voor beginners Top-down trui KAL # 1 -Leer hoe je een top-down trui breit (trui)

voor beginners Top-down trui KAL # 1 -Leer hoe je een top-down trui breit (trui)

Top-down trui KAL # 1 -Leer hoe je een top-down trui breit (trui)www.joannesweb.com (klik op TOON MEER voor alle info) Dit is een gloednieuwe KAL (Knit-A-Long) wekelijkse serie die je laat zien hoe je een Top-Down brei …
we gaan een top-down trui met ronde hals maken, dus ik gebruik nummer drie garen dit is een bamboemix en ik gebruik nummer zes lange rondbreinaalden dus om te weten met hoeveel steken ik moet beginnen, heb ik rond gemeten mijn hoofd of iemands hoofd voor wie je deze trui ook maakt, dus om mijn nek heb ik 22 inch gemeten, dus ik heb mijn staal gemaakt en ik weet zeker dat 24 steken me 4 inch geven en hoeveel steken ik nodig heb om 22 inch te hebben dus ik vermenigvuldig 24 bij 22 en ik deel het met 4 en dat geeft me honderdtweeëndertig steken dus dat is wat ik nodig heb om om mijn nek te gaan het moet door mijn hoofd dus het volgende dat ik moet weten zo ga ik de steken verdelen voor rond de nek en ik ga de add-ons plaatsen dit wordt de add-ons genoemd wie daar ga je je steken toevoegen dus ik weet nu dat ik heb honderdtweeëndertig steken nodig en ik moet honderdtweeëndertig door drie delen dat betekent een derde voor de achterkant een derde voor de voorkant en het andere derde wordt gedeeld door deze twee kanten die de mouwen worden, dus nu weet ik dat ik 44 nodig heb voor de achterkant 44 voor de voorkant 22 voor één mouw en 22 voor de andere mouw nu zoals je de cijfers ziet, we weten nu dat we rond 132 zijn, maar we willen dit deel elimineren omdat ik een ronde hals wil hebben, dus wat ik hier heb is dat ik er 44 heb voor de achterkant 22 voor één mouw 22 voor de andere mouw waarvoor de middelste steek wordt voor de add-ons en twee voor elke steek voor elke kant van de voorkant we gaan hier en hier steken toevoegen, dus ik gebruik een rechte stok rechte naalden of breinaalden zonder knop maar ik ga een rij breien een rij parel breien dus daarom heb ik 94 steken die hier rond gaan en laten we dat doen in de eerste kamer waar je naar toe gaat brei een rij en brei een rij averecht en dan ga je stoppen met je add-ons zodat je de eerste steek breit voor- en achterkant en dan doe je je add-ons hier atomen hier add-ons hier en add-ons hier nu de manier waarop je dat doet is dat ik dit een beetje dichterbij kan krijgen, zodat de eerste steek die erin gaat de voorkant van de nek ga je doen gebreid voorkant oeps laat me deze opnieuw en achterkant van die eerste steek halen en dit is het gedeelte van de add-ons die je voor en achter gaat breien en dat zal je zijn metalen steek die je gaat breien en dan voor- en achterkant, zodat je voor- en achterkant hebt, voor- en achterkant en de middelste steek zal tussen die twee add-ons zitten en dan ga je verder met je volgende add-on en dan bij de einde ga je ook de voor- en achterkant van de laatste steek breien, dus laten we geloven dat ik alle add-ons al heb gedaan en de laatste steek ga je ook voor en achter breien, want dat is degene die je bent gaan toevoegen voor de andere kant van de nek oké en dan aan de verkeerde kant het zijn alleen prompts en je voegt niets toe dus wat ik hier deed is dat de laatste ronde was het niet voor- en achterkant en dan brei 20 en ik voegde toe en toen breide ik op 39e toegevoegd brei op 62 toegevoegd nodig 39 toegevoegd en toen toegevoegd 20 en dan voor en achter dus nu ik wil aan de voorkant hetzelfde aantal steken hebben om het te sluiten als aan de achterkant dus ik ga hier steken toevoegen om ze te verbinden en nu laten zien hoe ik nu mijn steken moet toevoegen om de zijkanten te verbinden en je herinnert je dat ik 20 heb plus de twee voor de rand aan de ene kant 20 en de twee voor de rand aan de andere kant dus dat betekent dat om de 60 hetzelfde te hebben als aan de achterkant heb ik om 18 steken in het midden toe te voegen en zo heb ik mijn 62 en ook de voorkant, dus ik ga zo eindigen Ik ga met mijn duim oppakken en een twee drie vier vijf zes zeven acht negen tien 11 toevoegen 12 13 14 15 16 17 en 18 dus nu ga ik door met breien en iets dat heel belangrijk is aangezien ik alleen aan de goede kant brei omdat Ik brei door en door, dus we moeten een rij maken zonder steken toe te voegen en een rij steken toevoegen, want toen je aan het breien was, voegde je niet toe en omdat we alleen aan het breien zijn, gaan we de rijen die je toevoegt afwisselen één wil je toevoegen en één rij doe je niet dus op deze rij zullen we niet dus nu ga je verder met breien en blijf je add-ons om de rij toevoegen en ik zal je zien als ik hier een paar rijen heb, oké dus ik ik ben mijn eerste ronde aan het afronden waarin ik geen steken heb toegevoegd en ik ga naar je kan als je wilt dat je daar een markeerder kunt plaatsen, zodat je je herinnert waar je ronde begint en dan kun je doorgaan met netten dus wees voorzichtig als je brei deze niet trek aan het garen omdat je niet wilt dat de steken lussen worden oké dus nu is het een kwestie van doorgaan, dan ga je in je speld je breit voor en achter op de eerste brei die en dan voor ze terug op de volgende en dan ga je verder en onthoud dat je telkens twee steken op elkaar blijft plakken ch-sectie en ik zal je zien als ik bijna zo ver reik als ik wil

admin

Bir cevap yazın