voor beginners TIKTOK HAAK EN BREIEN MODE COMPILATIE #108

voor beginners TIKTOK HAAK EN BREIEN MODE COMPILATIE #108

TIKTOK HAAK EN BREIEN MODE COMPILATIE #108BEDANKT VOOR HET KIJKEN!!! #tiktok​ #crochet​ #compilation #knitting -donatielink: paypal.me/ChangBrawlStars https://ko-fi.com/peachtok -volg mij (krijg gratis …
is uh redt me buitenlands allemaal om ervoor te zorgen dat er geen ongenode gasten zijn, denk er niet eens aan om hier op een zomeravond te komen, sluit de [ __ ] pak mooie pakken en dim de koplampen zodat we de sterren kunnen zien laat ze ons vertellen waar we moeten beginnen en ik ben bang want er is geen manier voor mij hij zou me kapot kunnen maken en als je weg bent ik mis je gezicht vanavond ik’ ik zie je op onze favoriete plek kan dit gewoon niet nog een dag laten wachten ik kook niet ik maak niet schoon maar laat me je vertellen dat we schipbreukelingen zijn hey iedereen dus vandaag wil ik zo’n topje haken die strikken in het midden en dan komen ze een beetje open en hebben kleine franjeranden dus ja oke dokey dus ik kies grijs garen omdat ik van neutrale kleuren houd en het eerste wat ik ga doen is de kopjes maken de eerste kop is nu klaar ik ga het onderste gedeelte doen nu ik zal ruches toevoegen en een duplicaat maken dat zijn de twee stukken klaar en dit is het eindproduct ik hou ervan hoe het bleek het is zo schattig en comfortabel ik ben geobsedeerd oh ja en ik ook heb er een gemaakt in het geel, wat geweldig is, kijk maar eens gebruik dit geluid om me een close-up video te laten zien waar je aan werkt en dan st ep terug en laat me zien waar je aan werkt hier is de mijne ga alsjeblieft niet weg ik hou van je dus ik hou van je dus breek alsjeblieft mijn hart weet je niet al wie het is oh kan’ t de toekomst wacht maar af kunnen de deadlines niet modieus laat komen ik zou elk doel terug kunnen duwen neem de controle terug als ze zouden terugdraaien de snelheid waarmee de tijd begint te vliegen nooit ik gewoon ik voel me gewoon ik voel me net vrouwen um hey iedereen vandaag maak ik houders voor handdesinfecterend middel voor kikkers ik begin met een ketting te maken en een cirkel te maken dit is waar de bovenkant van de fles met handdesinfecterend middel gaat en dan vergroot ik de rest van de fles om hier te passen ik maak de flap om te houden de houder voor handdesinfecterend middel erin en ik heb de sleutelhanger al bevestigd en hij vouwt gewoon zo om hij heeft de ogen al gemaakt en nu naai ik ze aan de zijkanten op de bovenkant van de houder dus zo ziet de onderkant eruit en nu voor het detail dus eerst deed ik de mond en de schattige rode wangen en ik ging naar binnen met textielverf voor de ogen maak je geen zorgen y over de ogen die eraf komen, ze zijn bedoeld om aan dit soort dingen te kleven, dus hier is het, ik ben er zo blij mee en ik heb een klik op de achterkant toegevoegd en zo ziet het eruit met het handdesinfecterend middel erin, het is op mijn etsy nu ik

admin

Bir cevap yazın