voor beginners TIKTOK COMPILATIE HAKEN EN BREIEN #125

voor beginners TIKTOK COMPILATIE HAKEN EN BREIEN #125

TIKTOK COMPILATIE HAKEN EN BREIEN #125BEDANKT VOOR HET KIJKEN!!! #tiktok​ #crochet​ #compilation #knitting -donatielink: paypal.me/ChangBrawlStars https://ko-fi.com/peachtok -volg mij (krijg gratis …
schat lach op mijn gezicht te veel flessen van deze wijn we kunnen geen gelukkige trotsmaand uitspreken helemaal alleen ik ben in dezelfde kamer als voorheen met mama en papa naast de deur en ik ben bang dat ik hier voor altijd zal zijn ik hou van ze uh ik heb zoveel tranen vergoten dat mijn traanpuntjes rood werden nu hema gloeiend stromend vampiers gevoed houden ze wilden me opsluiten me opsluiten en het Kia-pact weggooien de hyena’s ze namen veel kortere wegen door me in de rug te steken als ik dat niet doe ga weg ze grijpen dan zullen deze gieren niet onderdompelen alle meisjes stop je voeten zo een paar keer en ycppl ik verkoop gehaakte bikini’s en meer en hector vlooien op gym team kom hallo zeggen dus dus mijn naam kan je niet horen de bubbel wees zwerm ik kijk naar je hoorns ik hou ervan als je mijn kant op kijkt je ziet je gezicht oh jij ik ga je zeggen dat je moet rennen ik moet dromen laat de show beginnen als ik naar je kijk alles wat ik zie is perfectie ik ben zo depressief en ik weet de reden niet waarom ik me gewoon beter wil voelen ik haat mijn spiegelbeeld als ik naar je kijk alles wat ik zie is perfect ik ben zo depressief en ik weet de reden niet ik hoop maar dat ik me beter voel ik weet de reden niet ik hoop dat ik me beter voel hey iedereen vandaag maak ik iets super spannends ik maak een paar sneeuwvlok oorbellen i’ ik ben hier zo enthousiast over omdat ik van de winter houd en ik ben van plan deze binnenkort in mijn winkel uit te brengen en ik heb andere kerstthema-dingen die ik wil uitbrengen ik hoop klaar te zijn om ze half november uit te brengen ik ben super enthousiast om te beginnen ik hoop echt dat jullie ze ook leuk vinden deze oorbellen zijn een beetje groot en ik weet dat niet iedereen graag grote oorbellen draagt ​​dus ik zal een kleinere maat aanbieden, dus je hebt de optie van deze en een kleinere zal ik doen laat je zien hoe het eruit ziet op mijn oor aan het einde van de video zodat je ziet hoe groot ze zijn en hier zijn ze dan zijn ze super schattig ik hou zoveel van ze ik hoop echt dat jullie ze ook leuk vinden

admin

Bir cevap yazın