voor beginners TUTO PALETOT A HOODIE BABY AU TRICOT FACILE vest met capuchon baby gemakkelijk breien

voor beginners TUTO PALETOT A HOODIE BABY AU TRICOT FACILE vest met capuchon baby gemakkelijk breien

TUTO PALETOT A HOODIE BABY AU TRICOT FACILE vest met capuchon baby gemakkelijk breienSluit je bij ons aan op Facebook: https://m.facebook.com/fadinouyoutube/ Op Instagram https://www.instagram.com/fadinou_tricot/ Neem contact op met pro: …
om deze kleine overjas met capuchon te maken, is het echt heel erg gemakkelijk te maken, dus de afmetingen die ik je ga geven een baby van drie tot zes maanden oud is totaal gemengd, zowel voor kleine jongens als voor kleine meisjes en ik zal dat doen dus gebruik een dwerg die breit in 7 8 en ik zal daar breien met naalden nr. 7, dus om te beginnen zal ik 40 mm opzetten, wat zou moeten overeenkomen met ongeveer 25 tot 30 cm breed voor de maat die ik je heb aangegeven, dus een baby van drie tot zes maanden nadat ik maar 40 heb opgezet, gaan we alleen in ribbelsteek breien, dus het is heel eenvoudig elke steek en elke steen brei altijd dus we zullen zo breien tot ‘bij mannen wat we met hun mouwen overkomen waren daarom van onder de armen breien we alle steken en breien ze allemaal als we de gewenste maat hebben gebreid, dus zodra we bij de armsgaten onder de armen zijn aangekomen, ben ik dus 16 cm hoog voor maat 3 6 maanden gaan we omhoog aan het begin en aan het einde voor twintig minuten aan elke kant, zodat hij het weet als het zo moet vertrekken voor de mouwen nemen we de draad zoals deze heb je om onze duim en we gaan dus 20 extra mijl omhoog dus een twee drie vier en we gaan zo door tot we liggen en 20 als we eenmaal onze extra 20 hebben mijlen we zullen onze rij breien voordat we precies hetzelfde doen aan het einde van onze rij montry citeert het glazuur normaal zoals we ons kleden zoals we gewend zijn en we zullen de mouwen hebben die zich kunnen vormen zodat we aan het einde komen van de rij en op dezelfde manier als bij het begin doen we hetzelfde hier op dezelfde manier als we de duim omdraaien en we gaan naar boven kinderen en we kunnen zo doorgaan met breien tot we de halslijn maken zie we gaan 20 steken omhoog aan dezelfde kant als je niet altijd de maat krijgt Ik gaf je 7 cm hoogte voor de mouwen we breien 38 mm dus we breien de eerste 38 remail c zodra we daarom nr 38 hebben gebreid, zullen we kant de 19 centrale mijlen af ​​voor onze halslijn 1, dus we geven me terug flap 10 9 in totaal hier wat we krijgen Als we no19 mijn centrale hebben neergeklapt, zodat al dit deel opzij blijft, zal in de wacht blijven gaan we nu alleen aan dit deel werken, dus alle rijen zullen alleen aan dit deel tot het einde worden gedaan en dan doen we het tweede deel later als we deze in feite hebben voltooid, dus hier zullen we normaal blijven breien terwijl we de andere kant in de wacht laten na vier jaar te hebben gedaan 2 ribbelst Dus wat geeft ons ongeveer 1 cm hoog bij de halslijn in de vijfde rij gaan we nog vijftien mijl verder houden we de draad vast we halen de duim om de duim en we willen 15 mijl dus we staan ​​aan de kant van de halslijn na onze vijftien extra mijl gereden te hebben Res dus op de hals draaien we we hebben nog steeds ons gezelschap dat overblijft in afwachting van dit deel raken we nog steeds niet aan en gaan we verder in 4 wordt geciteerd op smile normaal heeft alle gebreide steken en alle naalden tot die we hebben tot we komen om de mouwen af ​​te hechten dat het opzij blijft we blijven echt alleen hier aan werken kant als we hav ik heb ongeveer twintig rijen gedaan dus voor de rekeningen en het is heel eenvoudig, je telt de ribbelsteken en een balk staat voor euro’s dus ik heb in totaal negentien balken zie je een 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 en als ik opvouw zodat het iets coördineert, heb ik mijn halslijn en de basis van de mouwen, dus hier ga ik de mouwen afkanten of 25 mijn ik had 10 20 truien aan het begin ik had het mis, het is 25 steken dus hier is wat we krijgen als we de 25 maido onze mouwen hebben opgevouwen en we zullen daarom doorgaan, dus deze blijft altijd wachten we zullen aan deze blijven werken dus we gaan heel hoog totdat we het einde van de eerste deel ga gewoon verder robot als we op dezelfde hoogte aankomen zie je ik heb dezelfde hoogte waarvan je de ribbelsteken kunt tellen als je hetzelfde nummer hebt we zullen gewoon afkanten met het glazuur en we zullen het eerste deel afmaken dus op het laatst zullen we een redelijk goede lengte van het garen achterlaten voordat we het knippen zoals t Omdat de film het kan gebruiken om te naaien, is het niet nodig om een ​​draad te vervangen, dus hier is ons eerste deel en zoals ik je vertel hebben we op deze manier een grote draad achtergelaten die we kunnen gebruiken om de hele naad te maken voor nu nemen we onze mannetjes die in de wacht zijn gebleven en we zullen op precies dezelfde manier breien als aan deze kant totdat we de halslijn verhogen door onze halslijn te breien cm altijd door de stappen voort te zetten we zullen Inu daarom identiek op dezelfde manier verder gaan deze kant totdat we de halslijn hebben gemonteerd want daarna moet je knoopsgaten maken maak je geen zorgen het is oké het is oké het is ook heel eenvoudig om de steken in de wacht te hervatten, we nemen gewoon onze draad en we zullen normaal breien op dezelfde manier als aan de andere kant als we eenmaal het niveau van de halslijn hebben bereikt, dus als je goed tussen de halslijn kijkt, heb ik twee staven twee punten van schuim een ​​en twee en daar kom ik aan, ik heb hetzelfde, dus een en twee, ik ga omhoog als Ik heb het je op dezelfde manier verteld aan de andere kant de Ik ga niet 15 my aan deze kant hier maar 18 mijl extra tot ik achttien maanden oud ben, dus ik heb maar 18 mijlen extra en ik ga gewoon door met breien, dus daar ga ik van haar rij breien dus wie heb ik rij nummer één ik ga siran breien voordat ik het eerste knoopsgat maak, dus mijn eerste rij en ik brei rij één als deze Zodra we onze zes rijen schuim hebben gemaakt, maken we de knoopsgaten zodat we 3 steken breien dan breien we de volgende twee samen en maken we een inworp dan hebben we deze steek gebreid 2 1 6 probeer en we gaan de tweede tonijnhuid op dezelfde manier maken door de twee steken samen te breien en we maken gewoon een garen over dus gooien geeft ons onze mijn de steek terug die we landen en zal het kleine gaatje voor het knoopsgat maken c ‘is echt heel eenvoudig en we zullen hetzelfde doen met hetzelfde aantal steken op dezelfde manier om de twintig dus we gaan het twee keer doen hebben twintig rijen gedaan we herhalen de twee knoopsgaten die we opnieuw maken 20 rijen doen we opnieuw beide uiteinden vasthouden om zes jaar te krijgen, dus hier is wat je krijgt door de knoopsgaten te hebben gemaakt, dus we moeten ook niet vergeten om de mouwen zo goed te laten slaan

hoogte dus de auteur is identiek aan de ander dus hier zit ik op de goede hoogte flapspel dus de 25 steken op de mouwen heb ik daarom mijn mouwen afgekant dus ik ga nu door met breien tot ik dezelfde lengte heb gehad als de eerste deel, en vergeet niet om de knoopsgaten te maken, dus hier is wat je moet bereiken als je alles hebt gebreid, je hoeft alleen maar de naden te naaien, dus in feite in een klooster onder de arm en de onderkant van de mouw, evenals de knopen waar we hebben de knoopsgaten en de andere hoek op dezelfde manier dan zullen we de capuchon aanvallen hier is wat je nodig hebt om te verkrijgen als je de verschillende naden hebt gemaakt, dus nu kunnen we naar de capuchon gaan om de kleine capuchon te maken we gaan 25 steken opzetten dan nadat we onze wijnen hebben gemonteerd dat we alles gewoon in ribbelsteek zullen breien, dus om een ​​band te krijgen, werken we recht helemaal s steken alle ruggen in ribbelsteek allemaal recht als we aan het werk zijn 30 7 cm hoog zullen we gewoon binden al onze steken af ​​en we zullen onze kleine capuchon af hebben als je het glazuur hebt afgekant, zodat het alleen overblijft om een ​​naad als deze te maken en we zullen dan de hele hals vastzetten zodat we de naad naaien zodat deze achter het hoofd zit aarde zoals deze hier is wat we krijgen als alle naden zijn gedaan dat de kleine capuchon is gemist, zo simpel als je hem hebt zie je dat er een kleine vouw is die heel natuurlijk is gemaakt en die een beetje extra charme geeft aan de voorkant dus het Je hebt ongeveer anderhalve bol nodig op een 200 m draad in naald nummer 7 voor de maat die ik je heb aangegeven

admin

Bir cevap yazın