voor beginners Trend örgü modeli نمط الحياكة الاتجاه breipatroon 潮流 針織 圖案 trendy breipatroon

voor beginners Trend örgü modeli نمط الحياكة الاتجاه breipatroon 潮流 針織 圖案 trendy breipatroon

Trend örgü modeli نمط الحياكة الاتجاه breipatroon 潮流 針織 圖案 trendy breipatroonHallo vrienden welkom op mijn kanaal Ik heb hele mooie breimodellen op mijn kanaal baby deken baby vest moeder vest blouse vest hika beanie sjaal modellen …
Hallo allemaal, welkom op mijn kanaal. Vandaag deel ik een heel mooi breipatroon met jullie. Mijn garen is een mooi, middeldik garen. Het is als een vuil wit garen. Mijn naaldnummer is drie en een halve millimeter. Ons aantal steken is 4 en we zullen zijn veelvouden van 4 en zijn veelvouden maken. Eén plus één lus Sorry, 2 lussen 4 en zijn veelvouden plus 2 lussen we doen het zo Ik gooi de lus zo Ik rol hem in de kamer dit is de kortste Ik krijg mijn eten dit is de kortste Ik trek de lus eruit 2 3 4 Dit is ons ene model 1234 Plus ons tweede model 11 32 34 13 model een 12344 model Ik zal erop voortbouwen plus We hebben ons aantal lussen op deze manier voltooid , voor 2 maaltijden links van een persoon, laten we een knoop doorhakken, als je wilt, kun je een bandmodel op de bodem aanbrengen, een mooi bandenmodel, dan kun je je model opzetten. Ik zal onze eerste lus maken voordat ik ga breien. Ik zal je model voltooien inschrijven dit is een wachtrij Ik heb het nu gedaan Ik ga het patroon op de voorkant van ons model zetten en ons model op de platte kant. Kijk naar de opening tussen onze twee gerechten en deze, ik maak een verhoging. Ik brei twee steken recht. Dit is 1235. Ik ben drie van mijn hechtingen kwijt. Kijk, mijn aantal steken is 3, dit zijn er 2 Ik neem er een in en verminder het aantal lussen weer tot vier, ik brei ze allebei een voor een en brei ze plat en knip het af, ik verkleinde en verkleinde het aantal lussen opnieuw tot vier 1234 Laten we het nog een keer doen, we hebben beide maaltijden, ik nam de lus van de opening ertussen, ik verhoogde er een, ik breide er twee één voor één. wie ben ik deze twee drie drie lussen deze en nog eens dit ik krijg een in 2 ik maak een enkele lus in het dilemma en we verminderen het aantal lussen tot vier dit en ik brei plat Ik brei de twee lussen op de buik ben ik weer recht aan het breien zie er goed uit Ik nam tussen de twee Ik verhoogde er een uit de opening en opnieuw brei ik er een keer twee, ik brei een, twee, drie, een steek in een enkel woord. We breien ook 4 laatste steken recht, schrijf je in of draai ik dit patroon op deze manier om, het is omgekeerd in het patroon. Maar zoals ik al zei nee, we breien het binnenstebuiten, moet ik het in de eerste plaats dragen? Ik kocht de volgende steek zonder hem te breien. Ik brei een rechte 123 13 Ik brei 3 steken recht. Ik nam dit garen van mijn kant. Kijk, ik heb het hier uitgebreid. Ik neem een ​​fles zonder hem te breien en weer neem ik mijn garen naar de andere kant en brei drie platte stukken een twee drie mP3 dit en nog een keer ik nam het garen van mijn kant hier ik verlengde het Ik heb eten Ik heb de lus vergroot Ik nam het zonder breien Nu nam ik mijn garen aan de andere kant en brei weer drie recht één twee drie dit ik neem het garen van mijn kant, ik pak het zonder de lus te breien, ik gooi het garen weer naar de andere kant, dit en ik brei opnieuw , Ik heb ons model gebouwd. Het is voorbij, kijk, we hebben het model af. Nu plaatsen we het model opnieuw, laten we het nog een keer doen, laten we het nog een keer doen, ik heb de eerste lus gekocht zonder te breien, kijk, ik heb de lus vergroot en de lus die we hebben gemaakt zonder de volgende te breien, ik neem van de ruimte tussen deze twee lussen, en opnieuw heb ik deze twee met één vergroot en opnieuw brei ik er twee in een flat en kijk nog eens 1 2 3 2 Ik brei een lus in mijn gerecht, ik neem het recht, ik neem er vier en opnieuw ergens dat ik neem tussen de twee, ik vermeerder het, brei ik er twee aan elkaar en bij haartransplantatie koop ik er een en opnieuw 1 2 kijk of ik het eruit haal, heb ik dit vergroot ik brei er nog een keer twee, ik brei twee lussen in een lus op de buik en maak het model af zodat ik brei wat we zeiden ik zal nog een keer laten zien dat ik dit model heb omgedraaid we breien deze drie platte vlakken aan de achterkant 1 2 3 mijn eten is recht Ik neem deze draad op mijn zij zonder de lus te breien Ik neem een ​​fles zonder de lus te breien ik gooi de draad aan de andere kant weer recht Ik brei er een of twee, ik nam het garen van mijn kant Ik kocht het zonder te breien, ik breide een of twee of drie recht, ik nam het garen van mezelf zonder de zijlus te breien en opnieuw 1 2 3 dit touw Ik nam de lus zonder de andere kant te breien, en Ik brei de laatste lus opnieuw en ik voltooi hem, kijk naar de manier waarop, we hebben je model voltooid, we hebben deze twee modellen gebouwd, we hebben de voortschrijdende gekookte versie van het model gebouwd Laat me je de voltooide versie van ons automodel laten zien zoals dit, het is een heel erg mooi model en heel gemakkelijk, laten we de achterkant zo fotograferen, abonneer je zo op ons model, of ik zal dit ook leuk vinden. doe het rustig aan tegen mijn vrienden die de modellen zeer waardig maken, tot ziens in de volgende breimodellen, zorg goed voor jezelf blijf gelukkig en doei

admin

Bir cevap yazın