ik ga verder Nu krijg ik mijn touw de laatste verhandelingen onze voet van de naald naar de volgende favoriete rope access Ik neem er 3 Ik sloot het samen, kijk, deze training gaat door, tot het einde van de rij, ik zal die training nemen en die training voortzetten in de volgende rij dit is te gek , Ik raad je zeker aan om het in twee kleuren te doen, want als we twee kleuren maken, ziet het uiterlijk van het model er anders uit, abonneer je, kijk goed naar mijn model het begon nu te verschijnen Ik voltooi deze rij tot het einde van de rij en ga op dezelfde manier verder, vrienden Ja Kijk, ik ben aan het einde van mijn rij gekomen, nu is het weer het einde dit is het weer het einde Dit is hetzelfde wat ik doe, ik heb alle drie de lussen gesloten tegelijk, en ik stop het haakwerk terug in de laatste lus en plaats een rechte enkele meer freque nt naald ik heb het gedaan Kijk, als je dit model maakt wanneer je macramé maakt, zullen deze kruissteken veel duidelijker zijn Vrienden, nu heb ik mijn patroon hier opnieuw gedraaid, ik neem mijn marineblauwe draad en we zullen rennen af en toe mijn gele draad, ik laat mijn draad nooit meer los, vrienden. Kijk, is dit de eerste lus? Ik sloot het samen Ik trok mijn gele touw vanaf hier Ik maakte onze steek vast en ik ga meteen verder Ik doe hetzelfde proces jongens, ik zei dat je geen ander proces hebt Het is echt heel gemakkelijk om zichzelf vanaf nu te herhalen Het ziet er ongelooflijk stijlvol uit Ik vond het erg leuk Ik wilde het meteen met je delen Ik ga door met hetzelfde proces nu Ik zal bij je zijn in de langere versie van ons model, ik zal bij je zijn weg, ik ga voltooien en kom vrienden Ja vrienden, kijk, heb je het model een beetje vooruit geholpen, het ziet er zo uit, het ziet er erg stijlvol uit, erg snel en geloof het, het is een heel gemakkelijk model, zie de randen vordert heel soepel, de ene kant is geel en de andere kant is donkerblauw Nou, nu heb ik eerder met deze kleuren gewerkt. Laat me je deze manier tonen, het zijn zeker vrienden die het zullen proberen Laat ze proberen met twee contrasterende kleuren Omdat op deze manier , mijn model is veel onderscheidender, veel mooier Ik denk dat het heel stijlvol zal zijn in tas m Zoals ik al zei, macramedraden zijn veel onderscheidender en veel mooier, het ziet er stijlvol uit. Afgezien daarvan kun je het overal gebruiken bij het maken van vesten, dekens, het maken van sjaals, beanie kan het in elke gewenste kleur maken Ik wens mijn vrienden veel succes die een visioen zullen maken Tot ziens in een andere video Tot ziens in een andere video

admin

Bir cevap yazın