voor beginners Twee breipatronen waar je dol op zult zijn ­čîĚhaakbreien

voor beginners Twee breipatronen waar je dol op zult zijn ­čîĚhaakbreien

Twee breipatronen waar je dol op zult zijn ­čîĚhaakbreien├Ârg├╝k├Â┼česi #crochet#kitting #handmade #crocheting#stich #knittigpattern #crochetbag #├Ârg├╝modelleri #easycrochet #crochet #handmade #crocheting#stich …
Hallo allemaal van het kanaal van de breihoek van mijn vrouwelijke geest Welkom op mijn kanaal Ik zal proberen de bouwfase van het prachtige model uit te leggen We zullen proberen jullie twee mensen uit te leggen We zullen werken voor de video Het is gratis, laat me het vertellen je over de flessen en het touw voordat we naar de video gaan, zullen we de hersenen gebruiken. Mijn spies nummer is twee en een half nummer 3 of drie en een half. Ja, laten we naar de constructiefase van ons model gaan. Allereerst zullen we beginnen met het verwijderen van onze lussen. Natuurlijk vul ik de draad op mijn vinger op deze manier. Ik geef het door en gooi de lus zo. aftrekken abonneren dit model bestaat uit 4 en zijn veelvouden, nu zal ik twee lussen in de randen verwijderen, dus deze vier maken een model, vrienden, we zullen lussen volgens het moeten verwijderen. Nu zal ik genoeg lussen verwijderen om het model te vertellen Wat ga je doen Tab ii, je zult het aantal steken moeten bepalen volgens het, of ik zal je vertellen over 4 modellen, is het niet, laten we deze tellen? 1234 1234 1234 1234 Ja, ik zal je vertellen over 4 modellen zoals ik al zei, ik heb weer twee lussen voor de rand gemaakt. Na het verwijderen doe ik het altijd zo, zodat de eerste lus los komt, ik knoop hier een knoop zodat ik daar mijn extra garen kan pakken, houd me niet tegen. Ja, ik brei een rij op deze manier voordat ik het model opzet. Normaal zien we de eerste niet, maar omdat er twee rijen zijn, brei ik hem omgekeerd. Ik zal nu mijn beurt breien we gaan verder met het model setup inschrijven inschrijven inschrijven inschrijven inschrijven ja nu ik ga hier een beetje snel Ik ga hier snel want ik heb al averecht gebreid Ik ga hier snel inschrijven Doe we maak deze beurt af nu gaan we het model opzetten ik zal de eerste steek nemen zonder de volgende steek te breien ik zwol zo op deze winter, ik ben een paar keer aan het vollopen, dan komt het eruit commentaar ja ik ging naar de volgende kijk nogmaals, ik doe het twee keer, ik bedoel, we nemen toe, maar er zal geen toename zijn in de andere volgorde, je zult zien wat het doet in het model, ik heb het gewoon twee keer gerold, we gaan twee keer deze kant op , abonneer maar ik ben deze vervolging dubbel aan het vullen Ik abonneer me abonneer abonneer abonneer abonneer namens dit, vrienden zagen het als ├ę├ęn aan de zijkant, we breiden de x-randen als ├ę├ęn, kijk nu, ik zal doorgaan, ja, Ik kocht de eerste zonder te breien, kijk, we hebben hier een verhoging gemaakt, nu ben ik op de lussen zo maken Kijk, ik heb het zo geopend 23 deze drie vier Ik heb mijn hechtingen zo uitgepakt en het strekte zich zo uit Ik steek de lussen weer door dezelfde zwelling. Heb ik de lussen zo gelegd? Ik gooi mijn touw naar voren. Kijk, dit zijn de 4 lussen die ik heb geopend, ik heb de naald hier gebreid en toen heb ik hem door de 4 lussen gebreid. Nu heb ik er twee gebreid. Kijk hier nog eens ik heb er 3 gebreid, ik heb door deze vier lussen gebreid, nu zijn het er vier hier kan ik het eruit trekken, het is al vier, ik ga naar de volgende, ik opende mijn steek, zie 1 2 3 334, ik kocht allemaal, ik heb zo gebreid, ik heb zo gebreid, laten we zo breien, ik heb gebreid, ik heb gebreid, toen ging ik door 4 lussen en breide de tweede, ik breide er weer 3, kijk door de vier lussen I Ik ga door, ik haal mijn vierde steek eruit, kom hier, ik kan hem eraf halen. Hier is het vier, we zullen het eruit halen, je hebt een afbeelding als deze. Laten we hier eindigen, je zult het duidelijker zien twee drie weer Ik haalde er vier uit en ik had zwelling Nu heb ik deze lus weer uit de weg gehaald, kijk dan nog een keer Ik haal hem door die vier lussen Zeg het nog een keer Ik heb er twee uitgehaald, maar deze keer waren het er weer drie Ik heb de loops doorlopen Ik ben door de loops geweest Ik ben hier 4 geweest, we halen het hier We zijn overgeschakeld naar de volgende 3 en 4 abonneer vandaag opnieuw Ik ging hier weer doorheen Ik kreeg mijn eerste lus Ik haalde de tweede uit de lussen dit waren er twee Ik ging hier door het werd weer 3 Ik steek het door de lussen, het is vier Ik ben hier zo en we’ de enige aan de zijkant aan het breien zout we zien eruit alsof dit model begon te verschijnen Ik kocht de eerste lus zonder te breien Ik gooide mijn draad zo terug we breien deze rij zo recht als dit ga ik door de lussen in dit rij abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren ik zal niets meer kunnen doen Ik ben mijn n aan het breien ext maaltijden abonneer en brei de enkele steek aan de zijkant nde, zie het breien van de eerste rij, zo werd onze eerste rij duidelijk. Nu ga ik verder. Nogmaals Deze rij, nogmaals, ik kocht de eerste zonder te breien, we gaan verder zonder iets in omgekeerde richting te doen, en nogmaals, omdat dit averecht breien is, ga ik snel voorbij abonneer dit deel abonneren abonneren abonneren? Ja Kijk, ons model bestaat op deze manier uit vier rijen, vrienden, het model is ontstaan, wat doen we nu, we zullen hetzelfde doen als in de eerste rij, dit is inschrijven? Ja, we gaan verder, ik neem het garen zonder te breien, kijk wanneer ik de volgende lus passeer, ik vul hetzelfde proces opnieuw en verwijder het Ik vul het twee keer, ik haal het eruit, opnieuw het model opnieuw We beginnen te bouwen n op deze manier, zoals ik al zei, het model bestaat uit vier rijen inschrijven inschrijven inschrijven inschrijven inschrijven inschrijven Ik ben aan een kant gekomen, ben ik gewoon de randlus op deze manier aan het breien, zie het model zoals ik al zei, op deze manier Nu zal ik het laten zien u de installatie van het model weer daarna laten we onze video be├źindigen, kijk, we nemen het zonder het eerste knoopsgat te breien, dan open ik mijn maaltijden op deze manier 2 3 en 4 zien er zo uit, heb ik de lussen weer geopend, ik’ ik zet dezelfde zwelling weer op, ja, ik doe de fles weer, ik neem mijn draad naar voren, kijk nu, ik ga door de lussen die ik heb geopend en gebreid deze keer ga ik door 4 lussen Ik ben om 12 uur ga ik weer door deze lus. Ik ga weer door de lussen 3. Aangezien dit hier 4 is, kan ik het hier weghalen, laat me je nu nog een laten zien zoals deze 1 2 3 zo heb ik mijn vierde lus weer geopend. Heb ik de lussen weer opgezwollen Kijk, zojuist ga ik door een van de lussen Ik ga door twee lussen Ik ga door 3 lussen Mini weer ar en weer vier, heb ik 420 afgetrokken, hier trekt dit af Kijk, zoals ik al zei, nogmaals, dit wordt nu weer niet begrepen We gaan door met onze bestelling opnieuw model

dat is alles, ik hoef niet meer verder. Ik heb een stukje achter de camera geprobeerd en ik zal je laten zien, ja, dit is wat we achter de camera hebben geprobeerd. Ons model is een zeer stijlvol model. Laat me je het achterste deel en het achterste deel zo laten zien. Vrienden, waar je dit model nu kunt gebruiken, laat me je er iets over vertellen, als je het probeert met dunnere zomergarens, als je het modelmodel probeert, dus we zijn aan het einde van een video gekomen, ik hoop dat het is een begrijpelijke video, deel het like na het bekijken van de video’s. Als je niet geabonneerd bent op mijn kanaal, vergeet dan niet te abonneren, pas goed op jezelf, tot ziens in de volgende video.

admin

Bir cevap yaz─▒n