voor beginners TUTORIAL BREIEN – BABY TURBANTUR

voor beginners TUTORIAL BREIEN – BABY TURBANTUR

TUTORIAL BREIEN – BABY TURBANTURSnapchat: iKNITS.
voor deze babytulband gebruik ik rondbreinaalden maat 5 Ik ga de Magic Loop-methode gebruiken als je de naald zonder knop wilt gebruiken of als je kabels hebt die klein genoeg zijn om het op die manier te doen, dan is de mijne niet klein genoeg nog steeds een beetje strak als je het doet. Ik gebruik ook kamgaren. Dit was een geschenk en er zat geen label op, dus het is als een koraalkleur oké, dus ik ga het gebruiken als een lange staart Slipknot we hebben net onze gekruist garen en dan pakken we de onderkant en dan pakken we onze naald en we draaien hem vast en dan houd ik hem zo vast ik spreid ze gewoon zo uit elkaar dat is te goed dus ik doe dit zestig keer oke nu we 60 steken hebben gedaan we gaan als je een magische methode doet, je moet onze steken verdelen oke dus ik telde 30 en dan ben ik hier gewoon, ik trok ze gewoon zo uit elkaar en leg ze dan aan elke kant zorg ervoor dat ze zijn niet verdraaid oke en dit is niet het geval wanneer je verondersteld wordt mee te doen en rond rechts zorg ervoor dat als je d puntige naalden of het in een cirkel doen, je krijgt je markeerstift en dan begin je gewoon op deze manier te breien nu met magische methode je gaat je garen zo terugtrekken en dan je naald eraf halen en dan ga je door de voorkant naar de achterkant oke en dan breng je je garen over net als je gewone breiwerk we gaan deze hele ronde breien oke dus van voor naar achter beren in de rug breng het rond tegen de klok in oke hier is mijn gijzelaar en dan draai je je naalden om over en dan krijg je dit al deze steken terug op deze andere naald oke dus we hebben maar de helft goed gedaan en dus trekken we ons garen naar achteren dan trekken we die steken eraf begin vandaag vrij gemakkelijk ja oke brei alle manier om in een andere rij te breien oke we gaan in de rondte breien dus we gaan een averechte breien een brei een ronde voor een lange ronde dus we gaan nog een brei doen zorg ervoor dat je bent Ik was in de terug oke en dan weet je dat je de cirkel rond hebt gemaakt als je een magische lus-methode doet terwijl je staart hier achteraan zit, die aan deze kant is, dan weet je oeps ik ga door om mijn hele ronde af te maken oke nu als we averecht gaan in plaats van ons garen naar achteren te brengen we houden het laag en we halen onze naalden eraf en we gaan van achter naar voren zo averecht en dan pakken we onze je weet dat je aan het werk bent je bent in het openbaar een garen wil wat aandacht en dan hebben we breng ons garen goed tegen de klok in en dan tasten we dit gat rond, dus nadat we dit hebben gedaan brei averecht brei averecht brei averecht rond je gaat zeven toeren breien en daarna herhaal je het breien averecht breien averecht breien averecht en dan je breit nog eens zeven rondes nee ik wil het niet nog verwarrender maken maar ik dacht ik laat het je weten ik heb deze gedaan en deze zijn van dezelfde maat en ik deed het precies op dezelfde manier knip het patroon vertelt jij wel, maar met deze in plaats van zeven te breien, heb ik er vijf gebreid en ik denk dat het er beter uitzietomdat deze gewoon heel lang lijkt, dus ik dacht dat ik jullie dat liet weten, dus het is vrij eenvoudig, dit kan voor beginners zijn, ja, maar het is toch zo schattig, oké, dus hierna ga ik naar je kunt het geschreven patroon volgen oké zorg ervoor dat je het geschreven patroon gebruikt, want dit is lang ik ga het je laten zien ik heb je laten zien hoe je moet toegeven en ik heb je laten zien hoe je moet averechts volg gewoon het geschreven patroon en je weet wat je moet doen en het volgende dat ik je zal laten zien, is hoe je het kleine tulbandgedeelte kunt maken om rond het garen te wikkelen, oké, veel plezier ermee, dus ik ben zo ver gekomen en nu moet ik de lus maken om te draaien om het tulbandgedeelte te maken draai het garen er nu tien keer omheen als je dit voor een jongen doet zou ik dat niet doen en ik zou gewoon doorgaan met het patroon omdat het er zo schattig uitziet voor een jongen, dus dit kan voor jongen en meisje zijn, maar nee Ik weet niet of er een gemakkelijkere manier is om dit te doen, mijn zwangerschapsbrein kan er niet omheen, dus dit is wat ik ik ga doen Ik brei gewoon mijn 30 eerste 30 steken en dan pak ik gewoon mijn garen en ik ga dus ik ga het een beetje laten krassen op die manier en we gaan mijn tuin eromheen zetten en het gaat ga naar beneden en ik moet mijn husky omhoog brengen, oké, dus dat is wat ik doe als ik hem helemaal terug naar boven breng en dan kun je hem zo strak maken als je wilt als je hem klein wilt houden, blijf hem dan strakker maken back-up Ik weet zeker dat sommigen van jullie me uitlachen, want ik was hier waarschijnlijk een stuk makkelijker in oké dus wikkel tien keer rond hoe je rond drie keer wikkelt oké dus ik doe het nog een keer zeven keer oké jij houd dat stevig vast zodat het niet losraakt terwijl ik mijn net terug op mijn naald zet en dan ik de volgende en dan 30 steken verloor oke voor de volgende rij die je breit totdat je bij de steek bent voordat je de knoop deed je’ ik ga deze twee aan elkaar breien dus ik ga de steek erover schuiven en ik ga ze samen breien oke en dan ga je een van t doen dit nog een keer en dan zal ik je laten zien hoe je de minder toeren maakt oke dus voor je eerste minder toer ga je drie breien dan je net twee samen doe dat door de hele toer drie brei er twee samen en dan voor onze volgende mindering je breit er twee en dan brei je er twee samen dus we moeten 12 steken gelijkmatig minderen oke voor onze laatste worp met minderingen we breien er een en toen ontmoetten we elkaar tot het einde van de toer oke en ik knipte gewoon mijn garen af ​​en toen zette ik een naald erdoor en dan ga ik gewoon beginnen met het verwijderen van de steken van de naalden oke oke dus ze zitten allemaal op dit garen en ik trek er gewoon aan en dan leg je een knoop en dan steek je je garen door het gaatje maak zeker dat het strak zit voordat je een knoop maakt heel goed oke en dan ga je door en laat je je uiteinden gewoon door heen en weer te gaan en je gaat er doorheen en knipt het erin, je hebt het

admin

Bir cevap yazın