voor beginners Suzanne’s methode om oksels bij het breien te vermijden

voor beginners Suzanne’s methode om oksels bij het breien te vermijden

Suzanne’s methode om oksels bij het breien te vermijdenDeze video gaat over het sluiten van de gaten bij onderarm. Garen – Sweet Georgia, vloeibaar goud, sportgewicht, patroon …
hallo en welkom bij mijn youtube-video dit is een video over hoe je steken van de onderarm ophaalt en de gaten in de hoeken vermijdt waar de arm aansluit op de onderarm in een trui of vest dit is een schattig klein topje gebreid door een vriend van de mijne en ze heeft het aan mij uitgeleend voor deze demonstratie. Ik zal een link naar het Ravelry-patroon in de beschrijving plaatsen, dus aanvankelijk waren deze steken op afvalgaren en nu heb ik ze op een naald gezet en ik gebruik Magic Loop, maar jij kan twee rondbreinaalden gebruiken, wat je maar wilt gebruiken als de resultaten hetzelfde zijn, dus de gebieden van zorg in dit soort projecten zijn waar de onderarm aansluit op het breiwerk hier is dit gescheiden terwijl de rest van de kledingstukken gebreid en je krijgt wat uitgerekte steken je kunt ze zien laat me een wijzer hier deze balk hier is uitgerekt en hier dat is hetzelfde garen kun je dat zien en dit van dit gebied heeft de neiging om gaten te maken wanneer je breng deze stukken samen eh omdat er veel spanning is op de hoek daar hetzelfde hier heb je dit garen hier en dit garen hier nu ze zijn niet verbonden omdat ze over gingen en terugkwamen maar ze zijn dichtbij genoeg en dit is waar het gat gaat dus ik ga je een methode laten zien om het gat te vermijden Ik ga beginnen met deze naald Ik heb hier een kabel uitgetrokken, laten we het verkleinen, dus ik gebruik dit de naald die naar de goed en ik ga hier steken opnemen, dus ik heb mijn garen. Het eerste wat ik ga doen is deze lus oppakken en op deze naald zetten en dan’ ik ga deze lus oppakken en op de naald zetten – ik brei er nog niet in, maar ik zal in de volgende ronde beginnen, dan ga ik beginnen met mijn werkgaren en ik ga een steek opnemen in elke kolom als ze naar boven komen, laat me mijn aanwijzer opnieuw gebruiken, dus laten we deze identificeren. Hier is een kolom die eraan komt, je kunt de V’s zien die je gaat oppakken onder deze onder de deze twee hier is de volgende kolom die je gaat oppakken onder deze twee kun je zien dat er twee balken zijn ze zijn niet onder één als je onder één oppakt, zal het een groot gat maken dat je hier gaat oppakken en jij ga hier verder, dus er werden drie steken op gezet dit is van boven naar beneden gebreid, maar als je drie steken ondersteboven gaat draaien, zie je vier kolommen met V’s in de tegenovergestelde richting en dat is waar we gaan kiezen steek onze steken op beginnend met dit werkende garen we laten een staart achter en we gaan eronder om de twee te zien en een steek op te nemen dit was een achterwaartse lus opgezet en we willen niet dat deze kleine balk zichtbaar is op de voorkant van ons werk en het zal waarschijnlijk dus wat ik doe is dat ik eronder kom met mijn naald de steek van de achterkant oppakken en heel strak trekken en het duwt dat kleine staafje naar de achterkant, zodat je hopelijk zult winnen’ ik zie het aan de voorkant van het werk hetzelfde hier Ik ga de balk zien Ik ga eronder met mijn naald die heel spar oppakt ik duwt de balk naar achteren, nu kan hij naar voren springen, maar we kunnen hem later terugduwen en dat is tot hier is de volgende balk drie en er komt er nog een hebben we er een gemist nee we hebben er vier opgepikt daar gaan we dus daar zijn onze vier steken nu komen we aan deze kant en we hebben die twee lussen aan deze kant ook goed dus we gaan die ook oppakken Ik ga deze gewoon op mijn naald zetten en dus mijn de laatste steek is deze steek hier en ik plaats deze staaf Ik trok die staaf omhoog en plaats hem hier nu Ik ga deze naaldlus erdoor halen Nu gaan we de tweede staaf op dat gedeelte oppakken en plaatsen op deze naald en dan gaan we de steekbevestiging omdraaien we gaan hem opzetten met een achteruitsteekbevestiging en we gaan hem samen breien met deze steek hier en wat dat doet als we hem samen breien in feit ik brei het gewoon zelf zodat je kunt zien wat er gebeurt is het gaat draaien aan de basis zie je hoe het draait het trekt het u p en draait het maar we willen het verbergen we willen geen extra steek maken dus wat we gaan doen is dat we er twee samen doen met die staaf en de volgende steek op de naald en het is strak, maar we willen dat het strak zit, ik ga het een beetje losser maken zodat ik mijn naald erin kan krijgen en het stevig aan elkaar kan breien en het strak optrek Ik heb een beetje de streng daar gevangen we gaan dan ga ik nu een ronde breien die de helft van het gat aan die kant zal sluiten als we bij het eerste deel komen dat we hebben opgepakt zal de andere helft sluiten we zullen helemaal rond nodig hebben dit is gewoon geweldig om te doen en heel eenvoudig. Ik heb zoveel verschillende manieren geprobeerd om die gaten te sluiten en ze gebeuren, of je nu van boven naar beneden of van onder naar boven werkt, wanneer je de onderarm verbindt met de mouw die je meestal krijgt deze gaten en dit corrigeert het, dus nu trekken we de andere helft van de naald omhoog in actie en we hebben al deze opzetsteken hier beneden, dus we gaan breien tot dat punt de kleur van dit garen is gewoon prachtig bijna daar ik kan ze voelen komen oke hier is de eerste balk die we hier hebben opgepakt en hier is de tweede hier is de staart dit zijn de vier zet steken op in de helft van de staaf vanaf de andere kant, dus dit zijn onze twee staven, dus we komen op hen de eerste die hier is, we gaan werken als een SSK, maar we glijden gewoon de eerst een dus als een SSK slip en dan twee aan elkaar breien als een SSK en dat draait die steek ook en trekt hem eronder en dan deze twee we gaan werken als een gebreide twee samen moeten we deze steek omkeren zodat we draai de onderste steek dit is wanneer je een gedraaide steek wilt hebben die over twee drie breit en met deze gaan we de SSK werken we glijden gewoon de eerste uit de tweede is de bar en werk een SSK trek onze magische lus erdoor, laten we die staart strak trekken, nu kun je zien hoe mooi hij die ho trekt le samen zie je dat laten we heel snel een hele ronde breien en dan kijken we naar onze eindresultaten hier deze is ook samengetrokken maar we kunnen het nog niet zien omdat we er nog niet overheen gebreid hebben dus we gaan om dat nu te doen, neem dan even de tijd als je mijn video’s leuk vond, klik dan op de vind-ik-leuk-knop abonneer je op mijn YouTube-kanaal al mijn video’s zijn educatief ik heb een Facebook-groep, het heet breien met Suzanne Brian en een ravelry-groep genaamd breien met Susie en Brian Ik doe educatief breien en het is leuk Ik ben een meester in handbreien en ik zou het geweldig vinden als je mijn opmerkingen wilt delen of als je opmerkingen hebt Ik hoor graag van mijn kijkers als je als dit helpt, vertel me dat het helpt jij ik hou van de feedback ik trok die lus door draai ons werk een beetje en zoals ik al zei je kunt dit doen dP eindigt twee mannen twee cirkels of magiclip het maakt niet uit het is die kleine truc om die langwerpige staven op te pakken en dan te verbergen ze meteen dat is wat de gaten sluit en w ik voeg bijna geen steken toe dat is de onderarm hier de vier steken die we opzetten nu laten we eens kijken laten we naar de onderarm kijken dus dit is onze staart hier die is uitgestrekt we gaan die omhoog trekken oke hier is een kant hier geen gaatje dit is waar als we mijn aanwijzer weer vinden dit is waar een steek wordt opgetrokken en gedraaid de staaf wordt opgetrokken en eronder gedraaid en hier is de andere zodat als je breit het lijkt alsof het niet doet het is niet vervormd niet gedraaid dit is de andere kant het zal heel mooi omhoog trekken – hetzelfde dus

hier is een balk omhoog getrokken hier en hier is de andere hier hier onder deze steek dus dit zal samenkomen terwijl je verder werkt daar ga je blij breien

admin

Bir cevap yazın