voor beginners Trui breipatroon – meisje gebreide trui

voor beginners Trui breipatroon – meisje gebreide trui

Trui breipatroon – meisje gebreide truiBezoek de pagina waarnaar hieronder wordt gelinkt voor meer informatie. http://www.cherrycheeksquickstitches.com/girl-knitted-sweater.
ik begon met haken de verstrooiing zal een rand naaien met deze steek en ik heb ongeveer 1 2 3 4 5 rijen Catherine Wheel steek gemaakt ik eindigde met paars omdat ik wilde dat de trui nu paars zou zijn toen ik aan deze rand begon Ik zorgde ervoor dat het 15 inch zal worden, dus na de 15 inch die ik er omheen heb gemaakt, was dit ongeveer 4 inch de rand, toen zette ik het op de steken met de laatste een ketting die uit de rand was gelaten en toen trok ik de steken eruit met een haaknaald dit ook al was dit het haakwerk 15 inch maar toen ik dat deed toen ik de steken uittrok, kwam het slechts tot 14 inch, dus mijn staal toen ik een staal maakte van ongeveer 40 steken en 30 rijen, liet het me zien dat zeven steken zal een inch maken, dus als je ziet en als ik deze steken tel, zijn dit zeven steken en als ik de rijen tel, zijn dit negen steken, wat een inch zal zijn, dus een doos van één inch zal zeven steken en negen rijen zijn, dus aangezien het was 14 inch, ik was nog steeds in orde voor een te n-jarig meisje Ik begon elke scheur elke 20 rijen te verminderen Ik verminderde een steek zoals je hier kunt zien Ik bleef zo ​​verminderen tot aan de taille, dus ik bleef een gewone steek breien voor hoeveel voor ongeveer zeven en een halve inch voor ongeveer 20 cm Ik breide effen en dit was waar mijn taille was na 20 cm. Ik begon weer een beetje te verhogen, misschien drie vier steken en dit was het armsgat op 13 inch, dus van beneden breide ik 13 inch en toen kreeg ik mijn Ik bereikte de plaats waar ik de minderingen voor het armsgat moest maken heb ik verkleind Ik heb ongeveer vijf steken hier en vijf steken hier afgekant en toen begon ik te minderen voor de vorm van het armsgat Ik bedoel voor de arm om binnen te komen, dus ik begon ongeveer vijf steken te verkleinen steken die ik heb verminderd, dus over het algemeen is er een vermindering van tien steken hier op dit verblijf op dezelfde tijd dat ik deze vijf steken heb afgekant hier heb ik hem afgekant Ik bedoel, ik hield deze ongeveer 15 steken hier vast Ik hield hem voor de nek Ik hield hem over een andere naald- en toen breide ik deze schouder en deze schouder afzonderlijk een voor een en toen ik begon met radio toen ik hier ongeveer vijf steken verminderde, begon ik ook de nek hier vorm te geven, dus elke keer dat ik twee steken minderde, dus één twee drie vier ongeveer vier verminderingen die ik hier deed voor de hals omdat ik op zoek was naar een ronde hals na de reducties de reducties eindigen hier en dit is gewoon breien ik bedoel er is geen mindering hier dit was ongeveer 18 steken mijn schouder was 18 steken dus dit jaar dus 30 bij 13 inch ik had Ik begon mijn nek omdat ik deze nekband weer ongeveer 2,5 cm omhoog had deze zeurband is ongeveer 1 inch Ik heb dit eigenlijk gebreid in Pearl en de twee netten en toen vouwde ik het hier en ik naaide het dus een keer dit was klaar ik begon de schouder de mouw de mouw ik deed verkorte toeren dus ik begon met 6 steken ik trok 6 lussen uit en dan breide ik dan elke keer als dat zo is stel als ik naaide ik breide 6 toeren dan pakte ik 4 steken vanaf hier en t toen ik die heb gebreid, terwijl ik het averecht breide, pakte ik vier steken hier en toen breide ik het dan weer vier steken hier op die manier deed ik de verkorte toeren want als we verkorte toeren doen, wordt de mouw een klein bed en dat zal een betere vorm geven naar de naad ah en terwijl ik bezig was nadat ik alle steken had geplukt kostte het me ongeveer 25 een bel de steken in deze kromming toen begon ik te verminderen ik verklein het ik heb veel verminderd je kunt de vorm zien dit is als een vrijwel conische vorm Ik heb verkleind Ik denk dat ik elke vier rijen twee steken heb verkleind aan beide zijkanten, dus ik heb veel verminderd, dus ik heb gebreid want ik heb vier rijen gebreid, daarna heb ik twee steken aan dit uiteinde en twee steken aan dit uiteinde verminderd, dus na 15 rijen heb ik gemaakt de eerste intertia dit ik koos dit patroon omdat dit vergelijkbaar is met dit het is als een ruitvorm en sommige wat in het midden zal er een andere kleur zijn dus dit is het hele deel dat ik ervoor heb gekozen en daarna heb ik deze reductie gedaan vier een twee drie vier vijf zes zeven n acht tot acht keer Ik verminderde twee steken voor elk slecht gebraad en toen begon ik elke tiende rij te verminderen Ik verminderde één steek aan weerszijden zoals dat ik deed opnieuw vier keer, dus uiteindelijk denk ik dat ik hier begon met ongeveer 110 steken in deze arm maar ik ben hier beland na alle verkleiningen dit is een rechte zonder enige verkleining hier Ik had ongeveer 63 steken omdat 63 steken me ongeveer 9 inch van haar pols zouden geven en dat is wat ik zocht, dus dit is er in de buurt 4 en 1/2 of zo, dit is omdat het averecht is, het wordt verzameld, maar verder is het ongeveer 4 en 1/2 inch de pols uiteindelijk heb ik hier twee centimeter breiwerk gedaan en een averecht voor de rand die je u

admin

Bir cevap yazın