voor beginners Twee naalden eenvoudig breipatroon uitleg (haak breien)

voor beginners Twee naalden eenvoudig breipatroon uitleg (haak breien)

Twee naalden eenvoudig breipatroon uitleg (haak breien)örgüköşesi #crochet#kitting #handmade #crocheting#stich #knittigpattern #crochetbag #örgümodelleri #easycrochet #crochet #handmade #crocheting#stich …
Hallo allemaal van dit breihoekkanaal Welkom op mijn kanaal Ik zal proberen de bouwfase van een mooi model uit te leggen We zullen proberen je twee spiesen uit te leggen Voordat we naar deze video gaan Als je niet geabonneerd bent op mijn kanaal, als je je abonneert en klik op het belletje, je wordt direct op de hoogte gehouden van de nieuwe video’s die ik heb gedeeld en je steunt me volledig. Voordat de video gratis is, wil ik je vertellen over het touw van de baby. Ik zal de babyboog gebruiken. Ik zal een dunne gebruiken voor Alize-vrienden, en mijn spiesnummer is twee en een half. Als je wilt, sorry, dronken vrienden, als je wilt, kun je het op het werk gebruiken Ja, laten we verder gaan met de constructiefase van ons model Ja, allereerst zal ik beginnen met het verwijderen van de lus. Ik wikkel hier mijn vinger om en ik loop op deze manier is ieders manier om loops te maken anders Mijn weg naar jullie Vrienden, dit model bestaat uit twee rak’ats. Als u het accent bent, moet u onze lus bepalen. Zoals ik al zei, moet je je lussen aanpassen als dubbele en veelvouden. Zorg voor je loops, abonneer je, laten we wat meer doen, dit is het model, laten we deze tellen 2 4 6 8 10 12 14 16 dit is 18 ja heb ik de loops verwijderd of heb ik de loops verwijderd? Dan leg ik een knoop op dit zijdeel. Dit is waarom ik dit doe. Dit is de laatste lus die ik heb gemaakt. Ik doe het voor de ik wens borst. Ik knoopte de knoop zo, maar ik sneed mijn touw door. Nu begin ik met gewoon breien. Nu begin ik met het breien van de zijlus op de buik inschrijven inschrijven inschrijven inschrijven ja ik ga dit ondersteboven in een paar rijen breien, dan zal ik het model opzetten, dus vertel het me hier, ik ga snel inschrijven schrijf je in en dit model is geschikt voor babybreisels Kijk speciaal met dit roze Ik vind dit model erg leuk ja nu ben ik overgestapt op de achterkant Ik heb de eerste gekocht zonder te breien en ga verder Kom hier, we delen weer ondersteboven zo weer, we gaan het zoutmodel op de achterkant opzetten, na het passeren van deze rij, een rij Da huh, ik ga plat breien, dan zullen we het model opzetten als het op de achterkant is, abonneren doe abonneer je? Ja, we zijn klaar met deze beurt, dit is het, nu ga ik het model opzetten na deze rij, vrienden. Ik heb de eerste weer gekocht zonder te breien en ik blijf gewoon breien breien, dus ik passeer deze plek snel omdat ik plat breien 11 zie? Ja, we hebben de grond voorbereid, nu kunnen we doorgaan met de installatie van het model, zoals ik al zei, we bouwen het model vanaf de achterkant. Dus, dit is hoe ik mijn steek nam, we namen onze eerste steek zonder te breien, ik nam mijn kennis dat ik mijn touw zo naar voren gooide, kijk nu, heb ik de naald hier achter deze twee lussen gezet, ik nam mijn steek, dan kijk twee Ik ga door de lus en brei mijn twee lussen weer op deze manier, gaan we na deze twee lussen weer verder. Ja, we gaan weer verder. Kijk, ik heb mijn wachtwoord hier doorgegeven, ik heb mijn lus eruit gehaald, dan haal ik hem door deze twee lussen zoals nu en brei, maar ik bedoel, we verkleinen er een, ik verhoog er een hier, denk zo. Kijk deze kant op, als ons extra nummer weer hetzelfde is, ik kwam binnen vanaf de achterkant van de twee lussen, ik haalde mijn lus eruit, ik ging weer door deze twee lussen en ik trok de lus eruit, kijk deze kant op, we zullen kijk eens zo. Terwijl we hier onze beurt doen, proberen we een klein los patroon te breien. Vrienden, dit is weer, ik heb de lus door de twee lussen gehaald, heb ik de lus weer verwijderd? onderhoud, kijk, laten we dit doen, ik ging weer door de twee lussen, ik haalde mijn lus eruit, abonneer me en opnieuw geef ik hem door tussen de twee lussen en haal mijn draad eruit abonneer, ik trok mijn lus tussen deze twee lussen zo uit , deze keer brei ik de twee lussen aan elkaar en trek ze eruit, en opnieuw zie ik de laatste als een enkele draad. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Kijk, het ziet er zo uit. Ja, de afbeelding ziet er zo uit. Nu gaan we verder, ik nam de lus weer aan de zijkant zonder te breien, ik gooide mijn draad terug Kijk, we zullen hier hetzelfde doen. We zullen hetzelfde hier opnieuw doen, ik heb mijn lus uit de achterkant van deze twee lussen gehaald. Ik heb ze aan elkaar gebreid, ik heb de twee lussen eruit gehaald? Ik brei samen, ik trek een steek uit. Ik brei deze twee lussen aan elkaar. Kijk eens aan, onze beurt gaat zo verder, ik trek er weer een lus uit, ja, nu en dan weer, dit patroon is heel simpel, kijk goed. Het begint zich langzaam te tonen. ik brei samen, dit is de laatste die we breien, kijk, we breien onze beide rijen en ons patroon begint te begrijpen, nu schakel ik weer over naar de achterkant, ik nam deze steek zonder te breien, ik gooi mijn garen weer in de rug, dit gaat door. Kijk, nu brei ik deze steek, ik brei de volgende zonder hem te breien, ik brei de volgende zonder hem te breien, is het een fles? Ik heb de vorige gekocht, ik heb net degene aan de achterkant gebreid, ik heb een fles gebreid zonder te breien, ik heb een fles uitgegeven zonder te breien, heb ik een fles gekocht zonder te breien van dit huis, ik ben de eerste aan het breien, ik koop een fles zonder de andere te breien, dit is onze beurt Nogmaals, ik kocht dit garen zonder de eerste lus te breien. Ik gooide de achterkant, nu breien we deze rij plat, dit model is klaar, we hebben ons model opgesteld, nu zijn we plat aan het breien, kijk, we hebben ons model opgesteld, nu ga ik weer naar de achterkant, we breien hier weer op de achterkant abonneer je abonneren we installeren dit model vanaf de achterkant Voordat we het model opzetten, doen we altijd hetzelfde als eerst, dus we breien 3 rijen plat breien, dan zetten we op het model weer. Kijk, laten we dit in de tussentijd doen, laat me je laten zien hoe je het in de andere rij installeert, laten we onze video later afmaken, ik heb een groot stuk van het model geprobeerd en het is erg mooi. Ik vond het ook leuk, ik wilde het ook met je delen en het nog een keer zien. Schrijf je in en we hebben hetzelfde gedaan als deze week voor deze plek, nu gaan we het model opnieuw opzetten. Laat me je laten zien, in de tussentijd pak ik de eerste lus op Ik gooi mijn draad naar voren Kijk dan naar deze twee lussen, daarna nam ik mijn kennis op deze manier Dus ik haal mijn fles door deze twee lussen en brei mijn lus en haal de krachten eruit, we bouwen dit model vanaf de achterkant op de een of andere manier abonneren, ik doe het opnieuw zo, kijk deze kant op, de reden waarom we zien dat de volgorde waarin we dit model hebben gebouwd echt is, zodat het model kan worden begrepen , het model wordt niet begrepen als je het heel strak maakt Vrienden dit

zeg hallo, abonneer dus ik brei weer en trek het uit, ik drink het en brei de twee lussen weer aan elkaar, deze laatste wordt gladgestreken, nou kijk, ik heb mijn andere rij opgezet, ik hoef niet verder niet meer, het patroon herhaalt zich nu ik je iets vertel dat ik achter de camera heb gemaakt. laat me je het onderdeel laten zien ja dit is ons grotere Hale-model op deze manier en dat is het kleine stuk dat we samen hebben gemaakt Ja, zoals je kunt zien, is ons model erg stijlvol en gemakkelijk te maken, laat me je zien op de achterkant van de baby die we gebruikten, het was erg zacht omdat het glad was zoals ik al zei schat. Kun je het gemakkelijk gebruiken bij het breien van kinderen? Ja, het is een heel handig model, dus we zijn aan het einde van een video gekomen. Ik hoop dat het een begrijpelijke video is, deel de like na het bekijken van de video’s. Als je niet geabonneerd bent op mijn kanaal, vergeet dan niet te abonneren, pas goed op jezelf, tot ziens in de volgende video, doei abonneer

admin

Bir cevap yazın