voor beginners Twee naalden eenvoudig breipatroon uitleg (haak breien)

voor beginners Twee naalden eenvoudig breipatroon uitleg (haak breien)

Twee naalden eenvoudig breipatroon uitleg (haak breien)örgüköşesi #crochet#kitting #handmade #crocheting#stich #knittigpattern #crochetbag #örgümodelleri #easycrochet #crochet #handmade #crocheting#stich …
Hallo allemaal van dit breihoekkanaal Welkom op mijn kanaal Ik zal proberen de bouwfase van een mooi model uit te leggen We zullen twee spiesen proberen voor de video Als je niet bent geabonneerd op mijn kanaal als je je abonneert en op het belletje klikt, zul je word direct op de hoogte gehouden van de nieuwe video’s die ik heb gedeeld en je zult me ​​steunen. Abonneren op mijn kanaal is helemaal gratis. Voordat ik ga, laat me je vertellen over de spiesmaat die ik zal gebruiken voor de baby, drie vrienden, ik zal 3 spiesen gebruiken als je wilt, je kunt een dikkere spies gebruiken Ja, laten we naar de constructiefase van ons model gaan, allereerst beginnen we met het uittrekken van de lus. Hier is hoe ik de draad op mijn vinger vul, heb ik hem door, ik gooi mijn draad en trek de lus eruit, het model bestaat uit dubbele lagen. u zult de lus moeten verwijderen, dat wil zeggen, we zullen 2 4 6 8 lussen verwijderen. Ik zal nu enkele lussen verwijderen om het model uit te leggen. Als je het gaat doen, moet je onze lus dienovereenkomstig verwijderen. Abonneer. Ja, ik heb meteen een deel van mijn kennis eruit gehaald. Ik tel 2 4 6 8 10 12 14 16 in totaal Ik heb 16 lussen verwijderd Zoals ik altijd doe, leg ik hier een knoop zodat het de eerste lus niet opent, nu welke twee rijen we eerst breien, dan zullen we geef ons model door laat me je zo’n rij laten zien Ik doe de rest achter de camera, ik brei de eerste steek en vertel me, we doen de harosha. Nu ga ik deze twee rijen plat breien omdat ik het modelverhaal doe, dus beschouw het als rubber, dit heeft niets te maken met de modellen. Als je wilt, kun je natuurlijk doorgaan met het maken van rubber. Ik zie de mijne ook Ja ik brei twee rijen harosha Nu ga ik weer 3 en twee rijen breien Daarna zijn deze twee rijen deze keer opgenomen in ons model. Het spijt me ook hier inschrijven deze plaats zal worden opgenomen in ons model Laatste de andere twee We hebben de eerste plaats al gezien, inschrijven inschrijven, maar ik heb deze kant af, nu kunnen we ons model bouwen, ik kocht die eerste lus zonder te breien , ik gooide mijn touw nu terug, kijk, kijk, kijk, kijk, kijk, kijk, kijk, heb ik de spies daar onder het touw gestoken, ik verwijder een lus van hier, ik verwijderde mijn lus, dan deze twee onze wetenschap is als volgt, ik brei deze twee lussen en je kunt ze op deze manier verwijderen, kijk nog eens, niet van hier, ik haalde 3 lussen onder die draad vandaan, toen heb ik deze twee lussen aan elkaar gebreid, kijk, het is niet hier, dit is de onderkant van die lus, ik plaatste deze lus onder die draad, ik trok deze twee of drie lussen samen Kijk, we hebben een lus die in groepen van twee zal zijn, abonneer, abonneer en abonneer opnieuw, abonneer, wat wil je zeggen, kijk of ik me een beetje verveel, kijk of ik me weer verveel in de laatste rij, ik haal deze wetenschap eruit, maar ik trek het eruit, dan Ik brei de twee samen: en we breien als een attribuut aan de rand, nu gaan we ook onze lussen aan de rand maken over het model. Kijk, deze keer ben ik er niet, ik ga zo door deze twee lussen in Şişli, ik gooide de lus eruit, ik breide de lus opnieuw, we breiden deze twee lussen samen en ik haalde hem eruit. Kijk, ik haal deze twee lussen weer tussen deze twee, ik heb ze hier laten drinken, ik trok de lus eruit, toen breiden we ze samen. Ik nam onze 2 steken zo aan elkaar en breide ze. Kijk hier nog eens, we krijgen de een en de ander hier. Ik neem deze twee samen nu ik ze zo heb gekocht. We hebben beide aan elkaar gebreid, dit is onze rij zo, schrijf je opnieuw in. Kijk, ik heb dit meegemaakt, ik heb deze twee samen gebreid, en ik heb dit meegemaakt. Kijk eens, we hebben deze twee aan elkaar gebreid, ik neem deze twee van hier en ik heb ze gebreid zo en ik heb ze allebei zo aan elkaar gebreid Ja, dit is ook onze rij, vrienden, ja, kijk, we zien er zo uit. Nu ga ik verder. Heb ik de eerste lus gekocht, zonder te breien? Dan brei ik respectievelijk de andere lus in deze rij. moet ik de lussen breien als zout, vertel het me nog eens abonneren abonneren dit doe ik de lussen recht breien abonneren abonneren abonneren goed kijk het model begint toch te verschijnen dit is goed we hebben de eerste lus niet gebreid nu ben ik recht aan het breien dus ik ben haroşe aan het breien zoals ik hieronder deed, dan zal ik het andere model opnieuw opzetten abonneer en we breien onze groeten goed Kijk, we gaan het model opnieuw bouwen, wat we eerst deden, we namen onze eerste lus zonder breien, dan kijk, het zit niet tussen deze twee lussen, dit is hier, we hebben het onder de draad op de tong gelegd Daar hebben we ons handwerk erin gedaan. Hier maken we een lus, dan breien we de twee samen en we zullen hetzelfde doen voor de volgende, ik ga hetzelfde opnieuw doen, ik heb deze twee hier gepasseerd. ik heb dit nog een keer gebreid ik heb het hier gebreid ik heb de lus eraf gehaald ik de volgende twee lussen aan elkaar gebreid ik trek de lus eruit dit ik blijf doorgaan kijk nog een keer dit patroon herhaalt zich vanaf nu ik probeerde een groot stuk van het model achter de camera Want laten we onze rij afmaken en me je meer laten zien abonneer inschrijven ja ja ga nog een keer langs Ik heb ze allebei samen gekocht, kijk goed, kijk, ik neem ze allebei samen en we breien ze als één, zoals ze zeg maar basic, dit model kwam geleidelijk uit. Naarmate het model groeit, wordt het model natuurlijk steeds beter. Natuurlijk, zoals ik al zei achter de camera, ik heb een grote. Ik heb het model in het stuk geprobeerd, laat het zien ja, dit is ons grote stuk model dat ik op de een of andere manier achter de camera heb geprobeerd, vrienden, kijk, het is een heel gemakkelijk model om ja te stemmen, is dit het achterste deel Ja, ons model was ik hoop dat het een begrijpelijke video was, nu waar je dit model kunt gebruiken, laat me er een beetje over praten je kunt vesten maken van dit model, je kunt het gebruiken bij het maken van vesten, je kunt zelfs een Etol-sjaal maken met een dikkere spies. Je kunt het gebruiken bij het maken van een bolero. Want als je dit model met meer zomergaren maakt, wordt het nog stijlvoller met dikkere naalden. leuk vinden Als je nog niet geabonneerd bent op mijn kanaal, vergeet dan niet te abonneren zie je in de volgende video Take care, bye, subscribe

admin

Bir cevap yazın