voor beginners Top-down trui KAL #4

voor beginners Top-down trui KAL #4

Top-down trui KAL #4Top-down zomertrui Maat Large #3 Garen (ik gebruik ongeveer 1500 yds) #6US Naalden Gauge = 24 steken = 4 “k = recht p = averecht kfb = brei voor- en achterkant van een …
dus ik ben bijna aan het einde van het rondgaan en ik ga die funky oppakken die ik die heb gesignaleerd als mijn pin uit de weg was ik vast kwam te zitten oke dus die en dan ga ik de andere vijf van de andere kant dus dat wordt een twee drie vier vijf dus ik ga ook onderaan in de rij daaronder en dus oké nu wat ik mijn marker wil plaatsen op de scheiding tussen die twee die gaat worden deze hier dat is de scheiding tussen de twee en dit is waar mijn toeren beginnen en waar ze eindigen dus nu ga ik in de rondte werken met mijn twee naalden. nieuwe en pak de punt van dezelfde set naalden en ik ga rond ik kan er een knoop mee maken met een staart die ik heb achtergelaten, maar ik doe het liever later omdat ik het zo kan uitrekken tot zijn plaats, dus elke vier rijen ga je steken verwijderen. Neem deze middelste steek als referentie, dus ik kom terug en vertel je hoeoke dus ik zit precies in het midden en ik heb mijn vier rijen al gedaan en dit is de manier waarop je de mouw gaat uittrekken, dus wat je wilt doen is er een breien en twee samen breien en dan ga je rond je mouwgaas en als je er dan drie van het einde hebt, ga je glijden, glijden, breien en breien, en dan verander je je, dus ik had behoorlijk wat slaap nodig omdat ik je wilde laten zien hoe mooi het eruit ziet waar je opstijgt de steken op de mouw dus dit is de manier waarop je eraf haalt je hebt je twee rondbreinaalden en je neemt dezelfde rondbreinaald als deze en je gaat er een breien dit is de manier waarop je er een afhaalt brei er een brei twee steken samen en dan ga rond, dus dat is wat we gaan doen en ik wil echt dat deze hoes zacht om mijn pols zit ik wil niet dat hij strak zit, dus hij zal zacht vallen zoals in het lichaam, dus het is belangrijk dat je meet, zodat het is niet te lang of te kort dus ik ga tot het midden van de mouw breien, daar gaan we twee meer en dan pak ik de naald die deze kant op komt en dan dezelfde als deze die hier is en je begint te breien op deze tweede helft pas op dat je je steken niet op de andere naald laat vallen zodra je er twee breit of drie dan ben jij in staat om dat te doen oeps hey het is zo makkelijk voor mij maar als ik in de camera ben zit ik in een ongemakkelijke positie oke nu daar gaan we nu ik kan deze nemen en het gaat rond en dan daarna dit ben je al gemeten en ik ga sterretjes kunnen maken op mijn ribbels dus zodra ik er drie heb van het einde of waren myspace ja ik heb er drie dan schuif je schuif steek je linkerhand naald naar voren en brei ze samen en dan bij de laatste en dat is de manier waarop je uittrekt voor de mouwen niet opgeschreven dus geen probleem dus iets belangrijks hier ik moet doen wat breien 2 pro 2 ribbels dat is een veelvoud van 4 en ik heb 63 steken 64 zou een veelvoud van 4 zijn, maar ik geloof dat ik er de voorkeur aan geef om drie steken af ​​te nemen om de boordsteek te maken en ik zal ze rond moeten nemen, dus het is niet zo opvallend, dus ik zal er 64 hebben, laten we dat doen, dus ik pak deze naald op, maar met dezelfde en ik zal beginnen met ribbels en jij krijgt mijn garen bij elkaar hier en ik ga breien 2 pro 2 laat me deze naald daar krijgen oke dus brei twee en twee averecht en ik denk dat ik hier een steek ga verwijderen en dus heb ik deze twee steken aan elkaar genaaid en ik ben al vertrokken een en ik heb nog een brei, dus het is twee minuten en dan twee averecht twee brei twee brei twee averecht twee en ik ga rond met brei twee averecht twee zodat het er hetzelfde uitziet als de onderkant van de trui als negen toeren en dan de afkanting dus brei er twee averecht twee en je kant af op dezelfde manier als je vindt dat je onderaan de trui precies om de heup zit oh dus ik ga er twee breien oke brei er twee hier dus zoals dat ik meer ben of minder in het midden brei en brei dus ik heb twee worpen twee breisels en dan hier moet ik een beetje grappig verwerken om het op een tafel te doen maar het is oke oke dus nu moet ik pro, dus ik heb al twee steken verwijderd en ik zal er binnenkort nog een doen, dus pro om deze uit de weg te halen ik ook pro – en ik weet dat ik het gewoon ga doen ga rond – en ik denk dat ik de andere steek ga nemen die hier in de buurt is, dus laten we eens kijken naar Pro – ik doe het niet op de parels, want de steken die vallen, ik wil dat ze aan de binnenkant vallen, dus brei er twee samen brei nog een en twee averecht brei twee en averecht twee en daar hebben we het we hebben de 60 die we nodig hebben voor de ribbels en dus het hangt af van hoeveel steken je wilt verwijderen het hangt ook af van de lengte van je arm dus daar zijn we laat het rondgaan en dan afkanten en dan gaan we je in de nek doen

admin

Bir cevap yazın