voor beginners TIKTOK HAAK EN BREIEN MODE COMPILATIE #102

voor beginners TIKTOK HAAK EN BREIEN MODE COMPILATIE #102

TIKTOK HAAK EN BREIEN MODE COMPILATIE #102BEDANKT VOOR HET KIJKEN!!! #tiktok​ #crochet​ #compilation #knitting -donatielink: paypal.me/ChangBrawlStars https://ko-fi.com/peachtok -volg mij (krijg gratis …
schatje je laat me zo luid voelen iedereen iedereen wil van iedereen houden iedereen wil het weten schat oh maar soms wil ik niet gelukkig zijn houd het me niet tegen als ik down ben laat me daar laat me zijn triest kijk hiernaar ik heb het gemaakt het is een tas ik heb het gemaakt ik heb het gehaakt het bestond niet en nu bestaat het kijk ik moet ergens mijn oh airpod neerzetten vul gewoon de tas in oh wat ibuprofen reparatie ik weet het niet schat neem jij de foto neem deze eruit neem de foto hij kan me bouwen met veren en me breken met rook houdt me vast zeg dat ik niet kan ademen en zijn ogen vertellen me dingen zijn mond kan me niet bereiken ik voel nog duizend verschillende manieren ik heb liever scheuren in mijn rug en mijn schouder en mijn gedaan laten we gaan ik en ik heb me nog nooit zo gevoeld ik weet niet hoe ik ooit in een kleine vechter ben gekomen mijn moeder werd bang ik zei jou ga verhuizen met je tante en oom in bel air nu is dit een verhaal over hoe mijn leven op zijn kop werd gezet en ik zou de manager willen nemen zoals th bij ik heb je verteld hoe ik de prins werd van een stad genaamd bel-air glitter in de lucht glitter in mijn ogen glinsteren precies zoals je wilt als je het gevoel hebt dat je een beetje gezelschap nodig hebt je ontmoette me bij de perfecte tijd dat je me wilt ik wil je schat de melkweg dans met mij tien negen acht zeven zes vijf vier drie twee een dames en heren gewoon om jullie geld eraan te herinneren mijn oogappel ik wil het ik heb het gemaakt ik wil het ik ik heb het gemaakt ik heb het gemaakt ik wil het ik heb het gemaakt schipbreukelingen we zijn schipbreukelingen je weet dat ik bedrogen werd oh

admin

Bir cevap yazın