voor beginners Super makkelijk breien

voor beginners Super makkelijk breien

Super makkelijk breien

abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren kijk kijk kijk hallo iedereen welkom op mijn kanaal ik hoop dat iedereen in goede gezondheid is ik kwam met een mooi model als je het ziet ik weet zeker dat iedereen het leuk zal vinden ik koos een dag in de gemeenschappelijke ruimte Ik wilde niet dat het zo dun zou zijn Omdat ik daarom voor Aqua vega heb gekozen, staat het nummer 5-6 spies erop geschreven, maar ik denk niet dat het zo’n dikke spies zal optillen, nummer 4 of maat vier en een half ideaal is. Daarom heb ik voor nummer 4 gekozen omdat ik niet wilde dat het een heel grof voorbeeld zou worden, ons dikke spiesmodel bestaat uit drie lussen 3 we gooien een aantal lussen bestaande uit lussen en plooien, dus 3D Als je het ons vertelt, gooien we negen en twee voor halve patroonlussen, dus laten we zijlussen toevoegen bij 3 plus 2 11 2, ons voorbeeld met in totaal 13 lussen. Ik begin met je direct toe te passen, nadat ik de zijlus recht heb gebreid, brei ik twee lussen achteruit 3 lussen en het zal solide zijn, de uitbreiding van ons aantal lussen zal zijn als deze twee omgekeerde één recht deze twee omgekeerde deze ene lus recht I kus het, vooral vanaf de achterkant, leer het alsjeblieft op de hoogte, als je vrienden het op deze manier opvatten, zal het een andere en mooie uitstraling hebben, ik heb het van de achterkant gekocht, we maken het af in één rechte en twee omgekeerde en we neem de zijlus zonder te breien en keer de achterkant van ons model om. Wat zeg je, we zullen de lussen toepassen zoals we zien, we zullen het platte voorbeeld van de randlus beginnen en we hebben twee gerechten, we breien ze in de vorm van plat breien, ja, nu hebben we hier een omgekeerde lus, we zullen doe het door het van voren zo te laten zinken, zie de spies van voren werken. we breien in een soort omgekeerd breien door de richting van de grond te veranderen, we zullen opnieuw twee effen breien en opnieuw een omgekeerde van de voorkant op dezelfde manier Twee recht en opnieuw zinkend vanaf de voorkant, we breien de laatste twee recht en we nemen onze zijlus zonder te breien, we voltooiden onze toer op de achterkant en keerden terug naar onze voorkant. Je kunt deze stap nog een keer doen. Het is helemaal aan jou, maar genoeg voor mij. het werd goed en nu ben ik mijn originele voorbeeld aan het opzetten, nadat we de zijlus recht hebben gebreid, breien we twee achteruitsteken, nu hebben we hier één rechte lus, ik probeer het te verduidelijken, kijk naar mijn camera, dit is door de rechte lus, ik nam mijn draad naar achteren, zakte precies in het midden, eerst vul ik de tweede rechte lus in dezelfde richting ik zink nog een keer 3 ik vul een keer 4 en opnieuw zak ik op dezelfde plaats en maak vijf lussen in totaal, dus we hebben vijf lussen gemaakt van één lus, opnieuw breien we er twee achteruit en breien onze rechte lus hier, let nu op de manier waarop je hier breit, kijk vanaf de achterkant, niet vanaf de voorkant. we maken een kruis door te zinken, ik wil dat het helder is, maar de maan reikt in de camera Kijk, we nemen het van deze kant, we maken het zinken vanuit de middelste kern niet zo recht, we draaien de lus zo. Aan de andere kant, na het breien van onze twee achteruitsteken, zinken we vanaf hier op een abnormale manier, kijk, we zinken vanaf de voorkant, niet vanuit het midden. we verwijderen eerst een lus, ik breide een lus, ik breide de tweede lus opnieuw en aan het einde zonken we weer en vormden in totaal vijf lussen. Dit en in twee van onze maaltijden breien we onze achterste lus en breien we onze randlus opnieuw, we keren terug en schrijven ons in op de achterkant, we breien onze zijlus opnieuw op de achterkant, dan maken we twee lussen recht, ja, nu de lus we hebben ze hier verwijderd We hebben er vijf, we breien ze alle vijf op een normale manier door zo te zinken, we breien ze in de vorm van averecht breien, weer twee recht, hier hebben we een enkele effen, we hebben een enkele effen hier. We blijven het zo opnieuw breien, averecht breien vanaf de voorkant, we blijven twee rechte en vijf averechte steken breien die we hebben gemaakt. we breien ook de lussen, we hebben deze verwijderd en opnieuw breien we twee rechte steken en maken de zijlus af zonder te breien. Laten we dit proces nu opnieuw doen, zowel vanaf die kant als vanaf de achterkant. Laten we het allemaal snel samen doen één omgekeerde GTA We hebben 5 platte, twee averechte 5 rechte breisels, weer twee averechte en een van onze rechte, we nemen het van achteren zo opnieuw twee achteruit 5 recht deze twee achteruit zodat een rij de lussen zag zonder enig werk te doen Het is een rij die ik een rij noem zoals onze brei, dus we breien in totaal twee rijen lussen vanaf de achterkant in één rij, we breien twee rechte lussen, na de randlussen, vijf averechte lussen, twee rechte o dit zinken vanaf de voorkant, een achteruit en twee breien weer deze 15 averecht abonneren abonneren dit het touw is uit wrok geplakt. Ja, onze bladeren beginnen zich te vormen, ja, wat doen we nu, we komen weer naar voren, we breien twee achteruitsteken na de zijlus. Nu beginnen we met het knippen van de lussen die we hier hebben verwijderd. Wat doen we met de eerste 2 lussen. Twee rechte lussen? eerst veranderen we hun richting, nadat we hun goede richting hebben veranderd, nemen we een snede vanaf de achterkant en maken een snede naar links, we breien een rechte lus en laten de resterende twee rechte lussen van de onderkant zinken in de vorm van een plat breisel en knip het naar rechts, en we gaan verder met het breien van de enkele rechte lus mono, dit en hetzelfde. Nadat we de twee keerzijden hebben gebreid, ook hier niet, veranderen we eerst hun richting, nemen ons garen naar achteren en keren ze allebei samen en naar links. We knippen het goed, we breien er een recht, en de resterende twee rechte lussen worden normaal samen genomen en naar de rechterkant geknipt, we hebben twee keerpunten ertussen, we breien ze en gaan deze maand verder met het breien van onze zijlus, nadat we ons gezicht hebben voltooid , we breien alle lussen op de achterkant zoals ze tijdens het knipproces verschijnen. Ik heb drie rechte steken gebreid, inclusief de steek, hier nu 3 achteruitsteken mkal buiten en weer twee recht deze ene achteruit die we krijgen door vanaf de voorkant te zakken we breien onze achterkant twee recht o dit is normaal we breien drie averecht deze twee recht en zonder als we dit breien draaien we ons intekenen op onze voorkant hetzelfde we gaan door met het knipproces op dezelfde manier, nadat we het recht hebben gebreid, hebben we twee omgekeerde lussen, bar zijn de drie resterende lussen, ik verander eerst de richting door de bodem te laten zinken , kijk, als ik ernaar kijk, is de richting veranderd als voorheen. op deze manier, neem de richting die de eerste lus verandert en knip de volgende lus zo naar de rechterkant we trekken de lus die we niet hebben afgestorven eroverheen en we hebben ons blad voltooid we gaan weer twee achteruit drie weer I neem mijn draad naar achteren je hebt een rechte lus Ik heb hem gebreid en opnieuw doen we hetzelfde proces door eerst vanaf de onderkant te zinken Ik verander de richting van de eerste lus Ik knip twee van de volgende twee lussen samen en dit model ofwel ik gooi deze lus in stukken, op deze manier maken we ons model A weer, hebben we twee omgekeerde en zijlussen recht, dat nadat onze eerste rij is gevormd, de omgekeerde oude er zo uitziet, nu zeg je dat we klaar zijn met ons blad .

we zullen de lussen breien zoals ze verschijnen, ik brei drie lussen inclusief deze zijlus, ik brei drie rechte steken vanaf de voorkant, neem 1 averecht 3 en opnieuw twee rechte steken vanaf de voorkant, deze averecht weer een, twee rechte steken vanaf de voorkant, en brei twee rechte steken inclusief de zijlussen en brei de zijlussen op de buik. Ik neem het zonder te breien nu we ons model vrouwen hebben voltooid. Wat gaan we vanaf hier doen, vanaf nu zullen we het blad openen waar we deze keer niet hebben geopend, zoals in het opeenvolgende blad eerder, we zullen de stengel voortzetten in de dezelfde plaats waar we het openen, net als hier, laten we dit beginnen als je wilt, we hebben twee achteruitsteken na de rechte steek hier We hadden een rechte lus, weet je, ik neem het zo aan de achterkant en brei het erin de vorm van een plat breisel, zowel omgekeerd als kijk hier is het niet opengegaan in dit plat breiwerk. Nu hier openen we ons blad hier, we openen ons blad aan de voorkant en eerst nam ik een rechte tweede, ik wikkelde de vierde lus van de 3 lussen Ik zonk weer, hetzelfde zonken we op de grond en vormden onze vijf lussen, opnieuw breien we twee averecht dit en één plat, twee averecht oh b Nu, neem deze twee zonder de randlus te breien, we gaan verder door de stengel te lopen, dat wil zeggen plat breien, aan de andere kant gaan de bladeren open in je omgeving en de stengels van de anderen zullen blijven bestaan. Nu wil ik je het grote stuk laten zien dat ik heb gemaakt, je zult het nu veel duidelijker begrijpen, ik heb dit model eerder met babywol toegepast, baby Dit model heeft een heel dun uiterlijk, vooral als je babybreisels gaat maken, kies een iets dikker babybreisel, bijvoorbeeld, als je wilt kiezen tussen Star BBW Elit baby, zou ik zeker willen dat je bijvoorbeeld Elit Baby kiest, Baby One blijft ook erg dun voor zijn garen. op dit moment Elit Baby Ik wilde niet dat het er te klein uitzag voor je op de camera, ik koos deze dikte voor een dag omdat ik wilde dat mijn bladeren er groot uitzagen, maar het was erg leuk hiermee. Misschien niet zo veel blaadjes, maar minstens drie blaadjes zoals ik je vertelde in het model, baby op de voorkant. Je kunt het op hun vesten toepassen. Je kunt het toepassen in de vorm van vijf blaadjes of helemaal Je kunt het ook vanuit jezelf doen Ik hoop dat je het leuk vindt, tot ziens in de volgende video doei doei, blijf gezond, abonneer aub

admin

Bir cevap yazın