voor beginners Tutorial – nette en gelijkmatige gehaakte rand voor een vest!

voor beginners Tutorial – nette en gelijkmatige gehaakte rand voor een vest!

Tutorial – nette en gelijkmatige gehaakte rand voor een vest!Tijdens het maken van mijn gelaagde jas heb ik een video-tutorial gemaakt over hoe je een nette en zeer gelijkmatige rand voor je vest kunt maken. Het zal voor elk vest werken, niet alleen hiervoor …
hallo mijn naam is beta en ik ben een haakontwerper achter op PTV alleen huur vandaag ik wil je laten zien hoe je dit soort randjes kunt maken voor de voorkant van het vest je kunt hier zien dat het er heel netjes uitziet en het er uitziet bijna alsof je het apart hebt gemaakt en vervolgens hebt vastgemaakt, ik vind het heel erg goed, vooral als je werkt met garen in een contrasterende kleur, want meestal ziet het er een beetje lelijk uit als we gewoon over de rand werken en vooral een andere kleur weven en dus zal ik je laten zien hoe je het moet maken en ik hoop dat je het eigenlijk leuk zult vinden, het idee is dat in plaats van enkel haakwerk dubbel haakwerk te maken wat je maar wilt maken in plaats van die steken rechtstreeks in de rand in de steken te werken van de rand werken we eerst losse halve steken over de hele voorkant Ik ben hier al begonnen en ik zal je laten zien hoe ik het doe, dus eigenlijk werk je halve halve steken ik laat het nu net zien met één kleur garen maar dan zal ik het uitleggen hoe ik hoe ik het deed het met verschillende garens Ik wil hier gewoon niet te veel rotzooi maken om het korter te maken, dus eigenlijk werken we slipsteken overal overheen Ik heb een paar video’s gemaakt voordat ik op mijn Facebook-pagina postte en velen van jullie vertelden me dat in plaats van muziek en geschreven tekst zou je liever mijn stem horen dus hier ben je dan en eindelijk spreek ik er twee je moet me mijn Engels vergeven, want zoals je weet is Engels niet mijn moedertaal Ik ben geboren in Riga, Letland en ik spreek Lets en Russisch, aangezien mijn familie goed factureert en nu woon ik in Italië met mijn man en kinderen, dus ik heb ook Italiaans geleerd en op de een of andere manier had ik vanwege Engels willen dat ik het er beter mee kon doen, maar aangezien ik niet in een Engelse omgeving woon, is het best moeilijk ik doe mijn best wat het weer betreft dus excuseer me als ik fouten maak als ik de woorden verkeerd uitspreek als ik hoop dat het je niet te veel zal storen, dus we hebben het gedaan slipsteken over de hele rand nu draaien we en het punt is dat hier het is belangrijk dat we hier twee loops hebben o we hebben twee lussen een is verder van ons verwijderd en een is dichter bij ons het is belangrijk dat we nu alleen dubbele haaksteken haken in deze voorste lus dus vlak voor oh nee in in een lus we haken het tweede we laten waar het is het is oké je kunt eten je kunt elke andere steek gebruiken als deze techniek het is dus het is gewoon belangrijk dat je losse steken haakt en dan kun je een enkele haak of een andere steek voor deze rand haken Ik heb een rij stokjes gehaakt en daarna heb ik een voorkant gehaakt plaats dit stokje en achterste stokje en ik zal je laten zien waar ik knoopsgaten heb gemaakt oké dus ik ga niet tot het einde maar ik zal je laten zien hoe het eruit ziet nu zie je dat het er bijna uitziet alsof je het apart hebt gemaakt en dan heb je het vastgemaakt dus natuurlijk aan deze kant hebben we dit soort lijn ik zal je laten zien vooral je kunt het natuurlijk zien als je garen in een contrasterende kleur gebruikt zodat het duidelijker zal zijn aan deze kant werden met dezelfde kleur gebreid en dat kan natuurlijk zie het ook aan de verkeerde kant, maar hier is een truc ook om te gebruiken je kunt lint nemen en het er allemaal overheen bevestigen mooi hetzelfde wat er niet erg goed uitziet en zo ziet het kledingstuk er nog professioneler uit en heel netjes uit Ik heb hier geen goed lint voor maar ik weet dat er op de markt veel heel schattige zijn en je kunt zelfs opvallen door weggooien en meer, want hoewel het er nog mooier uitziet met het lint en je ook hotels kunt verbergen die zo onvolmaakt zijn, enzovoort, nog een ding die ik je wilde laten zien als je kleuren afwisselt en voor elke sectie die je een andere kleur gebruikt, is het erg belangrijk dat je de laatste steek van de eerste kleur afmaakt, laat de kleur achter die je gaat gebruiken nadat we een stokje hebben gemaakt maar niet hebben gedaan maak het niet af dan nemen we contrasterende kleuren garen en maken het af met dat garen dan hoef je alleen maar lekker te trekken ze gebruiken om het sterk te maken en je gaat door met deze kleur oke dus je ziet hoe het er nu uitziet ik vind het er perfect ik hoop dat je t gaat gebruiken zijn techniek vind ik het erg leuk en netjes en ik hoop zo tot ziens van nut voor je te zijn

admin

Bir cevap yazın