voor beginners Twee naalden eenvoudig breipatroon uitleg (haak breien)

voor beginners Twee naalden eenvoudig breipatroon uitleg (haak breien)

Twee naalden eenvoudig breipatroon uitleg (haak breien)örgüköşesi #crochet#kitting #handmade #crocheting#stich #knittigpattern #crochetbag #örgümodelleri #easycrochet #crochet #handmade #crocheting#stich …
Hallo allemaal van het kanaal van mijn lady mind, kiss corner, Welkom op mijn kanaal, ik zal proberen de constructiefase van een prachtig twee-spiesmodel uit te leggen. Het is gratis. Verwijder ik de lussen op deze manier? Het model bestaat uit 4 en zijn veelvouden, nu zullen we nog twee lussen in de randen verwijderen, dus wanneer u onze lussen verwijdert, moet u ze instellen als 4 en veelvouden. Nu zal ik enkele lussen verwijderen om het model uit te leggen, wat je ook gaat doen. Volgens Natuurlijk moet je onze lus verwijderen dit dit ik ga verder met deze laten we tellen 1 2 3 4 een model 1234 een model 1234 een model Hier is een model Haal twee lussen voor de zijkanten eruit zoals deze 1 2 3 dus we zetten het als een veelvoud van vier en plus twee Hebben we er niet een verwijderd, ik maak hier een knoop na het maken van lussen zoals deze Ik doe dit altijd zodat de eerste lus zich niet ontwikkelt, we gaan door met dit proces, nu ga ik een rij breien zonder in te gaan op het model, zoals ik al zei, laten we de eerste breien, we breien deze rij binnenstebuiten. Ik zal het model in de vorige bestelling instellen inschrijven inschrijven e natuurlijk moet je aan het begin hiervan elastiek maken. Wat ga je doen nu ik zo’n rij brei en dan ga ik een modelverhaal maken abonneren abonneren? Ja, we gaan nu verder, kijk, ik ga het model installeren zonder het eerste te breien. vanaf hier 1 2 ik heb de zwellende drank gemaakt door drie lussen ik heb 3 van de vulplaatjes aan elkaar gebreid Dan een brei Ik brei mijn eerste steek weer Kijk ik heb het zo gebreid en verwijderd De andere twee zijn nog steeds opgezwollen nu heb ik heb de andere twee zo doorgelopen en we pakken het samen met de achterste lus ik nam het zo en deed het weer af kijk ons ​​aantal steken is weer 4 zie hier abonneer zo ja ja weer zo kijk door de 3 lussen, ik heb gebreid, ik heb er drie keer gebreid. Daarna heb ik hier een lus vergroot. Kijk, ik heb deze lus gebreid als een enkele lus. Vergroot of vergroot ik de lus? Ik breide mijn eerste lus als een enkele uni en haal hem uit de spies. Hier heb ik deze twee uit de persoon gehaald, nu neem ik deze twee en de achterste, ik heb er 3 aan elkaar gebreid en verwijderd op deze manier, zie onze lussen hier, Ik ben verdeeld in groepjes van vier, we nemen er samen 3 Heb ik een meerdering op het ijs gemaakt, heb ik hier de eerste lus gebreid, ik heb hem uit mijn vrouw gehaald, dan heb ik deze twee bij elkaar gezet Ik heb die er vlak achter gebreid , ik heb het uit mijn vrouw gehaald, op deze manier verdeelden we onze lussen in groepen van vier, ziet er goed uit, dit is de nitech aan de zijkant, dit is ons modelbord en we gaan verder abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren uh ik blijf doorgaan weer heb ik mijn eerste steek weer Kijk ik brei dit trio weer aan elkaar Kijk ik heb gebreid en uitgetrokken kijk zo heb ik mijn steek eruit gehaald doe ik een steek meerder ik haal hem van de spies dan brei ik deze twee lussen weer aan elkaar Ik heb al verwijderd de volgende breide ik drie lussen aan elkaar Ik maakte deze meerdering Ik breide mijn eerste lus weer en haalde het van de spies en we nemen deze twee en de enkele lus hier samen. Kijk zo: het model begon langzaam weer te verschijnen, neem ons trio zo samen Ik denk, heb ik deze verhoging gemaakt? Heb ik de eerste steek gemaakt, met wie we het uitmaakten? Ik ga het nog een keer doen, ik heb de eerste steek één voor één gebreid, uit de naald gehaald, en allebei, wat zie je hier? Ik brei deze twee en wat erachter zit en kijk wat erachter zit en kijk wat het patroon is, ik heb al een enkele draad aan de zijkant gebreid en stierf als één. Om precies te zijn, we gaan zo door. Nu draaide ik het achterste deel weer, ik nam het zonder te breien en ik breide de anderen weer op de achterkant Zoals ik al zei op de achterkant, helemaal niets ik doe niets abonneer abonneer dit geslacht abonneer ja nu en aan de zijkant Ik heb nog een keer gebreid kijk nu laat me je goed laten zien het model verscheen zoals ik zei het gaat zo verder ik hoef niet verder met het model Er zit nu een groot stuk achter de camera ik heb het ook geprobeerd. Laat me je het model laten zien. Ja, neem het model groter. Kijk, ons model staat zo op de achterkant. Laat me je laten zien, zoals ik al zei, het begon. Wat kun je op deze manier aan dit model doen, laat me je iets vertellen over dit model. Het is een model dat je ook in de productie kunt gebruiken. We zijn dus aan het einde van een video gekomen, ik hoop dat het alleen een video was. pas goed op jezelf doei inschrijven inschrijven inschrijven

admin

Bir cevap yazın