voor beginners Twee breipatronen die je erg leuk zult vinden 🌷haakbreien

voor beginners Twee breipatronen die je erg leuk zult vinden 🌷haakbreien

Twee breipatronen die je erg leuk zult vinden 🌷haakbreienörgüköşesi #crochet#kitting #handmade #crocheting#stich #knittigpattern #crochetbag #örgümodelleri #easycrochet #crochet #handmade #crocheting#stich …
Hallo iedereen van het breihoekkanaal, welkom op mijn kanaal, ik zal proberen de constructiefase van een prachtig model uit te leggen, we zullen vandaag twee spiesen voor je proberen, voordat de video voorbij is. Als je niet bent geabonneerd op mijn kanaal, als je je abonneert en op het teken ‘Jij’ klikt, word je direct op de hoogte gebracht van de nieuwe video’s die ik heb gedeeld en steun je me. Het is helemaal gratis om te zijn, praat over het touw voordat je naar de video gaat, we zullen je baby gebruiken. Mijn spiesen die ik zal gebruiken tijdens het fotograferen zijn twee en een half nummer. Als je het model dat we normaal doen met een dikkere spies maakt, krijg je een shabby look en een beter beeld. Daarom is mijn advies aan jou om je spiesnummer dikker te houden. Deze ga ik gebruiken Ja, gaan we verder met de bouwfase van ons model Ja Allereerst gaan we lussen maken voor ons model. Nu, ik vul mijn vinger met mijn touw, zwelling, ik ga de lus eruit trekken door mijn elif te gooien, door mijn lus zo te gooien, ja, verwijder eerst onze lussen We zijn op zoek naar dit model , het bestaat uit 4 en zijn veelvouden, we zullen een lus maken in elk van de pluskanten abonneren abonneren abonneren of ik trek een paar lussen uit om het model uit te leggen Natuurlijk, wat ga je doen, je moet onze verwijderen loop, dit is het, laten we er nog een paar maken. laten we er vier tellen zoals dit 4 zoals dit 4 zoals dit Ik trek nog 42 lussen uit dit is een voor de ene rand en een voor de andere rand Ja, om me te vertellen dat het genoeg patroon is, verwijder ik de lussen op deze manier en knoop dan vast een knoop hier zodat onze eerste lus wordt losgemaakt ja nu gaan we verder, eerst en vooral, ik zal een rij averecht breien voordat ik het model installeer, zo brei ik de eerste rij, omdat het de eerste rij is, doe ik dat averecht eerste? 1 zwart, natuurlijk kun je rubber maken, we zullen eerst beginnen, dus wat ga je doen voordat je het model installeert, goedheid, trui, allereerst moet je elastiek maken. Dit is Turks. Aangezien ik het nu over modellen heb, is er een rechte lijn. Ik ga breien, ik ga dit model erop bouwen inschrijven inschrijven inschrijven inschrijven ja heb ik deze ene rij effen breien gebreid Ik ga nu verder Ik nam dit eerste breiwerk zo Ik maakte een verhoging door het garen in te wikkelen voor me door het garen voor me te wikkelen Ik maakte een fles zonder het garen voor me te breien Ik wikkelde mijn garen om het garen en maakte er een verhoging onze kennis is hier weer zonder te breien. Ik brei er twee lussen achter. Dit later nam ik het zonder te breien Ik zag de lus Ik haalde hem over twee lussen. Nu heb ik hem weer verhoogd, heb ik er een gekocht zonder opnieuw te breien. Heb ik het verhoogd? Ik deed weer een verhoging voordat ik stierf Ik kocht het voordat ik stierf Ik nam mijn kennis voordat ik stierf Ik breide twee zonder zo te breien Ik kocht het zonder te breien Ik kocht het zonder opnieuw te breien Ik kocht het zonder opnieuw te breien Ik breide een beetje I op allebei gebreid voordat ik stierf. We breiden de laatste één voor één weer, onze eerste rij is als volgt: ik begrijp dit model niet z we gaan verder. Ik kocht de eerste lus zonder te breien, kijk, we hebben het model hier gebouwd. Je hebt hier twee lussen. Ik heb er hier een gemaakt. Laat me je de zeemeeuw zo laten zien. Kijk naar de 3 samen, ik heb springkussens gekocht, ik heb binnenstebuiten gebreid, ik verwijder het niet, kijk, ik maak nog een verhoging, ik ging nog een keer door dezelfde plek. Kijk nog eens, we hebben het eruit gehaald. Nu, zijn het hier al drie lussen? We halen het hier weer weg, ik ga verder, zo heb ik mijn draadje gerepareerd, maar zie je, er zit hier maar één lus naast, ik heb het weer vergroot. Ik heb deze twee lussen als volgt gemaakt. Ik heb ze zo aan elkaar gebreid, nou kijk, zo kwam ik weer op het model terug. Ik neem twee en een van de stappen hier, ik heb minder zo gebreid, ik heb nog een keer gebreid door door dezelfde plaats te gaan, zie de lus is 3 Hier verwijderen we er nu drie, ja ik ga hier weer zoals dit, ik ga hier weer heen, daar was de enige lus hier, ik heb hem vergroot, ik heb de lus hier aan elkaar gebreid en opnieuw model Ik kwam er twee en hier is de toename Een ik heb er 3 van gekocht Ik heb samen gebreid deed ik een meerder ik brei nog een keer vanaf dezelfde plaats, het aantal steken hier is 3, we trekken er hier weer één af, en nog een keer Kijk, we doen deze drie dagen samen en brengen ze bij elkaar Leger Heb ik al deze steken weer zo verhoogd ? Ik heb nog een keer gebreid vanaf dezelfde plek Ik heb hem eraf gehaald kijk ik heb nog drie steken aan de zijkant Wat ben ik nu aan het doen Ik brei mijn gemeerderde steken samen en nam af Ik breide nog een keer aan de zijkant inschrijven? Ja Het model is op dit moment niet helemaal duidelijk 1 2 3 het model zal zich openbaren en We kopen van breien aan de zijkant. Heb ik het weer verhoogd? Ik heb deze lus gekocht zonder hem te breien. Ik heb hem weer verhoogd. Kijk, ik weet zeker dat ik deze drie lussen krijg zonder de eerste te breien. Dan brei ik een van de twee, we zijn niet dood, ik ga ze in maart door. Ik brei de andere twee, zoals ik in het begin al zei, je betaalt voor dit model met een dikke naald, je krijgt een meer armoedige look. En natuurlijk moeten we het in het echt zien. Dit is het eerste model, ik heb het opnieuw ingepakt zonder het opnieuw te breien, dus heb ik het vergroot? Ik kocht de eerste lus zonder te breien. Ik brei de andere twee. Ik brei de andere twee. Ik ga voorbij aan degenen die ik niet heb gezien. Ik heb het over twee lussen gebreid Ik breide die ene en die aan de rand, nu gaan we weer naar achteren inschrijven Ik heb een paar breisels gekocht Kijk, we hebben de verhoging samen met deze twee lussen hier, ik breide een beetje zoals dit en toen heb ik het weer zo gebreid, ik heb het nog een keer gebreid vanaf dezelfde plek zie dit Ik heb ook weer drie lussen gebreid, we hebben de drie lussen hier verwijderd, ik heb een meerdering gemaakt met de enige hier, ik heb de andere lus genomen We breiden samen en opnieuw nam ik ze alle drie samen en breide ik. Heb ik dit vergroot en opnieuw gebreid? Kijk hier eens naar, ik heb de enkele lus vergroot met die ernaast. We breien de lus samen. Heb ik dezelfde transactie gedaan en opnieuw verhoogd abonneren abonneren ab be one abonneren dit proces is hetzelfde dit is hetzelfde ja laat me je nu laten zien dat het patroon is begonnen te verschijnen laat me je nu laten zien hoe je het moet doen dit later Ik heb het geprobeerd een stuk achter de camera ik zal het je eerst laten zien we kopen het zonder eerst te breien we maken deze meerdering opnieuw we maken deze lus om op te zwellen zonder dood te gaan Ik heb hem weer laten drinken, ik heb een verhoging gemaakt, ik koop de eerste zonder te breien , ik zie er twee.

Ik heb dit model gekocht zonder het ook te breien. Het is een regelmatig patroon en naarmate het vordert, lijkt het een patroon te worden vrienden abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren en nogmaals, ik heb de laatste plat gebreid, ja, laat me je deze look laten zien, ons model is precies dat. Laat me je een stuk laten zien dat ik achter de camera heb gemaakt, begrijp je het model beter? Ja, dit is de grotere versie van ons model. Dit is de grotere versie van ons model, mijn vrienden, laat me je de achterkant zo laten zien, laat me je vertellen wat je in dit model kunt doen, je kunt een vest maken van dit model, we kunnen een vest maken van dit weer modelleren. Je kunt het gebruiken bij het maken van een trui, zoals ik al zei, het begon, als je dikke spiesen gebruikt, hebben we net zo’n breiwerk geschreven, dus we zijn aan het einde van een andere video gekomen. Ik hoop dat het een begrijpelijke video was om te delen na het bekijken van de video’s. Als je niet geabonneerd bent op mijn kanaal, vergeet dan niet te abonneren op de volgende video. interview pas goed op jezelf doei inschrijven

admin

Bir cevap yazın