voor beginners TIKTOK HAAK EN BREIEN MODE COMPILATIE #112

voor beginners TIKTOK HAAK EN BREIEN MODE COMPILATIE #112

TIKTOK HAAK EN BREIEN MODE COMPILATIE #112BEDANKT VOOR HET KIJKEN!!! #tiktok​ #crochet​ #compilation #knitting -donatielink: paypal.me/ChangBrawlStars https://ko-fi.com/peachtok -volg mij (krijg gratis …
eh, er is nog een spreuk nog een spreuk die geld verdient het spijt me dat dit moet worden aangepakt hoe is dit geworden dit is dit geworden dit huh kijk naar deze schattige fruitbarrett die ik heb gemaakt ik hou er zo veel van wat voor fruit moet ik nu maken om me te redden oke dus je hebt waarschijnlijk die gehaakte boetiekjurken voor beginners gezien ik wil iets soortgelijks maken, maar ik denk dat ik de mijne wil doen als een top en een rok dus het is veelzijdiger dit zijn de kleuren die ik al heb zoals gewoonlijk die ik niet heb een patroon we gaan het gewoon goed doen update we hebben een kopje ik hield van afwisselende kleuren ik vind ze best schattig dus nu zou ik er nog een moeten maken nu hebben we twee kopjes en dit is alsof je rond het lichaam gaat voor de rok ik heb deze tailleband en ik ben bezig met het uitbouwen van de rest, dus zodra we die hebben vastgemaakt, zijn we klaar en zijn we klaar kijk eens hoe schattig ze is perfect voor de zomer ik weet niet of ik dat zou doen draag ze echt samen, het is een beetje agressief, maar ja, we zijn schipbreukelingen, kus me een lready baby ik haak een zonnebloem tas hey iedereen ik ga een vest maken met deze hele mooie kleuren ik heb het van deze website hier is het boekje dat ik gebruik om mijn patronen te schrijven ik ben van plan een aantal vierkanten te haken en ze samen te voegen meestal gebruiken mensen hiervoor oma-vierkanten, maar ik besloot de wafelsteek te gebruiken hier is mijn schetsboek en ik schreef het aantal vierkanten op dat ik nodig heb voor elke kleur ik heb in totaal 63 vierkanten nodig en hier is een kleine schets die ik heb gemaakt omdat ik erg opgewonden was voor dit project heb ik er tot nu toe vijf gemaakt. Hier is een filmpje van hoe ik een groene maak, een groene zal het meeste aantal vierkanten in beslag nemen, dus ik probeer daar een beetje vooruit te komen, dus ja dat ben ik ik ga proberen het proces hiervan te filmen dus wens me succes hey iedereen dit is deel twee van het maken van een vest met wafel vierkanten hier zijn ze allemaal allemaal 63 vierkanten ik besloot er een rand omheen te zetten dus ik heb alle blauwe voltooid hier is er een zonder het ter vergelijking en hier is een ti ik denk dat ik de groene doe, ik denk dat de randen de vierkanten er netter uit zullen laten zien en het zal gemakkelijker zijn om ze aan elkaar te naaien ik was een beetje bezorgd over de maat, dus dit zal helpen om de vierkanten een beetje groter te maken, dus ja ik ik wil alle mensen die me hebben gevolgd heel erg bedanken ik heb tot nu toe meer dan 200 volgers dat is geweldig bedankt allemaal dus ja deel drie ik zal ze in elkaar zetten ik kan niet wachten een fijne dag hey allemaal dit is deel drie van mij, ik maak een vest met wafelvierkanten hier zijn alle stukken op een rij zodat je het kunt zien zoals je kunt zien ik heb alle randen er al op gezet hier is het stuk van de tas de twee voorstukken en de mouwen hier sorry sushi ik nam haar ligplaats dus hier heb ik de ruggen naar elkaar toe en ik doe wat volgens mij een dekensteek wordt genoemd, dus ik steek mijn naald zo door de achterste lussen, zo zou het eruit moeten zien en zo ziet het eruit aan de voorkant naaide ik eerst de stukken verticaal en dan horizontaal dus hier zijn alle stukken aan elkaar genaaid dus eerst bevestig ik de voorste stukken aan de achterkant en dan bevestig ik de mouwen het volgende deel zal ik zijn die de manchetten en het kraagdeel maak hey iedereen dit is het laatste deel van mij het maken van een vest met wafelvierkanten we beginnen met de mouwen dus dat doe ik door vasten te maken en helemaal rondom te minderen ik minder elke vier steken en dan op de tweede toer ik minder elke steek en dan haak ik overal stokjes en om deze geribbelde look te krijgen, doe ik een aantal dubbele haken aan de voor- en achterkant en zo ziet de manchet eruit, dan doe ik hetzelfde ribbeleffect rond het vest en hier is het eindproduct. Ik ben er zo blij mee, dank je iedereen die deze serie heeft gevolgd, deel drie is gisteren ontploft ik ben verbaasd schreeuw het uit naar mijn moeder dat ze dit voor mij heeft gemodelleerd ik hoop echt dat jullie het leuk vonden dames en heren sla het zusters mix het hier in de bomen moet krijgen daarbuiten e

admin

Bir cevap yazın