voor beginners TRUI Flax Light in DK-gewicht garenvrij breipatroon van Tin Can Knits, brei door breienILove

voor beginners TRUI Flax Light in DK-gewicht garenvrij breipatroon van Tin Can Knits, brei door breienILove

TRUI Flax Light in DK-gewicht garenvrij breipatroon van Tin Can Knits, brei door breienILoveIk hou van deze kleine trui. Ik hoop dat je zult proberen een trui te breien in een ander gewicht garen dan welk patroon dan ook aanbeveelt, zodat je een niveau omhoog gaat in je breiwerk …
hallo iedereen vandaag voor het onderwerp video ik heb deze mooie trui afgemaakt ik heb een video opgenomen hoe ik berekeningen heb gemaakt, want dit is een vlas lichte trui patroon dat ik heb genomen dat is geschreven om te vingeren welk garen van het gewicht van de vinger en ik heb een dik garen gebruikt um zo als je geïnteresseerd bent hoe ik dat deed, kijk dan eens naar die video ik ga hem op het scherm zetten hoe hij eruit ziet en in de hoek en beneden dus geniet van deze video ik ga je vertellen wat voor soort aanpassingen ik niet alleen vanuit perspectief gemaakt en je het garen laten zien dat ik heb gebruikt omdat ik dat niet heb gedaan in die video constructie van deze trui is een top-down trui gebreid in de rondte en um ik heb de maat van de trui gekozen die is 19 inch in de buste en ik heb berekend hoeveel steken ik nodig zou hebben voor mijn steekmaat die ik 20 steken kreeg bij 28 rondes neem ik aan en het patroon vraagt ​​om 24 steken en ik denk 32 rondes en daarom moest ik die berekeningen doen en dat zou ik doen zeg je dat je het moet gaan bekijken als dat zo is je bent benieuwd hoe ik dat deed ik kreeg een opmerking onder de video en misschien kun je zelf kijken of die cup die steken die ik heb voor bepaalde delen van de trui overeenkomen met de eerste maat in het patroon en ik denk dat dat ook zo is ik heb gecontroleerd tot aan de halslijn en tot aan het eerste begin van deze scheiding duidelijk geen scheiding maar alleen steken verdelen vier mouwen en ik sta weer vooraan ik heb de rust niet gecontroleerd maar zoals ik al zei, je kunt het je kan controleer het zelf waarschijnlijk ik wilde het uit mijn voorraad en gebruikte eh en probeerde ik probeerde een ruimte te maken ehm in de woonkamer voor een doos, dus ik wil het garen dat ik heb een beetje uitknijpen en er zo veel mogelijk van breien ik heb nagesynchroniseerd in mijn oude voorraad en kijk wat ik ermee kan doen en ik bedenk dit in deze mooie grote zak die ik van een vriend heb gekregen ik begin een balletje van 50 gram te plaatsen die ik misschien vier of vijf jaar geleden heb gekocht en het garen dat ik heb gebruikt is drops lima en het is 70 en het is echt een mooie mix waar ik van hou e het is zo veel 65 wol 35 procent heeft geen eh synthetische vezels hier euh helemaal natuurlijk dus ik hou er echt van en ik vond lima eigenlijk heel erg leuk toen ik begon ik wilde in verschillende kleuren kopen om te zien welke ik leuk vind vooral omdat um foto’s en de scènekleuren in persoon een totaal andere ervaring is, daarom heb ik uiteindelijk heel veel 50 grote ballen gehad, maar eigenlijk bedenk ik een patroon en mijn patroon en sproetenhoed en ik weet dat ik daar geen lima voor heb gebruikt ik gebruik nepal maar gebruik de drops lima ook voor dat patroon pas op je meter of doe je mooie berekeningen oké, dus eerst maar eerst, misschien ga ik je het garen laten zien vanuit het perspectief van kleuren omdat sommigen van jullie misschien geïnteresseerd zijn en zo je kunt zien dat ik wat restjes heb en ik kwam erachter dat ik genoeg zal hebben van dit soort groentinten, grijstinten en misschien een beetje bruin om een ​​heel mooie trui te maken, dus deze kleur is dus deze kleur is 0705 zoals het zegt onder zijn lima mix nu heb ik wat l Abels hierheen en ik weet niet zeker welke dat is, maar ik heb de labels en wat ik nu ga doen ik ga dit ding hier dichtbij wijzen en op het scherm zie je de cijfers euh zo kleuren dit weer bruin misschien dit groengrijs dit heel lichtgroen we gaan hierheen naar een donkerder groen en we herhalen dat dus dat is wat ik heb gebruikt en als je iets ziet dat je leuk vindt en misschien wil je in een grotere hoeveelheid, dan kan dat ga ervoor het patroon vlas licht is geschreven voor het vingeren van garen met gewicht dit is zoals ik al zei sdk en het is een gratis patroon, dus je kunt het zeker gaan bekijken heeft 17 maten en zoals je kon zien kun je met verschillende gewichten spelen als je wil het patroon heeft al een geleide steek aan deze kant van de mouw ik heb het niet gedaan ik ging gewoon met vanille basis gekrakeel zoals ze zeiden alsof ze de veranderingen hebben die ik heb gemaakt is dat ik echt dol ben op dubbele rand um in de hoeden of in de hals, dus dat deed ik eh, ik volgde een voor een rib en vouw het dan gewoon als je het niet doetweet hoe je moet vouwen ik heb een tutorial dus je kunt het zeker bekijken misschien vind ik het zo op het scherm in de hoek dus aan het einde van de video druk je misschien gewoon op i en je ziet al die video’s daar en klik daar en bekijk het of de links hieronder en het volgende wat ik hier deed, ik speelde met het vormen van korte rijen, dus waar ik het hier over heb is dat de halslijn zoals je kunt zien, de achterkant ervan hoger is dan de voorkant het patroon heeft dat niet dus wat als je het breit, het zal eindigen ik zal proberen het te doen het zal zo eindigen omdat de voorkant en de achterkant gelijk zullen zijn dus ik deed dat ik ben een korte rij vorm aan de achterkant in deze bruine kleur juist dus er zijn twee dingen die ik heb veranderd eigenlijk voeg ik ook iets toe aan het patroon dus misschien zal ik je laten zien wanneer ik strepen aan het maken was natuurlijk ik was elke bal aan het toevoegen ik was bezig met slip stitch over hier en zo een breien, een uitschuiven en als je geïnteresseerd bent hoe je dat moet doen, liet ik een glimp van mijn zien beeldmateriaal toen ik deze sokken aan het breien was, dus kijk ook naar die video, maar voor de mouwen heb ik dit niet gedaan, zodat je kunt zien hoe groot de verandering is in eh om zoiets te doen best interessant element is het niet en nu zodra ik publiceer ga ik hier dit mooie label op de trui plakken en het wordt een geschenk ik heb aan het einde buisvormig afgeknipt omdat het een voor een rib is en het is een voor een rib dat is wat ik leuk vind aan doe en ik heb buisvormig afgekant voor de sectie hier en elke brei tutorial als we het hebben over buisvormig afkanten ze vertellen je dat je een draad lang genoeg moet hebben ik denk drie of vier keer de lengte van de eigenlijke rand die je wilt afkanten en het is heel erg lang werk om te doen, maar op mijn kanaal heb je een tutorial wat er gebeurt en wat je kunt doen als je het op de een of andere manier korter hebt, dus op dit punt wat ik aan het doen was, kreeg ik alleen kleinere stukjes en hen en jou beëindigen

zie geen verschil dus als je een tapijtnaald gebruikt en je hebt een lange draad, duurt het eeuwen om in en uit te gaan um maar je hebt het korter gaat het sneller zodat je dat in je breiprojectoren kunt implementeren en ik denk dat dat alles is, ik hoop dat je deze leuk vond abonneer je als wil je blijven voor meer brei-inspiraties en tot de volgende doei en de volgende wordt een paar sokken jij

admin

Bir cevap yazın