voor beginners Twee naalden eenvoudig breipatroon uitleg (haak breien)

voor beginners Twee naalden eenvoudig breipatroon uitleg (haak breien)

Twee naalden eenvoudig breipatroon uitleg (haak breien)örgüköşesi #crochet#kitting #handmade #crocheting#stich #knittigpattern #crochetbag #örgümodelleri #easycrochet #crochet #handmade #crocheting#stich …
Hallo allemaal van het kanaal van de breihoek van mijn vrouwelijke geest Welkom op mijn kanaal, vandaag zullen we werken mensen Ik zal proberen de constructiefase van een mooi model uit te leggen voordat de video wordt gepasseerd Als je niet bent geabonneerd op mijn kanaal, als je abonneert en klikt op het belletje, je wordt direct op de hoogte gehouden van de nieuwe video’s die ik heb gedeeld en je steunt me door je te abonneren op mijn kanaal. Het is helemaal gratis, voordat ik naar de video ga, laat me je vertellen over mijn waswerk vanaf de draad, laten we naar de productiefase van onze spiesjes gaan, die ik je baby zal gebruiken, en laten we naar de productiefase van ons nummer gaan twee en een half model Ja, natuurlijk, voordat het model begint, moeten we eerst de lus verwijderen. Ik trek er natuurlijk uit, ieders manier van lussen is anders. De mijne zien er ook zo uit, abonneer je zo, dit model bestaat uit 5 en zijn veelvouden, dus je moet een lus aan de randen verwijderen. Dus we zullen er vijf en veelvouden van maken plus twee lussen voor deze productie. het is een heel eenvoudig model om een ​​heel stijlvol model te maken. Ik ga genoeg lussen maken om het model uit te leggen. Je zult onze lus moeten verwijderen op basis van wat je gaat doen. Abonneer. Ja, ik zal nu wat meer lussen verwijderen. Omdat je 55 lussen verzamelt, zal het model krimpen, dus ik zal een lus aan het touw moeten verwijderen. Haal ik de lussen uit of kom ik terug? Ja, ik heb deze keer 35 lussen verwijderd, waarom heb ik deze keer meer lussen verwijderd, nu verzamel ik 55, dit zal half krimpen. Zeker. Ik nam 35 lussen voor hem. Voor het model haal ik nog twee lussen eruit. Deze zijn voor de ene kant en de andere voor de andere. voor de rand. Nu leg ik hier eindelijk een knoop. Ik brei het elke keer om de eerste lus los te laten. Ik probeer nu te breien, kijk, ik krijg een van de naalden hier niet weg, ik heb een van deze communicatie eruit gehaald en we kunnen beginnen met het breien van het museum wat eruit kwam, ik ga deze breien omdat het de eerste, zie ik zal niet sterven in de andere rijen. Ik brei een stap, dan vijf zoals deze Ik pak vijf van de steken samen, laten we het zo doen, vertel me, laat me je laten zien, ik ga vier en vijf deze vijf samen breien, als de naald valt niet uit, zal ik het doen? Ja, ik ga door nu ik een verhoging heb gemaakt. Ik nam 5 steken samen en ik ben oa aan het breien en ik ga het nog een keer doen. Ik ben weer aan het meerderen, ik neem 5 steken samen. Kijk, ik heb er zo vijf gebreid, schrijf je in, ik heb deze meerdering weer gemaakt. Koop ik weer 5 steken bij elkaar Ja, ik verwijder het zo. Ik ga het opnieuw doen. De eerste rij is een beetje moeilijk, kijk dan goed, we krijgen een afbeelding als deze. Ik heb het gedaan, we krijgen vijf slagen samen abonneren heb ik deze verhoging gedaan Ik heb weer 85 steken samen gekocht kijk nu ja het zal zo zijn we hebben onze verhoging gemaakt abonneren ja nu krijg ik er weer 5 schrijf in en ik zal het opnieuw doen mijn draad is erg gescheiden Deze keer a ja ja ja Heb ik een meerdering gemaakt, ziet er zo uit, we krijgen de laatste vijf samen abonneren abonneren abonneren mi Ja, en zei ik dat ik de lus aan de zijkant als een enkele heb gebreid maag? Ja, onze eerste rij vordert zo, vrienden, we zetten dit patroon voort. Ik heb het opnieuw gebreid vanaf dezelfde plek, kijk, onze lus hier is de randlus. Ik tel het niet, er zijn er hier drie. Ik heb het weer vergroot en gebreid, nu verwijder ik het hier zo. Ik zal je laten zien, kijk, we hebben weer 5 lussen, vijf ontbrekende tik Hier hebben we weer vijf lussen gemaakt, ik ga hier verder, ik heb de lus hier vergroot naar het land kijk zo naar mijn wetenschap Ik neem er twee samen Ik brei maar ik verwijder het niet Ik heb een meerdering gemaakt Ik brei opnieuw vanaf dezelfde plek zie er zijn drie lussen Hier nu laat ik je er drie zien Ik heb het weer zo gewikkeld Ik brei nog een keer van hetzelfde plaats nu we verwijderen het hier en verwijderen het zo ja ik ga naar de volgende zoals deze ik heb gebreid, ik heb niet verwijderd, ik heb opnieuw gebreid vanaf dezelfde plek, het werd 3, mijn lus hier is weer, ik wikkel onze lus opnieuw, ik vermeerder, dit is 5 gevallen, 5 lussen hier, we verwijderen het hier, kijk, als het werk klaar is, zal ik je het O-gedeelte opnieuw laten zien Ik doe hetzelfde proces opnieuw 111 12 Sorry, dit is drie, ik verhoog het opnieuw vanaf dezelfde plaats. Het is 15 geweest. De achterkant van dit model gaat zo. Jongens, kijk, ik heb er twee gekocht, ik heb gebreid, ik ben niet uitgegaan, ik ging door dezelfde plaats, ik ging door dezelfde plaats, het was 3, hier ging ik weer, ik werd 5, abonneer 111, toen ik het hier weghaalde, werd het 3, nogmaals, ik wikkelde er 4 in, ik nam hier 5 Er zijn er hier weer vijf. Laten we de laatste zo doen. Laten we de laatste nog een keer doen, dit model is gewoon, vrienden, het is een heel gemakkelijk model om te maken, een model dat snel vordert 2 3 4 5 Ok, ik heb de laatste één voor één gebreid, laat me je dit nu laten zien. Ja, ons model gaat nu zo door. Gaan we het nog een keer doen Ja we gaan zo door Een beetje dichterbij Nu koop ik de eerste steek weer. Kijk, ik ga deze vijf aan elkaar breien, ik heb de naald gebreid, nu heb ik aan elkaar gebreid en ik heb een meerdering gemaakt. Nu neem ik deze vijf weer zo samen Ik heb mijn Beşir-breisel weer aan elkaar gebreid, ik heb een meerdering gemaakt, laat het me nog een keer zo laten zien Kijk naar jou, heb ik weer een meerdering gemaakt We breien deze vijf lussen samen abonneer inschrijven inschrijven kijk goed we zien er zo uit Ik heb een meerdering gemaakt Ik brei weer 5 lussen aan elkaar Ik maak weer een meerdering Ik ben 5 lussen aan elkaar aan het breien Kijk zo gaan we verder we gaan weer verder met verhogen Ik heb vijf lussen gemaakt samen maak ik een meerdering, eindelijk, kijk, we nemen er weer vijf samen, ik brei de zijlus op de buik, kijk, onze tweede rij gaat zo verder, ja, nu draai ik me om de achterkant, zoals ik al zei, het model bestaat uit twee rijen, er is niet veel detail. Ik kocht de eerste weer zonder te breien Kijk, het is toegenomen met je kennis. neem de lus die ik aan het puffen ben ik heb ondersteboven gebreid, ik heb hem niet verwijderd, ik heb wel weer gemeerderd, kijk hier, ik tel niet op de zijkant, er zijn er drie hier, ik heb hem nu weer ingepakt, het is 15, Ik verwijder het hier, is het proces altijd hetzelfde, ik heb ze allebei samen gekocht, ik heb twee of drie mensen samen vergroot, toen ik het zo verwijderde, werden het er drie? Is het weer gelukt? . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Toen ik het verwijderde, werd het 5 bij elkaar, ik trek deze plaats af en schakel weer over naar de volgende, imbir ik verhoogde het als tweede, het werd hier 3

De voortzetting van ons ab5-model bestaat uit 2 rijen Dit is drie, dat is vier en vijf, laten we deze rij afmaken, ik heb het model in een groot stuk achter de camera geprobeerd, laat me je laten zien dat dit 3 is, als het 55 is, we verwijderen onze andere lussen abonneren abonneren abonneren abonneren ik heb het hier weer verwijderd, een was een, twee, drie, abonneer, je hebt vier en vijf eruit gehaald, ik heb het als één gebreid, kijk nu, laat me je laten zien abonneer, ga verder zo modelleren. Vrienden, zoals ik al zei achter de camera, ik heb ook een groot stuk geprobeerd, ik zal je het model laten zien. Ja Dit is de grotere versie van het model, dit is ons model. Vrienden, laat me je de kant ervan laten zien. Dit is een model dat u kunt gebruiken bij uw zomerbreiwerk. Dit is een model dat u kunt gebruiken bij uw zomerbreiwerk. Dit is een eenvoudig op te nemen model, zoals ik al zei, waar je dit model nu kunt gebruiken. Je kunt een vest maken. Je kunt het gebruiken bij het maken van appelsjaals zoals je kunt zien. Zo was ons model. Zo zijn we aan het einde van een video gekomen. Ik hoop dat het een begrijpelijk filmpje is. Vergeet na het bekijken van de video’s niet te liken en te delen, als je niet geabonneerd bent op mijn kanaal, vergeet dan niet te abonneren, pas goed op jezelf, tot ziens in de volgende video, doei abonneer

admin

Bir cevap yazın