voor beginners TIKTOK HAAK COMPILATIE (truien editie) 孜

voor beginners TIKTOK HAAK COMPILATIE (truien editie) 孜

TIKTOK HAAK COMPILATIE (truien editie) 孜Hallo jongens! fijne valentijnsdag yay!! Ik ben nu een trui aan het haken, dus ik dacht ik maak ook een compilatie lol, ik hoop dat de mijne goed wordt! wat zijn jullie…
sleep mijn voeten over de vloer dan zie ik je je loopt over de campus ik ben oh hoi zo lief voor me deze prestatie toch ik heb wat snoopy truien gemaakt zei groen ik zal jullie groen geven oh nou leuk bro dit is luie snoop duurde ongeveer 45 uur arbeid plus 20 ballen van 50 g want katoen maakt me aan het huilen in de lucht meid doe het niet het is het niet waard ik ga het niet doen meid ik zat er net aan te denken ik ga niet doe het ik deed het een trui met me haken ik wilde een trui met v-hals die ik nog nooit eerder had gedaan dus ik volgde een patroon en alles, maar het bleek nog steeds ongelijk te zijn wat ik niet weet hoe dat gebeurde um dus ik had om het hele voorpaneel opnieuw te doen wat super triest was, ik ben er super verdrietig over en ja ik ben gewoon ik heb veel gehaakt ik heb zoveel truien die ik niet eens draag ik heb ook veel borduursels zoals geborduurde shirts die ik heb gemaakt, ik heb ook naar een aantal streamers gekeken, wat ik niet doe, het is niet ongezond, maar mijn vriend sms’te me onlangs en ze zei oh wat ben je aan het doen en ik dacht dat ik naar deze man keek die Pokemon-kaarten op stream openmaakte, ze was als wat de [ __ ] dus ja gewoon maar er is veel secuno in mijn leven nu maar oh mijn god dit ben ik ik zie er zo schattig hier wow da ze is mijn zonneschijn in de regen ze is mijn tylenol en ik heb pijn waar zou de hele tijd heen gaan het viel zoals ik zou moeten he elke dag kan een betere dag zijn je bent zo gouden harten worden gebroken maak je er geen zorgen over lieverd dat is gewoon oh je weet wat ze tegen me zei ze zei dat je een speler bent nietwaar en ik wed dat je hoes hebt ik zei dat je me niet zo kent ik ga gewoon met de stroom mee ze zei dat je me niet zo voor de gek kunt houden je gaat me al verlaten ik zei waarom probeer je me niet uit ik weet dat een van mijn vrienden zei dat als je gelukkig bent met wat je doet, niemand je kan vertellen dat je niet succesvol bent, ik bedoel, het is zo duidelijk, maar het is ook het soort dingen waar waarschijnlijk vier jaar geleden iemand zei tegen mij dat ik zou willen zijn, want je hebt het te druk om iedereen beter te maken, je weet in ieder geval wat voor weer het is oh truienweer dus wat was het truienweer fina het wordt tijd dat ik mijn voeten over de vloer sleep dan is ja ze waren allemaal geel ik kwam langs ik schreef een lied voor jou en alle dingen die ze deed en het heette geel als ik je ogen zie ik kan niet werken

admin

Bir cevap yaz覺n