voor beginners Truien GRATIS PATRONEN ❤︎ DROOM BREIEN NOV 2018 Top 5 ❤︎ breien ILove

voor beginners Truien GRATIS PATRONEN ❤︎ DROOM BREIEN NOV 2018 Top 5 ❤︎ breien ILove

Truien GRATIS PATRONEN ❤︎ DROOM BREIEN NOV 2018 Top 5 ❤︎ breien ILoveTOP 5 NOV 2018 GRATIS PATRONEN – TRUIEN 1. Troyggja Vid Mynstur-patroon door Tora Jensen (15sts x 22rnds) …
hallo allemaal mijn naam is Barb broer Pools Berger die in Ierland woont in tegenstelling tot Synod en vandaag heb ik een speciale video voor jullie iets anders dan normaal, dus ik moet een nieuwe afspeellijst maken en ik zal het droom missen noemen oké voor deze video ik heb gratis patronen op truien met 5/3 patronen voor het geval je je afvraagt ​​wat ik draag wat je kunt zien Ik zal proberen links achter te laten hieronder links en ik heb gelijk wat ik ben ik draag toch ik hou van hoeden omdat het een soort van problemen met mijn haar zijn en zoals je kunt zien is het soort overeenkomsten nee dat is goed ander haar eigenlijk maken allemaal kippenvideo’s af beneden onder elke afgemaakte objectvideo die ik op mijn kanaal heb jij zal een link naar het patroon vinden, dus bekijk het als je nog een ding bent om te vermelden dat ik waarschijnlijk niet alle truien heb gezien die er zijn, zelfs niet gratis, en ik vond het gewoon wat ik opviel en er is zeker meer en waarschijnlijk meer in de toekomst, oké eerst dingen eerst in geen enkele volgorde waarschijnlijk zou ik het in orde moeten hebben, maar dat doe ik niet misschien in de toekomst zal ik eerst de eerste dingen doen die je kunt bekijken primeur als deze en deze kan ik niet eens uitspreken maar ik zal het goed proberen zoals ik het zou lezen oké ik zou zeggen: gooi een glazen kraal meneer de weg in het Pools je kent de brief ook dus we hebben het hier niet ondertekend wat is de Torah ik hoop dat ik het goed zeg en zoals je kunt zien en ze meten de maat voor dit patroon is 15 steken bij 22 loopt de onderkant eraf Ik heb niet gecontroleerd of het is ingediend en rond Ik neem aan dat het zo is ja we moeten het weten ga het bekijken laat het me weten hieronder omdat er een bepaalde hoeveelheid onderzoek is die ik voor elk patroon zou kunnen doen, maar zoals je kunt zien, is dit een mooi juk en het is een juk dat je vrij snel kunt breien, want als we het over deze vissen hebben, betekent dat dat het nogal oh oke mijn telling in de DK was 20 steken 19 steken ik zou nog steeds een beetje grijpen voor de DK zal t hey gaat weet je 17 6 ​​en 15 naar kamgaren Ik denk dat ik zou zeggen hangt af van wat voor soort ørsted of ijzer je ja, want geforceerd ijzer is iets soortgelijks, dus je kunt het in je eigen categorie plaatsen ik zal er gewoon een meter overheen zetten hier voor het geval je je meter kent, ik hoop dat je het doet, dus hoe vind je het? laat me weten dat ik nummer één ben nummer twee het is geen breipatroon het is om je te ontmoeten het haken en ik weet dat sommige gehaakte deuren zijn je kijkt naar me dus ik hoop dat ik iets heb gevonden dat je misschien leuk vindt en dat je er misschien in geïnteresseerd bent en dit is 217 een w17 Tunesische monotone trui hoe dan ook, kijk hoe het eruit ziet als ik zou kunnen je weet niet ik heb een mand voor mijn föhn gemaakt ja zoek ernaar voordat het er definitief is, dus ik weet hoe het goed moet ik zoek het gietijzer uit en ja, hoe je dit moet doen en de meter hiervoor is 23 bij 15 en er staat dat het in strepen in een tSS is genomen. Ik heb geen idee wat dat betekent dat je het weet laat het me weten onder nummer drie de volgende juk trui breien trui laat het je weten en deze oh de vorige was ook een soort van haken voor hen omhoog deze is ook een gebreide onderkant en het heet white lee zoals jij kan zien dat het heel mooi is en erg delicaat en subtiel een trui van wollen bakstenen en de maat hier is 26 bij 36 dus een soort vingerzetting als je zou zeggen ja hoe zou je het vinden, ben je waarschijnlijk geïnteresseerd om dit te bekijken je zou het voorzichtig kunnen aanpassen Ik heb het patroon niet gecontroleerd, maar je zou wat extra’s kunnen toevoegen als je dat wilt of laat het gewoon zoals het is, heb gewoon een heel sceptiel dat is het woord dat is wat ik zoek leuk is het niet ja kan ik het krijgen zoals met twee weken extra in mijn jaar of meer patroon nummer vier en hier is het zo schattig dat het Pandora gemengde kabels trui heet en het is ontworpen door Emma goed en het is prachtig het is 21 steken bij 30 ronden en het is ook en ook bottom-up, maar dit is de graadmeter r hier zit in achteruit erin vast mooi ik moet leren hoe ik het patroon moet aanpassen en het van boven naar beneden mis, want de meeste van hen laat ik je daar nu zien en de witte is van boven naar beneden. ik denk dat dit de enige is die ik kom hier oké en laten we nu naar nummer 5 gaan en de vijfde is voor kicks en het heet nobele Elliot en lees alsjeblieft op het scherm want ik wil de dingen niet verkeerd uitspreken en we hebben hier een nogal interessant spel dat de pagina is ik geef 25 centimeter, dus ik vermenigvuldig het gewoon en het is maar zestien komma zes steken en we hebben hier geen rondes en gegeven voor de meter, maar ik neem aan dat het niet zo belangrijk of even belangrijk is laat me weten wat je denkt, dus dat is dat zijn mijn vijven voor vandaag ik hoop snel een opname te maken, misschien morgen of later of wat dan ook ik heb mijn tijd want ik heb al een lijst met 9 truien betaald voor patroon en ik heb eigenlijk eh die heb ik op dit moment heb ik een lijst om te betalen voor patronen die ik niet bezit, maar ik zou dat graag willen bezit ze en ik zou graag tijd hebben om op te graven, dus hopelijk de volgende in de toekomst, want ik heb video’s over objecten gemaakt, dan moet ik met iemand delen en dit dat iemand je eigenlijk bent, dus heel erg bedankt voor het kijken, ik hoop je hebt genoten van deze ik ga de links allemaal hieronder zetten, dus bekijk ze en bekijk die ontwerpers, want ik heb niet echt zo diep onderzocht, maar geen zorgen als ik eenmaal op bezoek ben Ik heb video Ik zal er zeker in duiken en ik hoop dat je hiervan geniet. Ik hoop dat je iets vindt dat je misschien niet hebt gezien en dat je het leuk vindt en dat je het graag zou willen breien, dus vergeet niet om hashtag-breien te gebruiken. Ik hou ervan om me je gezangen te laten zien volg me op sociale media alle links hieronder vergeet je niet te abonneren en als je me hier wilt volgen, kijk dan in mijn afspeellijst, want je zult het allemaal zien en ze zijn vermengd met een aantal blogs die ik zou kunnen uitzoeken naar provincies alles wat ik zou moeten doen zeg heel erg bedankt voor het kijken en ik hoop je volgende maand te zien dag boter

admin

Bir cevap yazın