voor beginners TIKTOK CROCHET AND BREIING FASHION COMPILATION # 95

voor beginners TIKTOK CROCHET AND BREIING FASHION COMPILATION # 95

TIKTOK CROCHET AND BREIING FASHION COMPILATION # 95BEDANKT VOOR HET KIJKEN!!! #tiktok #crochet #compilatie #knitting -donation link: https://ko-fi.com/peachtok -follow me (krijg gratis partterns) mijn Instagram: …
daar ga je weer dit is mijn outfit voor vandaag en als je het niet leuk vindt kun je weggaan oké hou van je zo boem ik wil jullie gewoon mijn outfit laten zien ze is schattig ja ik heb alles gemaakt wat ik heb wacht wacht laat me laat me je mijn schoenen zien, laat me je mijn schoenen zien want ik deed mijn dang mijn schoenen is definitief ik kijk hey jij um dus ik elke dag voor een deken bel me tlc ik heb alles wat je wilt schat ik heb alles wat je nodig hebt over mij ik ben je beruchte roy gpiv die mijn paddenstoel heet maakt oke dus ik zag iedereen op dieren kruising dit maken en ik wilde er ook een, maar toen realiseerde ik me dat ik eigenlijk geen schakelaar heb, dus besloot ik er een in het echte leven te maken maar toen vergat ik mezelf op te nemen terwijl ik het deed, dus hier is de tutorial die ik gebruikte euh dit zijn de leesinstructies het is heel gemakkelijk ik weet dat ik eruit zie als uh heer Farquaad hier, maar ja je moet gewoon wat cirkels toevoegen je moet je cirkels plannen en dan moet je een beetje google hoe je cirkels kunt haken met een magische ring en dan gefrustreerd raakt uh zorg ervoor dat je wat staarten achterlaat zodat je ze daadwerkelijk aan je hoed kunt bevestigen eh je haalt die staarten door de hoed en dan bind je ze vast en ik zou je aanraden om ze echt te zien eh maar ja ik had geen naald dus jij gewoon doe dat en dan word je een paddenstoel gefeliciteerd wow buitenlands er zijn dagen waarop ik het gevoel heb dat ik alles weet en dan word ik de volgende ochtend wakker en ik heb zoiets van wachten niets van dat is logisch en dan krijg ik later zin oh wacht het is allemaal schoon kijk naar deze plek het is niet zoals het vroeger was ik heb het gemaakt het is een tas ik heb het gehaakt het bestond niet en nu bestaat het kijk ik moet ergens mijn oh luchtpod neerzetten vul gewoon de zak oh oh wow het betekent dat je een leven van zonde hebt geleefd, dus mijn zonder

admin

Bir cevap yazın