voor beginners TREND EN EENVOUDIG HAAK VIERKANT MOTIEF BREIPATRONEN ~ motiefvoorbeelden ~ breimotiefpatronen

voor beginners TREND EN EENVOUDIG HAAK VIERKANT MOTIEF BREIPATRONEN ~ motiefvoorbeelden ~ breimotiefpatronen

TREND EN EENVOUDIG HAAK VIERKANT MOTIEF BREIPATRONEN ~ motiefvoorbeelden ~ breimotiefpatronen… beginner granny square, hoe te haken, haak tutorial, gratis patroon, hoe te maken, haken voor beginners, gehaakte granny square voor beginners, breien…
Hallo allemaal, vrienden, welkom op mijn breiblog YouTube-kanaal, ik ben Tuğba, in mijn video van vandaag zal ik je de stappen vertellen om een ​​gehaakt vierkant motiefvoorbeeld te maken dat je op veel verschillende gebieden kunt evalueren, ik hoop dat het een nuttig filmpje voor jou en je breit het met mij. Als voorstudie heb ik het motief zo ​​voor je voorbereid en gebruikt. Terwijl ik de draden Alize Cotton Gold vertel, zullen we het patroon met nummer 3 haakpatroon opzetten om je steun te tonen voordat we beginnen met de. Om door te gaan met het maken van de video, vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube-kanaal en mijn video leuk te vinden. Ik wens jullie allemaal een goede tijd. We beginnen de voorbeeldopstelling door een magische ring te maken en het touw één slag om zijn as te vergroten. Ik heb een eetstokje gemaakt door lussen uit dit en de opening te halen, en we zullen de magische ring in de vorm van eetstokjes maken en hetzelfde invullen ga weer een gat maken door in totaal 16 stokjes te maken samen met de startketting, nadat ik in totaal 16 stokjes naast elkaar heb gehaakt, mijn garen maken we de magische ring kleiner door het litteken op te hangen, en doen we de wisseltechniek door de lus te nemen van de bovenkant van de ketting die we eerst hebben gemaakt, breken we hier ons 1 kettingkoord, ik zal deze keer overschakelen naar de volgende kleur Ik gebruik twee kleuren in het ontwerp, vrienden, ik heb er drie gebruikt in het motief patroon waar ik aan werkte voordat we het touw hier vastmaakten vanaf de punt van een van de stokjes. Ja, ik haakte bovenop het stokje direct na 1 2 3 4 lossen 1 losse, ik ga naar het volgende veld, dit stokje, we haken op alle haakjes waar we in zitten. Nadat we de onderste rij dik hebben gemaakt S manier, laten we 1 losse ertussen verplaatsen totdat we het einde van de rij hebben, nu in totaal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 We hadden 15 fel de en maakten 16 toen we de eerste maakten stokje Ik breek mijn garen hier door 1 losse te trekken en verander de groene kleur weer en maak ons ​​garen hier vast, door elke ruimte die we hebben gemaakt, trek ik 4 lossen en ik trok een en twee steken uit deze opening, nu wachten er 2 steken voor het haken, voor de volgende in dezelfde opening. Nadat er 2 en 3 steken zijn, sluit ik ze allemaal samen Ik wikkel 5 lossen om de kop van het haakwerk en ga naar het volgende veld, verberg het garen van onderen, de eerste na de andere, dan 2 in dezelfde kamer, voor en vanuit dezelfde kamer, voor de ene en dan 2-3 naast elkaar hebben we gehaakt en nu wachten we op vier steken op het haakwerk, we sluiten ze allemaal samen 5 lossen we herhalen hetzelfde proces, gaan naar dit volgende veld nadat deze 3 haken en 4 steken in het haakwerk zijn, we sluiten ze allemaal l samen 5 steken, we gaan op deze manier naar alle andere velden ongeveer vijf lossen tussen de haken heb ik clusters gehaakt tot ik aan het einde van de toer kom? We nemen beide vleugels van de 5 kettingen en de eerste drie kettingen die we hebben gemaakt en combineren ze met behulp van de schuiftechniek en snijden ons 1 kettingkoord. Op dit moment ziet het motief er zo uit, ik verander terug naar crèmekleurig, vijf kettingen waren belangrijk hier, vrienden, je kunt elke opening aannemen die je naast elkaar hebt gemaakt, 1 2 3 van de 5 kettingen die we hebben gemaakt, deden zij aan zij door ons touw hier te bevestigen, 4 kettingen door lussen te nemen uit dezelfde derde steekruimte hier Ik deed een driedubbele haak we gaan verder in 3 steken in dezelfde ruimte, eerst 1, dan 2 en we sluiten alle drie de lussen samen 3 lossen van 5 we haken voor de derde keer in de derde opening van de ketting door ze in tweeën te sluiten en om alle drie de lussen te sluiten, dit is de eerste hoek zal verdrievoudigen als de manier waarop we hier, wanneer de drie kettingen zijn omgedaan, meer geluid onze twee vijgenvrienden kan verminderen. Ik vulde het hoofd van de 3-ketting cram, die Ik stel volgens de frequentie van mijn hand, en 1 2 3 neem een ​​van de twee vleugels van de ketting hier I maak twee leuningen 3 lossen naar de volgende lossenlus 1 2 3 bedek deze keer met een vaste Ik gooi 3 lossen en dit stokje in 1 2 3 van de 5 lossen die we hebben gemaakt we gaan verder door lussen precies naar het binnenste punt te nemen van de ketting Aangezien we een tweede hoek van 3 kettingen vormen, kocht ik beide vleugels bovenop de ketting 1 2 3 Ik rijd van deze kettingruimte eerst een dan 2 we sloten de drie weer samen 3 steken voor 1 na Na 2 en 3 steken sloot ik ze allemaal samen. Door 3 steken te trekken zullen we de laatste twee haken in dezelfde opening doen als er drie zijn, ik sloot ze allemaal samen en dus creëerden we de tweede hoek Nu maken we het andere zijdeel samen 3 lossen ja 1 2 3 stokjes aan de bovenkant van de losse 3 lossen enkele steken tot de 3 lossen in de volgende opening 3 lossen tot dubbele haak tot de 3 lossen van de volgende opening als we van hoek naar hoek gaan we zullen dubbele haakjes maken, vasten, stokjes en dan de hoek, vrienden, we hebben in totaal 1 2 3 4 openingen gemaakt tussen de twee hoeken op de derde plaats aan de rand, we maken 3 lossenhoeken, we maken de derde hoek en met het werk dat we hebben gedaan hier gaan we door tot we het einde van de toer bereiken door dezelfde steken te herhalen Ik ben bijna aan het einde van de toer na de laatste Stokje Ik trek 3 lossen We nemen beide vleugels van de V-vormige lus die bovenop verschijnt het eerste stokje, en we sluiten het af met de glijdende te chnique, en nu sluiten we de gl eiken kleur, zonder onze draad te breken gaan we verder je kunt de kleurencombinaties sorteren zoals je wilt 1 losse en twee vasten in de ruimte waar we de verschuiving hebben gemaakt, eerste twee vasten, vasten naar de bovenkant van dit stokje en opnieuw een vaste in dezelfde ruimte, aangezien het een volledige hoek is, worden 2 lossen in hetzelfde hoekpunt geplaatst 1 vaste en tweede vaste rechtsboven op de tweede vaste in de hoek , twee aan de rechterkant en twee aan de linkerkant en we hebben onze vaste haakjes Steken gemaakt met twee lossen in het midden, dan twee vasten in de ruimte die na dit haakwerk kwam, een vaste in de ruimte boven een vaste aan de bovenkant van de kamer, twee vasten naar de bovenkant van de kamer, één vaste naar de volgende kamer, eerste twee vaste, vaste tot de volledige spi Eerst haakten we twee vasten in de ruimte rechts van de middelste steek , en we hebben de 1 vaste bovenop de 2 steken gehaakt, dezelfde ruimte 2, 2 lossen, nog twee enkele steken in dezelfde ruimte, door vasten in deze rij te doen, gaan we naar het einde van de rij, de punt waar we op zullen letten, onze vrienden, is dat we twee in elke opening doen, maar we zullen nog twee vasten in dezelfde kamer doen, maar zelfs als het een vaste is, een vaste hierboven. We hebben gemaakt dat we ga de paren haken in het midden van de kamer in de hoek de bovenste twee rechts twee links ik sluit met een enkele haak ga naar de voer de shift-techniek uit met twee kettingen, en alle vier hoeken en randen kunnen een deel van het patroon op deze manier, nadat de individuele haakvrienden en een enkele lijn van de originele single klaar zijn met haken. Eenmaal klaar, heb ik nog een toer gemaakt vanaf de eerste toer. Afhankelijk van uw voorkeur kunt u het aantal van deze enkele gehaakte toer verhogen. Als je het in twee rijen wilt doen, laat ik je hetzelfde uiteinde van de zien rij. We gaan vooruit totdat we er een krijgen, en we gaan verder met het haken van een vasten vanaf de bovenkant van al onze vasten die naast elkaar liggen en twee vasten in de twee lossenlussen die we op de hoeken hebben gemaakt op dezelfde manier, en twee vasten in dezelfde opening en we zullen onze rij aan het einde van de rij op deze manier voltooien. Als we komen, hebben we het ontwerp door te scrollen zoals ik net deed, je kunt het op veel verschillende gebieden evalueren, zoals allerlei spreien, tv-dekens, sofa-sjaals, tassen, babydekens, sierkussens, vrienden, als je op zoek bent naar verschillende motieven, vind je de link naar mijn afspeellijst, de vele M Bevat motiefvoorbeelden die ik op mijn kanaal heb uitgelegd rechtsboven in de video Je kunt het motief beoordelen dat je wilt dat ik heb toegevoegd aan de voorgestelde kaarten en uitleg in de hoek meer vertel ik in deze video totdat we elkaar ontmoeten in onze volgende andere trainingsvideo, wees voorzichtig en doe alsjeblieft niet vergeet mijn video leuk te vinden door je te abonneren op mijn kanaal, g vaarwel

admin

Bir cevap yazın