voor beginners Twee naald breien kleine hartjes model uitleg 🎉breien haken

voor beginners Twee naald breien kleine hartjes model uitleg 🎉breien haken

Twee naald breien kleine hartjes model uitleg 🎉breien hakenHallo vrienden, welkom op mijn kanaal. Vandaag zal ik proberen u te vertellen over een van onze nieuwe modellen. Veel plezier. Een gratis naar mijn kanaal…
Hallo allemaal, de ingenieuze breisels van Tülay Welkom op mijn YouTube-kanaal Vrienden, ons model van vandaag is een prachtige crèmekleurige antipilling, vooral ik zal aan een touw beginnen, ik zal naald nummer 3 gebruiken, maar je kunt het aantal naalden aanpassen aan het touw dat je gaat gebruiken, ons model is erg mooi, het is zo’n elegant model. wat een geweldig model zul je kennen, ik hoop dat je het leuk zult vinden, je zult het met mij doen. Als je niet geabonneerd bent op mijn kanaal, als je niet geabonneerd bent op mijn kanaal en vergeet niet te liken en te reageren als je mijn video’s leuk vindt, vergeet dan niet te liken en te reageren jongens, bij voorbaat dank aan jullie allemaal, laten we beginnen samen Ja vrienden, we beginnen ons model eerst met breinaalden, en meteen zo, Ata twee laten we beginnen met de spies, laten we onze 3 lussen in ons model nemen om een ​​trekkracht aan de onderkant te hebben. Bij dit model moet het een even getal zijn, hier zullen we dus op letten bij het opzetten van het model, 12v is een veelvoud van 2 plus 2 voor de zijlussen, maar je geeft een korte uitleg. Als ik het op één steek maak, is het genoeg. U kunt het aantal steken aanpassen aan het breiwerk dat u gaat doen. 2 4 6 8 10 12 14 Ik heb er twee gekocht voor zijlussen, je hebt in totaal 16 lussen. Ik haalde mijn tweede werk tevoorschijn, nog één over, dit is deze zijlus. Ik breide een rechte steek en keerde alle volgende lussen om. Laten we beginnen met het breien van ons model. Dit model is erg leuk. Het is een heel makkelijk model. Ik vind het heel erg leuk. Ik wilde het met je delen. Ik hoop dat je het leuk vind. Ik wacht op uw opmerkingen. Vrienden, als je wilt, kun je er ook rubber onder maken, maar er zit absoluut geen krul in het model. Ook zonder dit rubber kun je, speciaal voor sjaals, breien. een zeer geschikt model Ja, dit is een toer die we aan de binnenkant hebben gebreid. Ik kocht deze gebreide muziek zonder deze zijlus te breien. Nu heb ik mijn opblaaskoord gewikkeld, ik heb er een binnenstebuiten gebreid, ik heb mijn opblaasbaar touw gedraaid, ik heb er een binnenstebuiten gebreid. Zo maken we de eerste rij van dit model, vrienden, we vullen een flesje garen en we breien het binnenstebuiten. laten we zo doorgaan tot het einde van deze rij abonneren Laten we deze lus niet vergeten, als we een lus overslaan, zal er een pull in ons model zijn en zal er een lelijk uiterlijk zijn Ja, laten we een klein beetje hiervan toevoegen, ik heb gebreid het ondersteboven, ik breide het, ik breide de binnenlus, ik wikkelde hem weer om en breide de zijlus en maakte deze rij af jongens Kijk nu en ik ging naar de andere kant dit Ik nam de randlus zonder op deze manier te breien nu ik verliet die lus Ik verliet deze lus Ik nam de andere lus Ik stopte de andere lus Ik nam ook de andere lus op deze manier Ik rekte de hals van twee lussen we halen hem door ik steek hem er weer door en we breien hem binnenstebuiten we breien hem binnenstebuiten kijk onze harten begonnen zich eerst te vormen het toonde zich op het model ik nam deze steek ik haalde hem eruit ik rekte hem uit ik nam de lus ik haalde hem eruit je hebt twee lussen kijk nu heb ik die linker naald op de achterkant gezet ik zet de linker naald daar. Ik nam het naar voren en wilde dit niet nog een keer bedekken, gewoon een voor een plat breien. Ik heb de lus uitgerekt en ik verleng de tweede lus, ik heb twee lussen uitgerekt, we steken de lus die ik zo vasthield door de oude lus, en ik deed het puffen opnieuw, we creëerden dit kruis, kijk, maar ik stak de lus over twee lussen zoals deze door hem erdoor te halen, en opnieuw breien we onze lus in omgekeerde richting, we doen dezelfde bewerkingen. Ik heb deze twee lussen op deze manier uitgerekt en erdoor gehaald en weer aangetrokken. Dan ga ik verder met breien, ik breide ze allebei achterstevoren en laten we deze processen in de hele rij voortzetten, ik haal ze er weer door Ik steek de laatste twee lussen over Laten we het op dezelfde manier doen, het verste vol heb ik de lussen gemaakt en kruis en abonneren op reverse Bird Ik heb terzijde opnieuw gebreid, we hebben ons model opgezet, zie jongens, ons model is begonnen te vormen, laten we het nu nog een keer doen, dit is het spoor op de achterkant van ons model. Hier is de achterkant van ons model. Hier zijn we aan het opzetten voor het omgekeerde. Ik heb gebreid, als je wilt, kun je het twee keer vol maken terwijl je aan het breien bent. Er uitzien als dit. Je kunt twee keer wikkelen en breien. Maar het is een beetje krap. Ik heb er niet de voorkeur aan. Ik voel me meer op mijn gemak door het zo in te pakken. Het is ondersteboven. Je kunt doen wat voor jou gemakkelijk is. Abonneer. Houd je hand niet te strak vast tijdens het breien. Dit model is zo flamboyanter. Ja, ik ben aan het einde van de lijn gekomen, laten we eens kijken, ik heb een lus gemaakt voor alle lussen, ja, want laten we niet vergeten, ik heb ook de laatste vulling gemaakt, ik heb de randlus gebreid, ja , nu zijn we aan de maanzijde van ons model, we bouwen het model, we zijn in de tweede rij van het tweede model. Ik heb de tweede lus uitgerekt, er zijn twee lussen behalve de randlus, kijk, ik steek de naald hier door, ik nam de andere voor en stopte de naald er weer in, ik maakte zo een kruis, of we breien daarna weer dat, ik heb beide lussen binnenstebuiten gebreid, ik heb deze 12 lussen verlengd. Zo heb ik het uitgedeeld, ik heb het eruit gehaald, ik heb de andere lus terug op de springkussen gedaan en ze beide binnenstebuiten gebreid. ook de omgekeerde achteruitsteek is zoals je kunt zien, het patroon is heel eenvoudig. Ik heb de achterkant gebreid. Ik had het garen en ik breide de tweede steek erin. Ik heb de steek verlengd. Dit is wat ik had. Ik stak de naald door de achterkant en breide ze allebei. Dit zijn de 12 steken die ik uit deze heb gehaald. abonneer je zo, kijk goed, het model begint zich net te vormen, onze harten zien er vol uit, naarmate het vordert Nou, het model zal zich laten zien lol. Een model dat heel goed past bij babyvestjes en omslagdoeken. Heb ik de lussen op deze manier genaaid en dit is een averecht breisel, ik heb dit bijgerecht gebreid, bekijk het twee keer goed We hebben het model gebouwd, maar als je wilt, laten we het nog een keer duidelijk maken, ik heb het gekocht zonder het te breien randlus, ik heb hem een ​​keer omgeslagen, ik heb de volgende lus gebreid, ik heb de volgende lus nog een keer gebreid, ik heb de volgende gebreid, we verhogen altijd, kijk, we maken een meerdering voordat we doodgaan, dan breien we onze lus in omgekeerde volgorde. Schrijf je in en dit model kan beide kanten van het model worden gebruikt, beide kanten zijn erg mooi model, welke kant je ook wilt Je kunt het gebruiken, of een sjaal of vooral een sjaal, een model dat niet omgekeerd is, abonneer, ik heb de nieuwste vulling gemaakt , is het de zijlus?

Ik zag en voltooide deze rij, kijk, we hebben onze verhoging gemaakt, ja, nu staan ​​we vooraan in ons model, schrijf je in, ik heb deze randlus gekocht zonder te breien hierdoor, ik heb hem er al uit gehaald, ik heb de andere lus genomen , Ik nam de volgende lus, ik heb twee lussen op deze manier uitgerekt, behalve de zijlus, de andere heb ik eruit gehaald. Ik haalde het eruit en bracht het nu weer naar voren, maar nu heb ik een vierkant gemaakt, ik heb de lussen zo gebreid, ik heb de andere gebreid, ik heb de andere 2 lussen op dezelfde manier gebreid, ik heb de lussen weer uitgerekt, heb ik weer springkussens aangetrokken? Ja, ik zal het je hier nu niet vertellen, ik zal het je gewoon laten zien door te breien abonneer abonneren abonneren abonneren abonneren? Ja, ik maak je 2 steken op dezelfde manier, ik heb binnenstebuiten gebreid en gebreid, ik zag mijn eten opzij, ik zag mijn eten, we hebben dit model voltooid, vrienden, kijk, we hebben het model drie keer achter elkaar geïnstalleerd, kijk onze harten zijn trouwens gevormd, kijk naar de achterkant van ons model, het is prima daar Het ziet er mooi uit, maar het is van mij Ik geef de voorkeur aan dit hart en de plek met het beeld zoals dit, ik vind het leuk, ik hoop dat je het leuk vindt , Ik heb een groot stuk gemaakt. Kijk ook naar de afbeelding ervan, hoe zal je het leuk vinden, zal je het leuk vinden, kijk naar deze kant, de hartkant is zo, maar aan deze kant de andere kant Er is geen keerzijde aan de zijkant Je kunt de kant die je wilt In dit model, zoals je kunt zien, is dit model heel gemakkelijk te maken, het is een geweldig model dat zelfs de nieuwste leerlingen gemakkelijk kunnen maken, ik hoop dat je het ook leuk vindt, als je het met mij doet, zoals ik zei, in babyvesten. Maar ik raad het vooral aan voor sjaals, het is een heel mooi model voor vrienden die het willen doen. vaarwel tot ziens in de volgende video [Müzik]

admin

Bir cevap yazın